Skip to main content

DERAPAJ. La România TV parcă vine revoluţia. Burtiere dramatice pe imagini de arhivă date ca direct

 
DERAPAJ. La România TV parcă vine revoluţia. Burtiere dramatice pe imagini de arhivă date ca direct

UPDATE. În jurul orei 18.00, România TV vorbea despre "Primele intervenţii ale jandarmilor în pieţe". "Protestatarii, aliniaţi la duba jandarmilor", era una dintre burtiere. "Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest", o alta. Sau "Jandarmi doborâţi în piaţă, scene violente". Burtierele, în articol.

Publicitate

DERAPAJ. Burtieră la minut. Ce înţelegea cineva dacă trecea la prânz pe la România TV, fără sonor?

"Oamenii revoltaţi aduşi în Capitală", titra azi România TV, în jurul prânzului. "Mobilizare totală pentru cel mai mare protest", urma pe ecran. "Cine pregăteşte bătăi şi atacuri la proteste", era o altă burtieră.

Plus "Protestatarii vor fi verificaţi până la piele".

În timpul acestor burtiere, pe ecran pe ecran rulau imagini cu oameni protestând. Pe ecran scria DIRECT când, în fapt, erau imagini de zilele trecute.

E drept că, din cele trei segmente în care era împărţit ecranul în unele cadre, două erau în direct: prezentatoarea din studio şi un reporter în stradă.

GALERIE FOTO. România TV, în "Burtiere la minut" (capturi Paginademedia.ro)

"Jandarmi doborâţi în piaţă, scene violente"

Primele intervenţii ale jandarmilor în pieţe". "Protestatarii, aliniaţi la duba jandarmilor", era una dintre burtiere. "Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest", o alta. Sau "Jandarmi doborâţi în piaţă, scene violente".

GALERIE FOTO. Burtiere România TV în jurul orei 18.00

Citeşte şi: Protestele în burtiere. România TV, cele mai dramatice titluri. "Furia străzii." "România fierbe." Arafat, în direct la Digi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raul Raul
    Un gunoi de post eram in zona cand o 120 de therche...berche erai in cluj pe lângă mag union iar la românia tv aicea reporterul ca sunt mii si mii de clujeni in strada dar au aruncat lumea de la blocuri cu oua in ei...ha ha ha mincinoși post de 2 lei
  • Iuli Iuli
    Și acum serios, ăștia-s protestatari? Am văzut diverse videoclipuri in care mulți cereu redeschiderea sălilor de noroc, cluburi să fie deschise, terasele, unul chiar zicea că nevasta lui stă în casă și nu mai produce nimic, wtf România! Majoritatea dintre cei care sunt la protest sunt pe ajutor social și fani AUR.

    Cer guvernului fără mască și fără restricții având în vedere că în toate țările din lume (în Coreea de nord nu:)) ) sunt restricții
  • B.A.M B.A.M
    Spagatistu', știu ce zici!!! :)))
    Dar, în urma experiențelor personale în care am văzut că administratorii Paginii de media sunt foarte restrictivi la capitolul "dreptul la opinie și exprimarea liberă a acesteia", trebuie să le subliniez de ce pun o întrebare, că nu vreau să atac pe nimeni, că nu țin cu cineva anume, etc.
    Și uite așa o întrebare a ajuns să fie și ea OBIECTIVĂ/SUBIECTIVĂ!!! Din cauză că trebuie să expun argumente pentru a arăta că sunt îndreptățit să o pun!!!
    Practic, ca să înțeleagă toți *** care se simt atacați de anumite întrebări pe care le pun...
  • Iuli Iuli
    Atâta timp cât PSD are monopol pe CNA, nu vor primi sancțiuni dure, acolo 5/10.000 lei (bani pe care îi fac dintr-o publicitate la medicamente)
  • Spagatistu' Spagatistu'
    BAM tata,
    Daca tot ai scris " lung si bine", lamureste-ne cum poate fi o intrebare obiectivā/ subiectiva?!
  • Dan Dan
    ***
  • Constantin Sandu Constantin Sandu
    ROMÂNIA TV este un coș de gunoi informațional, să știți că are și audiențe record.
  • Adi Adi
    Merge orice. CNA doarme. Doarme de când s-a înființat. Si in funcție de interese.
  • claudiuu claudiuu
    Mam uitat si eu putin la asa zisele mitinguri de protest organizate din cauza restrictiilor impuse de guvern si Dsu nu mam uitat pe televiziuniile rosii ca astia aberau in dramatism mam uitat pe youtube si am vazut doar niste *** si interlopi si copii pana in maxim 22 de ani care strigau de libertate i ei in 1989 cand se murea pe strazi la Timisoara Bucuresti Iasi Sibiu si in alte orase ei nu erau nici macar in c..e la tati lor multi stateau si se amuzau pe Tik Tok
  • B.A.M B.A.M
    Mile, mă mai poți găsi și pe alte articole!
    Într-adevăr, comentez foarte rar, dar atunci când o fac, o fac lung și bine!
    P.S Nu o să mă vezi aproape deloc pe articole legate de audiențe, unde te văd foarte activ, de regulă! Fiecare are gusturile lui, iar acestea SE CONSTATĂ, NU SE DISCUTĂ!!!
    Altfel ce să zic... NUMAI BINE!
  • DODO DODO
    mai bine anuntati-ne cind apare o stire adevarata pe rtv Aia da raritate
  • SIMONA SIMONA
    @Gabriel P.S:esti un angajat Rtv
  • Gabriel Gabriel
    De unde stiti voi ca sunt derapaje ? Ati fost la proteste, sa puteti compara ?

    P.S. Bravo, RTV !
  • Mile Mile
    @BAM am impresia ca esti fan Romania TV, prea apari tu cand se scrie pe aici un derapaj despre RTV.
  • claudiuu claudiuu
    Sa vezi ce Stare de Urgenta le baga astia la prostalaii astia farmaciile nu vor mai face faata comenzzilor de alifii a unguenturiilor si supozitoarelor pentru hemoroizi si varice vor putrizii in case din lacomiia unora in general a celor de la Aur vor manca mancare doar la conserva iar cluburiile restaurantele vor vii doar o simpla amintire va fii mai rau ca in Brazilia vor cere sprjinului armatei pentru a transporta cadavrele celor care vor muri pe capete de coronavirus iar Romania va intra intr-un adevarat colaps medical si alimentar

Trimite un comentariu

sus