Skip to main content

Încă o amenda încasată de Naşul TV. Conspiraţii despre vaccinare, Covid şi atac la un membru CNA

 
Încă o amenda încasată de Naşul TV. Conspiraţii despre vaccinare, Covid şi atac la un membru CNA

„Vaccinarea obligatorie este parte a acestei noi ordini mondiale”, „Legea vaccinării obligatorii este cea mai criminală lege”, „Este lagăr de la Auschwitz făcut altfel” - Sunt afirmaţiile „naşului” Radu Moraru, care au mai adus o amendă postului Naşul TV. 

Publicitate

Naşul TV a mai încasat o amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, astăzi. Este o nouă amendă de 30.000 de lei şi a doua primită de televiziunea lui Moraru în ultimele două săptămâni. 

Dacă data trecută sancţiunea a venit pentru calomnii la adresa lui Raed Arafat, acum penalizarea a fost aplicată pentru conspiraţiile despre vaccinare şi Covid promovate de Radu Moraru, dar şi pentru un atac la un membru CNA (acesta din urmă în emisiunea lui Mihai Pâlşu, cu Cătălin Bădiţoiu invitat). 


„Seamănă cu reeducarea forţată, Experimentul Piteşti”


Amenda de 30.000 de lei a fost propusă de Valentin Jucan şi a trecut cu şase voturi. Nicolae Bălaşa şi Monica Gubernat au votat contra sancţioării, iar motivul a fost legat de cuantumul amenzii:

„Suma este mult prea mare pentru audienţa pe care o are postul şi pentru impactul pe care îl are pe piaţă. Totuşi, subliniez că este o speţă de amendat”, după cum şi-a motivat Monica Gubernat votul. 

Radu Moraru a spus pe post „o ploaie” de conspiraţii despre vaccin şi Covid-19. Ce a spus printre altele: 

  • Deci, practic, Cioloş şi cu Iohannis, şi cu câţiva, au dus România în acest scenariu al noii ordini mondiale, unde vaccinarea obligatorie este parte a acestei noi ordini mondiale.
  • Pentru că, nu-i aşa, îi vaccinăm pe toţi şi, dacă sunt unii mai răi de gură, mai punem ceva în vaccinul ăla
  • Este cea mai criminală lege pe care ăştia doresc să o introducă, de când m-am născut eu în ´70. Eu încă nu am întâlnit ceva... o crimă perfectă.
  • Este lagăr de la Auschwitz făcut altfel.
  • Eu încă nu am întâlnit o lege mai criminală dată de un stat împotriva propriului popor. Dacă vreţi, seamănă cu reeducarea forţată, Experimentul Piteşti
  • Sunt singurul ziarist care a dovedit că e atac cu armă biologică Covidul

„Ionel Palăr, dator la prostituate”


„Ionel Palăr, dator la prostituate, numit în CNA”, a titrat o emisiune de la Naşul TV despre Ionel Palăr, la vremea difuzării emisiunii fiind propus ca membru CNA.  

În respectiva ediţie se vorbea despre un caz mai vechi, în care Ionel Palăr fusese audiat la DIICOT într-un dosar privind reţeaua de prostituţie coordonată de Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta (fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar). 

Palăr era deputat la vremea respectivă şi, după cum a spus şi în faţa colegilor din forul audiovizual, a fost audiat în calitate de martor în respectivul dosar. 

Ionel Palăr s-a recuzat de la votul pentru amendarea postului Naşul TV, pe motiv de conflict de interese.

În luarea deciziei de amendare, cu 30.000 de lei a postului TV, au cântărit mai mult emisiunile lui Radu Moraru cu conspiraţii decât emisiunea despre Ionel Palăr, după cum a subliniat Valentin Jucan (membru CNA). 


„Nici nu aveam numărul dânsului”


În ceea ce priveşte emisiunea despre membrul CNA, celor de la Naşul TV li s-a reproşat că nu au adus dovezi pentru cele spuse şi că nu l-au contactat pe Ionel Palăr pentru punct de vedere. 

În replică, reprezentanţii postului Naşul TV au spus:

„Cu ce am greşit în emisiunea despre domnul Palăr? Era o informaţie publică şi nu eram obligaţi să-l sunăm pe domnul Ionel Palăr. Nici nu aveam numarul dânsului. Pe site-ul CNA nu exista.

Nu ne-a cerut un drept la replică. A fost în toate ziarele aceste informaţii”, a afirmat realizatorul Mihai Pâlşu în faţa forului audiovizual. 


Citeşte şi: „Saga” Naşul TV continuă la CNA: „Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat”. Amendă pe măsură pentru ce a zis Radu Moraru


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus