Skip to main content

Angajaţii din TVR vor fi testaţi pentru Covid. Se anunţă mai multe măsuri în contextul pandemiei

 
Foto | Inquam Photos
Foto | Inquam Photos

TVR anunţă măsuri suplimentare, în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Personalul va fi testat pentru Covid şi se va lucra în ture sau de-acasă, potrivit unui comunicat de presă.

Publicitate

Vor intra în vigoare de luni, 9 noiembrie.

Reamintim că bilanţul infectărilor cu Covid a atins pragul de 80 de cazuri în Televiunea Română, conform unui mesaj intern către angajaţi obţinut de Paginademedia.ro.

Un om din TVR este internat în spital, însă nu se precizează starea sa de sănătate.

Principalele măsuri suplimentare anunţate în Televiziunea Română:

  • Testarea personalului, din Bucureşti şi de la studiourile teritoriale. Testarea se va face după un calendar care va fi stabilit împreună cu şeful ierarhic.
  • Organizarea programului de lucru la sediul TVR de către fiecare şef de structură. Acesta va stabili:

- când şi dacă se impune prezenţa la birou a unei persoane,

- va organiza turele de lucru

- va comunica Departamentului Tehnico-Administrativ numele salariaţilor care se deplasează la serviciu, pentru asigurarea accesului.

  • Salariaţii care lucrează la domiciliu au obligaţia să stea acasă în timpul programului de lucru şi să răspundă la telefon /e- mail.
  • Salariaţii care au probleme de sănătate grave şi fac parte din categoriile vulnerabile vor lucra de acasă.

La începutul pandemiei, TVR a anunţat aproape fiecare nouă îmbolnăvire. Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituţie în luna iulie.

La începutul lunii octombrie, mai mulţi oameni de la secţia Ştiri s-au infectat. După un semnal de alarmă tras, jurnalistul Adelin Petrişor s-a ales cu o mustrare din partea şefilor.

Citeşte şi:


Comunicatul de presă remis de TVR


Preşedintele Director-General al TVR, Doina Gradea, a decis să adopte următoarele măsuri suplimentare de protecţie a salariaţilor instituţiei, în contextul creşterii fără precedent a cazurilor de infectare cu noul coronavirus:

1. Testarea personalului, din Bucureşti şi de la studiourile teritoriale, care asigură permanenţa/continuitatea producţiei ştiri, studiouri, emisie, prezentatori sau care are activităţi ce nu pot fi realizate de la domiciliu. Testarea se va face după un calendar care va fi stabilit împreună cu şeful ierarhic.

2. Organizarea programului de lucru la sediul TVR de către fiecare şef de structură. Acesta va stabili:

​ * când şi dacă se impune prezenţa la birou a unei persoane,

* va organiza turele de lucru

​* va comunica Departamentului Tehnico-Administrativ numele salariaţilor care se deplasează la serviciu, pentru asigurarea accesului.

3. Salariaţii care lucrează la domiciliu au obligaţia să stea acasă în timpul programului de lucru şi să răspundă la telefon /e- mail.

4. Salariaţii care au probleme de sănătate grave şi fac parte din categoriile vulnerabile vor lucra de acasă.

Deciziile vor intra în vigoare începând de luni, 9 noiembrie.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Palpatine Palpatine
    Whoa! Sunt pe treaba sefutii din Tvr. Adică să nu creadă lumea că ei în ultimele 9 luni au luat degeaba sutele alea de milioane, așa cum făceau de obicei, fara sa mai treacă pe la munca. Probabil si testele anticovid vor veni odată cu vaccinul antigripal promis, adică după ce trece pandemia. Ba băieți, daca aș spune că sunteți incompetenți, v-as lauda. Sunteți sub nivelul mării la toate capitolele. ***.
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Gradea se consulta cu marele ei prieten. Noul ei toiag, Mirciulica Radu.
  • Radu T. Radu T.
    Gradea nici nu trece pe la servici, sa nu ia virusul de la saracii care muncesc zilnic pentru supravietuirea televiziunii.
  • Libia Vila Libia Vila
    Dar sefii TVR cand vor fi testati profesional? Sa vedem daca ies negativ la testul pentru competente!

Trimite un comentariu

sus