Skip to main content

TVR vrea vaccinare cu prioritate pentru Covid-19: „Televiziunea Română este instituţie de interes strategic”, spun oficialii

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

TVR vrea vaccinare cu prioritate pentru Covid-19. Postul public cere Guvernului ca unii angajaţi ai instituţiei să fie incluşi pe lista pentru vaccinarea prioritară pentru Covid.

Publicitate

„TVR solicită Guvernului includerea unor salariaţi care asigură continuitatea activităţii de producţie şi difuzare a programelor pe lista pentru vaccinarea prioritară anti COVID, respectiv în grupele populaţionale prioritizate, ale celor care lucrează „în linia întâi”, deservind activităţi esenţiale din infrastructura critică a statului, precum cei din educaţie, siguranţă naţională, transporturi, energie, furnizarea de apă şi alimente, salariaţii Poştei Române, ai CFR”, menţionează într-un comunicat de presă.

Despre cine ar vorba?

Salariaţii pentru care TVR cere vaccinarea prioritară ar fi „echipele care asigură emisia, funcţionarea studiourilor, echipele de ştiri şi programe informative de actualitate, cele care realizează programul „Teleşcoală” şi emisiuni în limbile minorităţilor naţionale”, spun oficialii postului.

De ce au făcut această solicitare?

Explică tot ei: „Solicitarea vine în contextul în care Televiziunea Română, instituţie de interes strategic, are o misiune publică foarte clar definită: asigurarea permanentă a difuzării de programe, cu informaţii în timp real, corecte şi echilibrate, în beneficiul telespectatorilor.”

Reamintim că în televiziunea publică au fost anunţate peste 80 de infectări de la începutul pandemiei, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat pe 6 noiembrie. La începutul pandemiei, TVR a anunţat aproape fiecare nouă îmbolnăvire. Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituţie în luna iulie.

La începutul lunii octombrie, mai mulţi oameni de la secţia Ştiri s-au infectat. După un semnal de alarmă tras, jurnalistul Adelin Petrişor s-a ales cu o mustrare din partea şefilor.

De notat că TVR a anunţat de fiecare dată şi măsuri de protecţie.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tilia kila Tilia kila
    Chiar ma intrebam cand o sa apara Pila sa comenteze? Pila....cred ca te-ai pus in fruntea listei. Nu ne lasi tu fara comentarii .
  • Livia Pila Livia Pila
    O institutie de interes strategic la care nu se uita nimeni. De ce? Pentru ca nu ofera nimic util societatii! Cat de lasi pot fi, o parte dintre angajati aserviti conducerii si clanul directoral, incat sa nu le pese de cei din jur, de grupele prioritare din societate si sa cerseasca sa fie vaccinati primii?
  • Adi Adi
    Uluitor! Institutie de interes strategic??? Atunci Minimax este de interes planetar!
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Atita de strategica e TVR ca simbata trecută directorul pe puncte de la TVR 1 nu a autorizat spargerea emisiei pentru a se da informatii fierbinti despre incendiul de la Spitalul judetean din Piatra Neamt. Sefii astia de strinsură (Gradea, Tompea, Radu, Dirvariu) vor numai orivilegii. Si sa skujeasca PSD. Rusine, Gradea, Radu, Tompea, Dirvariu! Profitori fară rusine!

Trimite un comentariu

sus