Skip to main content

One World Radio, fostul Vibe FM, şi-a prelungit licenţa cu încă nouă ani

 
One World Radio, fostul Vibe FM, şi-a prelungit licenţa cu încă nouă ani

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat prelungirea licenţei pentru One World Radio. Formatul de principiu al postului radio este tematic-dance şi nu se modifică structura serviciului de programe.

Publicitate

One World Radio este fostul Vibe FM, rebranduit astfel în 2021, cu acordul CNA. Postul a avut iniţial profil de muzică dance, iar din 2015 a trecut la „soft gold”, o combinaţie între Magic FM şi Radio Romantic. 

Cristian Stanciu, reprezentant post:

„Am venit în faţa dumneavoastră pentru prelungirea licenţei One World Radio. Este un post de radio nişat, este un post care se ocupă mai mult cu prezentarea muzicii electronice din zona dance.

Ne străduim să menţinem interesul cât mai larg către această zonă muzicală şi să aducem pe cât posibil cât mai mult noutăţile şi DJ de renume internaţional în faţa ascultătorilor noştri, în toate formele posibile, atât pe radio cât şi în serviciul digital."

Monica Gubernat, membru CNA:

"Unde vă auziţi?"

Cristian Stanciu:

"În Bucureşti şi mai avem câteva frecvenţe rămase în ţară."

Monica Gubernat:

"Şi când vorbiţi de conţinut digital vă referiţi la conţinutul acela pe care îl difuzaţi pe platformă?"

Cristian Stanciu:

"Da."

Acţionarii One World Radio sunt Czech Radio Center a.s. (Cehia) - 98,3333% şi Czech Media Invest a.s. (Cehia) - 1,6667%.

Societatea deţine 9 licenţe audiovizuale pentru radio - două pentru Virgin Radio (satelit şi reţea naţională) şi şapte pentru One World Radio (satelit şi 6 staţii locale).

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus