Skip to main content

CNA. Certuri şi îmbrânceli la Survivor. Au atras o nouă somaţie pentru Kanal D

 
CNA. Certuri şi îmbrânceli la Survivor. Au atras o nouă somaţie pentru Kanal D

CNA. Certuri şi îmbrânceli. Kanal D s-a ales cu un nou avertisment din partea CNA. Postul turcesc a fost somat pentru două ediţii Survivor.

Publicitate

În principal, sancţiunea a fost aplicată pentru câteva momente mai tensionate între concurenţi, cu certuri şi îmbrânceli. 

Nu mai puţin de 41 de sesizări au ajuns la CNA în această speţă. 

„Actorii” principali au fost Sebastian Chitoşcă, Zanni, Ştefan Ciuculescu (echipa Faimoşilor) pe de o parte şi Şorin Puşcaşu şi Albert Oprea (echipa Războinicilor), pe de altă parte.

Şefa CNA: „Telespectatorii au remarcat violenţa şi i-a deranjat”

Dorina Rusu a propus somaţia publică, care a trecut cu voturi în unanimitate.

Kanal D a mai încasat o somaţie publică în luna iulie, pentru momente din emisiunea Survivor difuzate în ianuarie şi februarie.

Catalin Baleanu (reprezentantul Kanal D), în şedinţa CNA:

„Din ce am vizionat cred că sunt importante trei aspecte de analizat: 1. expresiile au fost acoperite de post. 2. Cum a reacţionat prezentatorul: A intervenit? A intervenit. Există multiple exemple în rapoartele de monitorizare. Al treilea lucru: concurenţii care au avut ieşiri şi-au cerut scuze? Şi-au cerut scuze.

Au fost reacţii normale într-o competiţie extrem de solicitantă. Ce pot să vă spun mai spun este că în funcţie de conţinutul difuzat emisiunile au fost încadrate la 12 (nr.red programul nu poate fi vizionat de copiii sub 12 ani), iar emisiunile au fost în intervalul orar 20:00-00:00, iar multe dintre momente au fost difuzate între 23:00 şi 00:00.”

Cristina Pocora: „Au fost nu mai puţin de 41 de sesizări, ceea ce arată că telespectatorii au remarcat violenţa şi i-a deranjat, din moment ce au făcut sesizări la CNA”, a spus şefa CNA.


Citeşte şi: SOMAŢII de la CNA. Kanal D, pentru Puterea Dragostei şi Survivor. Pro TV, pentru un promo violent


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Doar o somatie? Pffff...
  • Mile Mile
    Pe bune si ce dacă sunt certuri bai
  • B.A.M B.A.M
    Un nou exemplu de IPOCRIZIE marca CNA! În orice televiziune normală, orice angajat știe că certurile și îmbrâncelile ATRAG publicul telespectator către un anumit post TV. Numai cei din CNA se PREFAC că e pe dos și ALEG SĂ DISTRUGĂ una din puținele emisiuni ÎNCĂ funcționale din România ca format dar mai ales ca conținut (care INCLUDE îmbrâncelile și certurile!!!!)
    Cât timp se va mai continua cu ipocrizia aceasta?!?! Cât timp își vor mai CONCENTRA eforturile pentru a DISTRUGE televiziunea din România?!?!?
    #JOS IPOCRIZIA CNA
    (Îmi pare rău pentru absența din ultimul timp dar mai am și o viață personală)
  • Dragos Dragos
    Iuli, iti garantez ca daca in loc de Survivor, Kanal D difuza un film pentru adulti, mai putin de 0,04% faceau sesizari. Asta nu inseamna ca acel film trebuia difuzat.
  • Iuli Iuli
    Bună dimineața, CNA!
    O cafelutza pentru ziua de azi?

    Cristina Pocora: „Au fost nu mai puţin de 41 de sesizări, ceea ce arată că telespectatorii au remarcat violenţa şi i-a deranjat, din moment ce au făcut sesizări la CNA”

    Apropo, ăia 41 de “telespectatori” care au făcut sesizări nu pot fi desemnați “majoritate” având în vedere că emisiunea ajungea la 1,5mil/telespectatori pe ediție, poate undeva la 0,04% din public

Trimite un comentariu

sus