Skip to main content

News.ro: Amendă CNCD pentru Iulian Bulai, şeful comisiei media. Fecioara Maria este „o mamă surogat”

 
Foto | Facebook
Foto | Facebook

AMENDĂ. Deputatul USR Iulian Bulai a fost amendat de Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării. Bulai, care în acest moment este şi preşedintele comisiei mass-media din Parlament, a fost sancţionat cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook, din 2019, informează News.ro.

Publicitate

La momentul respectiv, Bulai scria că Iisus provine „dintr-o familie foarte ciudată”, „cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

Deputatul a reacţionat cu privire la sancţiune, în urmă cu puţin timp. A precizat, tot pe Facebook, că nu cunoaşte motivaţia CNCD şi că nu a primit o adresă oficială cu privire la sancţiune. A mai adăugat că nu a intenţionat „să jignească pe cineva” cu respectiva postare.

„Am înţeles, încă de pe atunci, că e posibil ca formularea mea să nu fi fost cea mai fericită şi mi-am cerut scuze la momentul respectiv şi pentru formularea în cauză, şi pentru interpretările distorsionate la care ar fi putut da naştere. Continuă să-mi pară rău”, a explicat politicianul.

Asztalos Csaba (Preşedintele CNCD) a confirmat, pentru News.ro, că amenda vine în urma postării de la finalul anului 2019.

Reacţia lui Bulai la amenda CNCD

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mos Dan Mos Dan
    Toata lumea vrea libertate de exprimare, dar pentru el, nu pentru altii.
  • ana ana
    suntem defecti rau. la noi n-ar putea exista o revista precum Charlie Hebdo, i-ar amenda sclavetii lu dani in fiecare zi
  • B.A.M B.A.M
    Mi-e groază! Dacă acest om va reforma TVR-ul, o să-l distrugă și mai mult...
    Și tot el avea tupeul de a comenta despre revelionul TVR (încât a ajuns în trending pe youtube la câtă publicitate i-a făcut) sau la Pomohaci (deși pornirile lor sunt în urma unor minți la fel de bolnave)!!!
    Măcar DIN RESPECT, USR ar putea lăsa pe altcineva să distrugă TVR-ul...
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Cine e victima d-lui Bulai? Nu înțeleg și pace. Acest domn Aszalos Csaba sta cam de multa vreme degeaba. Statul la Stat.Ia du-te tu, Csabi dragă, cu tot CBCD-ul tău la muncă /
  • Discriminati fara discriminare Discriminati fara discriminare
    Pe cine a discriminat? Poate domnul presedinte al CNCD nu cunoaste limba romana prea bine. A mai dat amenzi si lui CTP si a pierdut in prima instanta.
  • Mina Mina
    Si totusi...amenda pare foarte nejustificata....
  • Stefan Stefan
    Nu inteleg de ce a primit amenda. Nu e adevarat ce a zis?
  • DODO DODO
    ciudat este el Sint atitea probleme reale si asta din lipsa de ocupatie tulbura ape limpezite de mii de ani Vrea sa gaseasca solutia polemicii ideologice Oricum functia pe care o are e o caciula prea mare pentu capul lui

Trimite un comentariu

sus