Skip to main content

CNA. Felix Rache, fost jurnalist, acum în Consiliul Judeţean Buzău, intră acţionar la Etno şi la Taraf

 
Foto: România TV
Foto: România TV

CNA. Posturile Etno TV şi Taraf au avut parte de schimbări de acţionariat. Cele două staţii TV de muzică vor avea acelaşi acţionar majoritar: SC Planning Media SRL, firmă deţinută de Felix Rache (50%) şi Constantin Janina-Nectara, soţia lui (50%).

Publicitate

Cine este Felix Rache? Fost jurnalist la Antena 3 şi la cotidianul Caţavencii. El s-a mai ocupat de partea de comunicare la Pro România, partidul lui Victor Ponta şi a mai fost consilier pe comunicare în guvernul condus de Mihai Tudose.

În prezent, este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, unde a ajuns din partea Pro România.

De asemenea, acţionariatul s-a mai schimbat şi în ceea ce priveşte familia Prigoană. A ieşit din acţionariat Silvius Prigoană, fiul cel mic al omului de afaceri. A revenit, însă, Honorius Prigoană, fiul cel mare, cel care renunţase la acţionariat în 2016, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Membrii CNA au votat în unanimitate schimbările de la Etno şi Taraf TV.

Acţionariatul Etno TV arată în felul următor:

 • SC Planning Media SRL (Felix Rache - 50% şi Constantin Janina-Nectara - 50%) - 50%
 • Honorius Prigoană - 40%
 • Rareş Gărduş - 10%

Din schema de acţionariat a ieşit Silvius Prigoană, cel care deţinea 80% din Etno Folclor Media SRL.

Acţionariatul Taraf TV arată în felul următor:

 • SC Planning Media SRL (Felix Rache - 50% şi Constantin Janina-Nectara - 50%) - 50%
 • Honorius Prigoană - 40%
 • Rareş Gărduş - 10%

Din schema de acţionariat au ieşit Silvius Prigoană (avea 60%), Dumitru Mihalache (avea 10%) şi Gheorghe Minea (avea 10%).

Rareş Gărduş (unul dintre acţionari), în şedinţa CNA:

„După cum ştiţi cu toţii, industria muzicală a fost afectată de pandemie, posturile muzicale în ultimii 10 ani de zile au fost, încet dar sigur, depăşite de platformele online în materie de difuzare de videoclipuri. Am încercat să facem emisiuni, industria a supravieţuit special ca urmare a evenimentelor de diverse dimensiuni, de la cele familiale la concertele mari.

Odată cu situaţia pandemică şi cu blocarea evenimentelor timp de un an de zile, am ajuns într-o situaţie mai delicată. Ca să ne pregătim o ieşire din această situaţie, am cooptat în societate noi acţionari. Mă rog, Silvius a fost înlocuit de Honorius, în sensul în care Honorius îşi doreşte să găsească o soluţie de a produce noi emisiuni, noi formate de emisiune. În timp, nu imediat.

Ne dorim să cooptăm acest partener, acesta venind în special în partea de vânzări, de noi formate de televiziune pe care încercăm să le producem în timp, astfel încât să ne putem poziţiona când se va termina această pandemie să putem să revenim acolo unde am fost acolo înainte cu câţiva ani.

Încercăm să creem produse pentru Etno şi Taraf şi să facem lucruri care să devină o sursă de interes pentru telespectatorii şi utilizatorii care au cam plecat către platformele online de genul Youtube.”

CITEŞTE ŞI: Schimbare de acţionariat la Taraf. Iese un frate, intră altul

CITEŞTE ŞI: Etno are un nou acţionariat. CNA a aprobat schimbarea

CITEŞTE ŞI: Felix Rache, fost consilier pe comunicare în guvernul Tudose, se va ocupa de comunicarea partidului lui Victor Ponta

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  spune-mi unde esti actionar ca sa-ti spun cine esti !
 • ION ION
  SA VEZI ACUM, CE-O SA CANTE PAPAGALUL ROSU !
 • david david
  Il vad mereu cum se chinuie sa zica ceva inteligent si/sau amuzant. Din pacate pentru el este amuzant ***.
 • Fla Fla
  Felix *** Comunist

Trimite un comentariu

sus