Skip to main content

„Saga” Naşul TV continuă la CNA: „Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat”. Amendă pe măsură pentru ce a zis Radu Moraru

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

Saga „Naşul TV” şi-a consumat un nou episod la CNA. Radu Moraru a atras o nouă amendă piperată pentru postul pe care-l patronează. 

Publicitate

„Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat” - a zis „naşul” Radu Moraru printre altele. Tot el l-a numit, de mai multe ori, „Arahat” pe şeful DSU. 

Pentru afirmaţiile făcute de Moraru cu privire la şeful Raed Arafat, forul audiovizual a dat o amendă de 30.000 de lei (peste 6.000 de euro). 

„Arafat este homosexual” - Radu Moraru

Sancţiunea atrasă de Naşul TV a venit pentru trei emisiuni din primăvară, în care Radu Moraru era invitat. Propunerea de 30.000 de lei a fost făcută de Valentin Jucan care a şi criticat atitudinea lui Moraru, dar şi pe cea a moderatoarei din emisiunile respective. 

Jucan a subliniat că: „Moderatorul are obligaţii pe care nu le respectă. Dacă Arafat nu răspunde la telefon, nu înseamnă că el trebuie făcut în fel şi chip, fără ca moderatorul să intervină”, după cum a spus în şedinţă. 

Printre altele, Radu Moraru a afirmat că:

  • Arafat este homosexual, da, o ştie toată lumea, toată poliţia română
  • Cum e posibil ca Despescu, ca Arahat, bun, Arahat nici n-are rost, bun, ca Despescu să nu ceară să intervină în emisiunea din această seară? Are telefonul meu, are telefonul Gabrielei. Ce bărbat e Despescu?
  • Arahat, Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat, îl şantajează de 20 de ani, este agent secret şantajat de vreo 3 servicii, lucrează la 3 servicii, nu contează. El execută ordinele.
  • Arafat este un homosexual pe care eu îl cunosc din 1987

„Sunt acuzaţii foarte grave”

Emisiunea amendată a mai fost criticată şi de Mircea Toma şi Dorina Rusu. Această din urmă a punctat:

„Mie mi se pare că este o acuzaţie, dacă mă uit la legislaţie, nu e o opinie”, a spus membra CNA în replică pentru avocatul Naşul TV. 

 Reprezentantul Naşul TV încerca să apere ieşirea lui Moraru explicând că afirmaţiile sunt „opinii”. 

Reamintim că Naşul TV a fost unul dintre cele mai amendate posturi anul trecut, din motive similare, dar şi pentru conspiraţii cu privire la Covid. 

Postul TV a primit prelungirea licenţei cu încă nouă ani la începutul lui 2021. 


CITEŞTE ŞI: Naşul rămâne pe TV! CNA i-a prelungit licenţa. Nu s-a lăsat nici în faţa consiliului: "Masca aia nu te salvează. Poporul a fost minţit"


CITEŞTE ŞI: Corona-Conspiraţii. „Serialul Naşul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancţiunile până ajungem la amenda maximă


CITEŞTE ŞI: Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”


CITEŞTE ŞI: Naşu', maşina de împroşcat conspiraţii şi acuzaţii. Şi are destule! A mai bifat şi o amendă


CITEŞTE ŞI: DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gei Gei
    Unul ***, altul homo. Na, discriminare.
  • DODO DODO
    @ catalina -,,eperimentele ,, astea au salvat multe vieti spre deosebire de reticienta batutilor in cap care nu pricep ce se intimpla in jurul lor Cu cit mor mai multi din astia ( pe mina lor )cu atit creste IQ national
  • Cihodaru Catalina Cihodaru Catalina
    Dragii mei .Este vorba de o emisiune și e normal ca presa sa spună ad varul da ? Și pentru că lucrează pentru niste servicii ar trebuii dat afara .Doi eu i-am deschis dosar penal pentru dictatura medicala și pentru că minte poporul despre reacțiile adverse .Doi acesta nu este vaccin este terapie genetica experimentală voi pentru americani sunteți cobai .Și voi avea grija să meargă la pușcărie și el și Iohannis și Citu că și el are o plîngere penală din partea mea .Cum se spune îi aștept la cotitura .
  • Aravad Aravad
    Brodesdez cu vehemendză fadză de aguzadzii că eu homo. Eu nu homo, eu hedero, da' dă când v-am bus să burdadzi mazgă pă muvarină, gine mai știe care e vemeie și care e bărbad? Cum zicea zdrămojii voșdri, Errare humanum ezd.
  • DODO DODO
    *** jigneste si se ride
  • B.A.M B.A.M
    Geo, din câte știu, Nașul TV și-a plătit FIECARE amendă. Nu știu exact de unde, dar știam că au făcut-o...
  • Stefan Stefan
    Daca amenzile astea ar conta, atunci acest post n-ar mai exista. Asta dovedeste faptul ca amenzile sunt prea mici si oricine poate zice orice pe post, ca singura consecinta e o amenda minuscula pe care ar putea s-o plateasca din banii facuti de pe urma a 5 minute de reclama.
  • geo geo
    În mod normal, acestui post de televiziune nu ar mai fi trebuit sa i se prelungeasca licenta de functionare pana in momentul in care nu isi achita toate sanctiunile primite de la CNA. Pentru ca s-au adunat prea multe derapaje - a se citi ”opinii” - si nu se poate continua asa !

Trimite un comentariu

sus