Skip to main content

Cazarea pentru Eurovision, mărul discordiei în TVR. Contestatarii şefei Doina Gradea n-au votat pentru hotelul la care ar urma să stea delegaţia TVR

 
Foto | Inquam Photos
Foto | Inquam Photos

Ce se mai întâmplă în TVR? Divergenţele de la vârful Postului public de televiziune continuă. Delagaţia care va reprezenta România la Eurovision nu are, momentan, cazare pentru că membrii din Consiliul de Administraţie nu s-au pus de acord pe acest subiect. Contestatarii şefei TVR, Doina Gradea, s-au abţinut la vot.

Publicitate

Au votat, totuşi, pentru încă un sezon Vedeta Populară, în toamnă.

Acestea a fost doar două dintre subiectele discutate şi votate de conducerea TVR, într-o şedinţă a Consiliului de Admistraţie.

Din informaţiile obţinute de Paginademedia.ro, cinci membri ai CA s-au abţinut la votul pentru acordul de cazare pentru delegaţia României la Eurovision, din mai.

Mai exact:

„Hotărârea privind încheierea acordului de cazare cu HOTEL EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ ATLANTA RDAM BV pentru delegaţia României la Etapa Internaţională a Eurovision Song Contest (mai 2021, Rotterdam, Olanda), precum şi plata serviciilor de cazare, nu a fost aprobată, întrunind doar 6 voturi pentru şi 5 abţineri. (Monica Ghiurco, Sorin Ilieşiu, Cristian Petcu, Karen Sebesi, Bogdan Ghiu)”, arată datele din şedinţa CA obţinute de Paginademedia.ro.

Cei cinci care s-au abţinut sunt oamenii care o contestă vehement pe Doina Gradea. În decembrie, aceştia au solicitat Parlamentului demiterea „în procedură de urgenţă a preşedintelui - director general, Doina Gradea”, după cum scria şi Paginademedia.ro AICI.

Reamintim că artista Roxen va reprezenta România la Eurovision, în luna mai. TVR a anunţat, în urmă cu două zile, startul etapei de selecţie a piesei cu care ţara noastră va merge la competiţia europeană de la Rotterdam.


Citeşte şi: SCHIMBARE la Eurovision. Publicul, sărit din schemă. Un juriu alege piesa cu care participă Roxen. Nu va exista nici show televizat


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doina doina
    Cristache, venit la TVR fără concurs și prin numire politica discuta aseară cazul Apele Romane unde e o numire politica fără concurs;) Ipocrizie maxima!
  • Livia Pila Livia Pila
    Umbrela de ploaie le va fi ținută celor doi de Ionuț Cristache. Va face în fine ceva ce i se potrivește. Ca nu are nici urma de stofa de jurnalist.
  • Livia Pila Livia Pila
    ***
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Doinita și cu Dirvariu sunt hotariti sa meargă cu cortul.
  • didi didi
    voi glumiti, nu? nu e niciun eurovision anul acesta, totul se organizeaza ONLINE. pentru ce trebuie cazare????
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Gradea oricum nu mai prinde excursia la Rotterdam. E de sperat ca vor sta acasă și Smaranda Vornicu, și Dan Manoliu, și Liana Stanciu. Gata, trebuie înțărcata balaia!!
  • Mile Mile
    Oricum trebuie închisa, făcută alta

Trimite un comentariu

sus