Skip to main content

Amendă pentru fabulaţiile Naşului: O să ne testeze de Covid şi în fund! La propriu! Plus conspiraţii despre vaccinul anti-Covid

 
Amendă pentru fabulaţiile Naşului: O să ne testeze de Covid şi în fund! La propriu! Plus conspiraţii despre vaccinul anti-Covid

CNA. Conspiraţii despre vaccinul anti-Covid şi presupuse testări Covid-19 din anus. Acestea au fost principalele subiecte de discuţii la Naşul TV, post deţinut de Radu Moraru. Însuşi Moraru a făcut unele afirmaţii!

Publicitate

„Deci, anusul este foarte sensibil. Acolo, dacă bagi un virus, e jale mare!”, a spus Moraru în cadrul emisiunii.

Naşul TV a fost amendat cu 20.000 de lei. Propunerea a venit din partea lui Valentin Jucan şi a fost votată în unanimitate.

Postul a fost sancţionat pentru două ediţii ale emisiunii „Să vorbim despre tine”, unde moderatoare este Gabriela Caliţescu. S-au vizionat ediţiile emisiunii din 20 ianuarie şi 1 februarie.

De ce a luat Naşul TV amendă? Din cauza unei avocate - Marina Ioana Alexandru - cea care a adus multe conspiraţii despre vaccin în emisiunea „Să vorbim despre tine” din 20 ianuarie, dar şi din cauza lui Radu Moraru, cel care a vorbit despre testele Covid în fund care ar urma să fie făcute în Europa, după ce au început în China.

 „Au fost nişte afirmaţii groteşti”, a spus Dorina Rusu (membru CNA)

Ce s-a spus în cele două emisiuni:

Ediţia din 20 ianuarie:

„Moderatoarea începe discuţia spunând că, într-o formă sau alta, încep constrângerile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. … Cei care se vaccinează arată cu degetul către cei care nu se vaccinează. …

 

De ce a ajuns poporul român astfel încât să nu respecte decizia celui de lângă el, încât să pună etichete la nesfârşit, încât nu ştiu, poate o să ajung să ies din scara blocului să mă trezesc cu o piatră în cap, că de, nu vreau să mă vaccinez că s-ar putea să ajungem şi la asta.

 

Marina Alexandru: Înainte de a intra profund în acest subiect pe tema vaccinării, aş vrea să îi răspund întrucâtva lui Radu la ceea ce a spus mai înainte, că întunericul vrea să controleze lumina.

Asta este ceea ce vrea întunericul, însă să nu uităm că lumina luminează în întuneric, iar întunericul nu poate nici să o cuprindă, nici să o biruie, oricât de mult ar încerca. … Dacă şi fie 10 persoane dintre cei care ne ascultă au înţeles ceea ce eu voi spune aicea şi vor pune mâna şi vor cerceta şi se vor întoarce spre ei înşişi, este un câştig imens.

 

Marina Alexandru: Ca să revin la această broşură … spune că este vaccinarea gratuită, voluntară şi sigură. Din 3 cuvinte, unul singur este adevărat, că este voluntară. Că este gratuită şi sigură, sunt nişte deturnări de la un adevăr, o inducere în eroare ….

 

Moderatoare: Gratuită nu poate fi, că doar o plăteşte Guvernul României. Iar sigură, la fel, nu putem vorbi de siguranţă atâta timp cât nimeni nu are nicio responsabilitate, având în vedere toate cele expuse aici.

 

Marina Alexandru: Până la responsabilitate sunt alte elemente care trebuiesc avute în vedere şi de la care nu putem să facem rabat. În primul şi în primul rând, atât producătorii de vaccinuri, de medicamente pun în prospecte reacţii adverse post vaccinare. …

 

Atâta vreme cât există fie şi o singură reacţie adversă trecută în prospectul unui medicament, este exclus să vorbim despre siguranţă. Deci, asta este sigură, este o minciună absolută. Dincolo de faptul că, lumea cred că nu-şi dă seama, din frică, din lipsă de informare, din varii motive, din ignoranţă faţă de propria persoană …

 

Marina Alexandru: Ca să revenim la acest vaccin, este … ceea ce oamenii nu realizează, este că, el este în fază de experiment, noi suntem cobai, cei care se duc şi fac cozi interminabile şi care aoleu, vai de mine, din varii motive şi aşa … dragilor, aţi decis pentru voi înşivă să fiţi nişte cobai şi dacă v-aţi înţepat acum şi nu aţi avut nici pe loc, nici în 5 minute, nici în 5 ore, nici în 5 zile, nicio reacţie, fiţi convinşi că aţi incubat nu ştim ce, care se va manifesta şi peste ani. …

 

Şi iarăşi vreau să reamintesc tuturor şi să le intre foarte bine în cap celor care aleg să se pună pe o poziţie de adversitate sau în opoziţie cu noi, că nu ne opunem, dragilor, actului medical al vaccinării, nu despre asta vorbim, nu contestă nimeni că acest Covid-19 există, eu cel puţin nu am cum să îl contest … l-au avut şi prieteni şi cunoştinţe în jurul meu şi toţi au trecut cu bine pentru că au făcut ce trebuie, nu ce se face în spital.

