Skip to main content

S-a semnat sau nu s-a semnat? TVR zice ca Doina Gradea nu a aprobat 65.000 de euro pentru curățenie, un document zice că da

 
S-a semnat sau nu s-a semnat? TVR zice ca Doina Gradea nu a aprobat 65.000 de euro pentru curățenie, un document zice că da
Foto | Hepta

S-a semnat sau nu s-a semnat? TVR spune că PDG-ul Doina Gradea nu a aprobat cei 65.000 de euro pentru două luni de curățenie în instituție, așa cum zice MediaSind.

Un document obținut de Paginademedia.ro arată că atât Doina Gradea, cât și restul membrilor din Consiliul Director au avizat contractul cu firma de curățenie. Acesta urmează să fie votat de Consiliul de Administrație, chiar astăzi. 

Foarte important: Consiliului de Administrație poate respinge, prin vot, afacerea.

Publicitate

Reamintim că instituția a făcut o procedură simplificată de achiziție prin care acordă unei firme de curățenie suma de 318.920 lei, adică aproximativ 65.000 euro pentru două luni de curățenie, conform sindicatului MediaSind.  

Într-o reacție pe subiect, TVR spune că: 

„Comunicatul MediaSind induce în eroare, vehiculând o serie de informații scoase din context. Suma menționată în titlul comunicatului nu a fost aprobată de Președintele-Director General TVR”, susțin oficialii Televiziunii Române.

Documentele obținute de Paginademedia.ro arată că respectivul contract a fost avizat, urmând să fie votat de CA, pe 3 februarie. Apare semnătura Doinei Gradea, dar apar și semnăturile membrilor din Consiliul Director. 


Reacție: „TVR nu are angajat personal pentru curățenie”. Curățenia costă la fel ca anul trecut


DOCUMENT. Curățenie în TVR. Postul public vrea să dea peste 65.000 de euro unei firme, pentru două luni de curățenie


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @jiji - nu munceste, e doar un parazit cu ceva frustrari ca nu e invitat la imparteala. ps. Cazan nu mai e director.
  • sper sa iasa cit mai repede la iveala mai multe astfel de contracte caci sigur exista Atunci se vor convinge si scepticii de amplarea jafului din tvr si masinariile politice care se invirtesc in culise Totusi a venit timpul schimbarii echipei unse de ps dragnea Livia da-i inainte ca zici bine Si asta e o munca chiar utila Sa te bati pentru adevar si normalitate nu-i usor
  • Livia, esti in forma maxima, fată! Totusi, tu cand mai muncesti, ca toata ziulica prestezi pe site-uri injurand pe toata lumea?!
  • Cazane, sa-ti fie de bine! 65.000 de euro in doua luni sa va faceti ca lucrati in TVR, e un tun bun. Mai dam si noi cu mopul de spoiala prin TVR? Mai bagam si noi un kil de sapun pe luna la baie la misto? Ramai macar cu 30.000 euroi in mana dupa combinatia asta? Dai si tu macar 1.000 la amanta?
  • Cristache ar putea fi desemnat șef peste curățenie. Iar Doina ar putea sa pună și ea mina pe o matură. S-ar putea transmite totul la TVR. Audienta ar fi superioara celei a emisiunii România 9. Garantez.

Trimite un comentariu