Skip to main content

TVR vrea vaccinare cu prioritate pentru Covid-19: „Televiziunea Română este instituţie de interes strategic”, spun oficialii

 
TVR vrea vaccinare cu prioritate pentru Covid-19: „Televiziunea Română este instituţie de interes strategic”, spun oficialii
Foto | Pexels

TVR vrea vaccinare cu prioritate pentru Covid-19. Postul public cere Guvernului ca unii angajați ai instituției să fie incluși pe lista pentru vaccinarea prioritară pentru Covid. 

„TVR solicită Guvernului includerea unor salariaţi care asigură continuitatea activităţii de producţie şi difuzare a programelor pe lista pentru vaccinarea prioritară anti COVID, respectiv în grupele populaţionale prioritizate, ale celor care lucrează „în linia întâi”, deservind activităţi esenţiale din infrastructura critică a statului, precum cei din educație, siguranță națională, transporturi, energie, furnizarea de apă și alimente, salariaţii Poştei Române, ai CFR”, menționează într-un comunicat de presă.

Publicitate

Despre cine ar vorba? 

Salariații pentru care TVR cere vaccinarea prioritară ar fi „echipele care asigură emisia, funcţionarea studiourilor, echipele de ştiri şi programe informative de actualitate, cele care realizează programul „Teleşcoală” şi emisiuni în limbile minorităţilor naţionale”, spun oficialii postului. 

De ce au făcut această solicitare?

Explică tot ei: „Solicitarea vine în contextul în care Televiziunea Română, instituţie de interes strategic, are o misiune publică foarte clar definită: asigurarea permanentă a difuzării de programe, cu informaţii în timp real, corecte şi echilibrate, în beneficiul telespectatorilor.”

Reamintim că în televiziunea publică au fost anunțate peste 80 de infectări de la începutul pandemiei, potrivit celui mai recent bilanț anunțat pe 6 noiembrie. La începutul pandemiei, TVR a anunțat aproape fiecare nouă îmbolnăvire. Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituție în luna iulie.

La începutul lunii octombrie, mai mulți oameni de la secția Știri s-au infectat. După un semnal de alarmă tras, jurnalistul Adelin Petrișor s-a ales cu o mustrare din partea șefilor.

De notat că TVR a anunțat de fiecare dată și măsuri de protecție. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Chiar ma intrebam cand o sa apara Pila sa comenteze? Pila....cred ca te-ai pus in fruntea listei. Nu ne lasi tu fara comentarii .
  • O institutie de interes strategic la care nu se uita nimeni. De ce? Pentru ca nu ofera nimic util societatii! Cat de lasi pot fi, o parte dintre angajati aserviti conducerii si clanul directoral, incat sa nu le pese de cei din jur, de grupele prioritare din societate si sa cerseasca sa fie vaccinati primii?
  • Atita de strategica e TVR ca simbata trecută directorul pe puncte de la TVR 1 nu a autorizat spargerea emisiei pentru a se da informatii fierbinti despre incendiul de la Spitalul judetean din Piatra Neamt. Sefii astia de strinsură (Gradea, Tompea, Radu, Dirvariu) vor numai orivilegii. Si sa skujeasca PSD. Rusine, Gradea, Radu, Tompea, Dirvariu! Profitori fară rusine!

Trimite un comentariu