 

Marina Alexandru: … Îl apreciam extraordinar de mult şi îmi plăcea Ion Cristoiu. Dacă dumneata te uiţi acum şi mă auzi şi vezi ce spun, sunt dezgustată în momentul acesta. De ce? Pentru poza aia în care ai apărut cu bustul gol … ”Măi fraţilor, vaccinaţi-vă, că nu or să vă mai lase ăştia să vă mai lase în magazine, să faceţi, să dregeţi!” Hai, serios! Asemenea manipulare abjectă? Pentru ce?

 

Moderatoarea: Pentru că, modelul pe care, iată, se merge extrem de mult, vizarea persoanelor publice pe care iată, au un public şi care cântăreşte extrem de mult în mentalitatea oamenilor, trebuie consideraţi modele şi să dea argumente clare de ce şi cum, adică nu trebuie să ai propria ta analiză şi trebuie să te iei după X, Y, Z.

 

Marina Alexandru: În plus faţă de asta, tu, dacă te-ai vaccinat, de ce te-ai vaccinat? Chipurile să te protejezi. De ce ţi-e teamă de acela care alege să nu se vaccineze? Pentru că tu, cel care te-ai vaccinat, devii contagios şi purtător de virus pentru cei nevaccinaţi. Tu eşti un pericol.

 

Moderatoarea: Nu eu, cel care nu mă vaccinez.

 

Marina Alexandru: Nu eu, cel care nu  m-am vaccinat. Adică toate sloganurile astea, mă vaccinez ca să te protejez pe tine sau ca să … serios? Moare cineva de grija mea, dacă eu trăiesc sau mor sau copilul meu sau nu ştiu ce...”


Ediţia din 1 februarie:

Radu Moraru susţine că are informaţii despre noul mod de testare pentru COVID, respectiv recoltarea de probe din anus.

Radu Moraru: Încep cu o primă precizare, şi asta trebuie să o decupaţi ce spun acuma, că am primit informaţia după emisiune. N-am apucat să o dau şi e de urgenţă maximă. Fauci, acest criminal nenorocit pe care Trump l-a ţinut în orb acolo, de fapt, să poată să ţină sub control toată mafia farma.

 

Dar să nu-mi uit idee. Industria farma face un pas înapoi. Deja o companie mare, Merk, a anunţat că nu mai produce vaccinul, că există alte tratamente ieftine şi mult mai credibile şi mai solide, Pfizer-ul zice că trebuie să întârzie un pic livrarea, Astra Zeneca, nu ştiu, li s-au stricat frigiderele şi au probleme, dar de ce au probleme?

 

Că se adevereşte ce am spus eu acum două săptămâni, că serverele din Elveţia ale industriei farma au ajuns în mâinile armatei americane şi acolo s-au aflat foarte multe lucruri. Aşa că o să fie un fel de pas înapoi în industria farma.

 

Radu Moraru: Dar, trebuie să ajung la partea cea mai grea. Fauci a fost implicat în toate nenorocirile legate de vaccinări, inclusiv la SIDA. Toate bolile, şi la Ebola şi la SIDA, Fauci era tot timul acolo, pentru că el este omul al acestei mafii internaţionale. Şi v-am arătat astăzi, am dat şi un video, nu ştiu dacă l-aţi văzut, în care, acuma, vor să ia teste din anus. Deci, adulţi, bătrâni...

 

Radu Moraru: E o sodomizare. Da, da, da. Răducu, arătaţi filmuleţul, să nu credeţi că glumesc. E o sodomizare, ăsta este sensul.

 

Radu Moraru: Gabriela, ascultaţi-mă puţin! Ei acuma, văzând cum au prostit omenirea să poarte hârtie igienică la gură...

 

Gabriela Caliţescu: Prin purtarea măştii? Da.

 

Radu Moraru: ... care îi salvează de virusul ucigaş. Să determine o omenire întreagă că o bucată de pânză la gură sau o bucată de hârtie igienică la gură te salvează de un virus ucigaş...

 

Gabriela Caliţescu: Păi, cu ce ne-a salvat? Cu ce ne-a salvat, pentru că aveam mai puţine cazuri înainte de masca obligatorie.

 

Radu Moraru: ... să termin ideea, ca să înţeleagă oamenii. Din moment ce au putut păcăli în asemenea hal omenirea, acuma păcălesc omenirea că, dacă îţi bagă ăştia un băţ în fund, îţi detectează acolo coronavirusul şi îţi dau tratamentul corect. Şi o să vezi cum, probabil, sute de milioane de oameni îşi dau jos chloţii şi aşteaptă să le bage cineva băţul în fund. Atenţie! Că informaţia pe care v-o dau acuma este bombă şi am primit-o după emisiunea mea.

 

Radu Moraru: Deci, anusul este foarte sensibil. Acolo, dacă bagi un virus, e jale mare. Produci un deranj uriaş. Şi eu nu degeaba v-am zis de Fauci cu SIDA. Eu am avut mai multe cercetări aşa, de-a lungul timpului, ca ziarist şi am cercetat un pic cum au făcut ei atunci treaba pe homosexuali. Pentru că absorbţia în colon, şi asta o ştie orice doctor, orice asistentă, orice brancardier, absorbţia în colon este foarte mare, poate cu cea mai mare forţă pentru tot organismul.

 

Şi, dacă beţişorul ăla conţine ceva, atunci chiar vom avea pandemie. Iar beţioare infestate, preinfestate cu coronavirus am întâlnit când făceam investigaţii în Canada, chiar într-o regiune apropiată de Montreal. 6000 de teste preinfestate. În alte ţări, s-au găsit, de asemenea, şi în America s-au găsit.

 

Radu Moraru: Deci, voi vă daţi seama că se poate introduce în anusul fiecărei persoane, copil, adult ceva, un virus? Nu vorbim numai de partea de sodomizare, care e îngrozitoare, da? Dar, gândiţi-vă că, dacă acolo se introduce ceva greşit, atuncea va fi jale. Şi acuma nu vreau să spun mai multe, vreau să trag un semnal de alarmă, pentru că e prea ştiinţific să vorbim despre cum s-a făcut SIDA şi cum au gândit ăştia că... să se întâmple... ”

Despre aceste afirmaţii, Dorina Rusu a spus pe scurt: „Au fost nişte afirmaţii groteşti.”

Naşul TV este la a doua amendă din 2021. Postul a primit o sancţiune de 15.000 de lei în februarie 2021 - tot pentru conspiraţii. În aceeaşi zi, postul lui Moraru a primit prelungirea licenţei audiovizuale pentru încă nouă ani. Anul trecut a fost unul dintre cele mai amendate posturi TV. 

 

CITEŞTE ŞI: Fascinantul CNA! La 14:00 i-au dat licenţa, la 16:00 i-au dat amenda. Naşul, sancţionat pentru noi conspiraţii

CITEŞTE ŞI: Naşul rămâne pe TV! CNA i-a prelungit licenţa. Nu s-a lăsat nici în faţa consiliului: "Masca aia nu te salvează. Poporul a fost minţit"

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Ma mai uit la postul asta cand nu e nimic interesant pe Comedy central. Pacat de moraru, la ce nivel a putut ajunge. Foarte trist. De televiziune, nimic de zic, intr-o tara normala era amendata zilnic pana se inchidea.
  • un privitor un privitor
    ONE - mi se rupe de nasul tv pentru ca nu ma uit la el. Nu ma uitam nici inainte, dar sa inchizi un post tv doar pentru ca are alta orientare e cenzura. PUNCT!
  • DODO DODO
    ce a fost si ce a ajuns ,, nasul ,, = o suburbie media
  • ONe ONe
    Draga privitorule,unele dintre ideile formulate cam sunt "luate in brate" de propaganda ruseasca
  • un privitor un privitor
    Va doriti doar posturi tv prietenoase? De ce nu emigrati in china sau rusia? Acolo nu ai voie sa spui altceva decat ce zice partidul.
  • Mile Mile
    Păi de unde știm că sunt minciuni ha
  • ion ion
    Dar testarea COVID de acel tip chiar exista si se practica in China la vremea respectiva. Au renuntat dupa ce au starnit prea multe nemultumiri.
    Nu inteleg de ce e ceva amendabil, a fost real. Probabil salariile CNA nu sunt suficient de mari ca sa citeasca stirile pe planeta. CNA-ul promoveaza fake-news negand existenta testului, astept articol de la DW pe tema asta.
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @Mile

    Peste 9 ani, pentru că, ce să vezi, CNA i-a prelungit-o în februarie. ”Doar Radu Herjeu şi Cristina Pocora au fost împotriva prelungirii licenţei.”
  • jk jk
    Anul asta le-au prelungit pe 9 ani...în februarie
  • Mile Mile
    Când le expira licența ? As vrea sa-l vad eu pe ăla care votează prelungirea ei ...

Trimite un comentariu

sus