Skip to main content

Mircea Radu NU mai e şeful comunicării TVR. Cum explică el decizia

 
Mircea Radu NU mai e şeful comunicării TVR. Cum explică el decizia

Realizatorul TV Mircea Radu nu mai este coordonatorul comunicării din Televiziunea Publică, după mai puţin de jumătate de an în această poziţie.

Publicitate

Paginademedia.ro a trimis încă de ieri câteva întrebări către Mircea Radu, în legătură cu cu ce va face în continuare şi cu motivele acestei decizii (dacă au legătură cu comunicatele trimise de-a lungul timpului, în care Mircea Radu susţinea poziţiile şefei TVR Doina Gradea).

Mircea Radu nu a răspuns. În schimb, a postat pe Facebook că "eu am cerut să fiu eliberat din funcţia pe care o am, de şef al comunicării TVR".

Despre motive, nimic clar. Doar că "argumentele mele au fost, cred, înţelese şi acceptate".

Fosta vedetă TV a menţionat că mandatul îi expiră la 31 decembrie.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, poziţia de şef al comunicării ar urma să fie preluată, cel mai probabil, de Nicoleta Gavrilă, actualul director de marketing al TVR.

Mircea Radu a fost numit director de comunicare al TVR la 1 iulie, în acest an, după ce, din ianuarie, era consilier al preşedintelui TV Doina Gradea. De altfel, în mai multe rânduri, departamentul de comunicare al TVR condus de Mircea Radu a trimis comunicate de presă în care susţinea poziţiile Doinei Gradea în legătură cu divergenţele pe care şefa TVR le avea cu oameni din TVR sau din conducerea instituţiei.

Mircea Radu a prezentat şi emisiunea Down the Road, pentru care a fost remunerat cu 23.000 de euro.

Citeşte şi: Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR. Ce spune despre numire?


Citeşte şi: MediaSind: Probleme în declaraţia de avere a lui Mircea Radu. A încasat realizatorul mai mulţi bani pentru cele opt ediţii Down The Road?


Citeşte şi: E oficial! Mircea Radu a câştigat aproape dublu decât a declarat. Acum şi-a modificat şi declaraţia de avere


Citeşte şi: Mircea Radu, consilier al preşedintelui TVR Doina Gradea. Ce face?


Postarea lui Mircea Radu:

Ştiţi bancul cu “nu a fost Volgă ci bicicletă şi nu i s-a dat ci i s-a luat?” . Aşa şi cu ştirea apărută acum, într-o...

Publicată de Mircea Radu pe Miercuri, 23 decembrie 2020

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mile Mile
  Livia numai tu vrei sa manânci
 • DODO DODO
  asta a mirosit ca se apropie schimbari in tvr si face pe dezidentu ca sa nu fie pus pe lista de plecari
 • Miu Miu Miu Miu
  Poate e timpul sa revina emisiunea aia de la Antena...."DIN DRAGOSTE"
 • Livia Pila Livia Pila
  Ce a facut acest individ in Televiziunea Romana reprezinta o rusine pentru imaginea TVR, pentru angajati si pentru publicul ei. Sper sa fie si cercetat penal pentru actiunile din ultima perioada: fals in declaratii, dezvaluirea unor imagini cu caracter privat, comunicate mincinoase in relatia cu publicul si cu angajatii. Sarbatori fericite si la multi ani cu executare pentru el, pentru directorul general, pentru unii membrii ai comitetului director si ai consiliului de administratie partasi la infractiuni!
 • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
  Cit e de parșiv numitul Radu Mircea Aurelian! Toată lumea din TVR ii întoarce spatele.
 • Livia Pila Livia Pila
  Sper ca personajul acesta sa plece cit mai curind din TVR. E total compromis, a făcut numai nazbitij, si_a disprețuit colegii, a adus tot felul de vedere expirate, a capatuit-o pe banii TVR pe Augusta Dumitrașcu Lazarov Petrescu, apoi pe Andreea Marin. Ajunge!

Trimite un comentariu

sus