Skip to main content

VIDEO. Noul spot al Guvernului. Mesajul încurajează şi vaccinarea copiilor. Gata cu clipurile "Ce conţine vaccinul"

 
VIDEO. Noul spot al Guvernului. Mesajul încurajează şi vaccinarea copiilor. Gata cu clipurile "Ce conţine vaccinul"

CNA. Gata cu spoturile "ce conţine vaccinul". Guvernul vine cu un nou spot video care intră în campania de vaccinare anti-Covid, de data aceasta cu un mesaj care să încurajeze vaccinarea copiilor, nu numai a părinţilor. Paginademedia.ro vă prezintă clipul TV.

Publicitate

Pe scurt, mesajul:

"Copiii sunt şi ei expuşi la infectare şi pot transmite COVID 19. Alege să-i vaccinezi pe ai tăi", spune spotul.

E realizat de UNICEF România şi se adresează părinţilor şi copiilor, care sunt încurajaţi să se vaccineze.

Spotul a fost prezentat în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului chiar de Valeriu Gheorghiţă şi a fost votat în unanimitate pentru a rula drept campanie socială (adică va fi dat gratuit).

Spotul va rula în următoarele trei luni pe posturile TV. De asemenea, Gheorghiţă a anunţat că spoturile în care se anunţa ce conţine vaccinul vor fi retrase.

Înainte de declaraţiile lui Valeriu Gheorghiţă despre campanie, iată noul spot, care înlocuieşte seria "Ce conţine vaccinul"

Valeriu Gheorghiţă, şeful campaniei de vaccinare, a fost prezent în şedinţa CNA şi a explicat noul spot:

„Materialul video este realizat de Unicef România în colaborare cu Guvernul României. După cum ştim, spotul video care urmează să fie lansat este în cadrul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, campanie care s-a desfăşurat în mediul online şi la tv prin cele 10 spoturi difuzate.

Acest material se adresează părinţilor şi reprezentanţilor minorilor, cei peste 12 ani care sunt eligibili pentru vaccinare. Infecţia cu varianta Delta are o transmisibilitate mai crescută în rândul copiilor, în rândul tinerilor şi în general pentru că se transmite foarte uşor.

Acest material a fost elaborat 100% cu sprijinul UNICEF din fondurile proprii ale UNICEF, care sunt destinate promovării campaniei de vaccinare.

De partea tehnică pot să vă spun că materialul a fost realizat de o companie de producţie cu care UNICEF colaborează de peste doi ani. Atât conceptul, cât şi partea de producţie şi post-producţie au fost realizate de această companie. Compania se numeşte We are Basca şi producătorul spotului este Claudiu Mitcu, iar regizorul este Marius Olteanu.

Vreau să subliniez că vacinarea este voluntară şi în ceea ce priveşte decizia de a vaccina minorii aparţine în totalitate părinţilor. Trebuie să înţelegem că vaccinarea ne oferă posibilitatea să revenim împreună.

Cel mai mare risc de îmbolnăvire îl au persoanele nevaccinate sau cele care nu s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare.

Acest material se adresează părinţilor, care dacă ar fi mai responsabili, cu siguranţă şi copiii lor ar fi mai în siguranţă.”

Colonelul Gheorghiţă a răspuns şi întrebărilor membrilor CNA:

Valeriu Gheorghiţă: numărul celor care se vaccinau era mai mic dacă nu existau aceste spoturi

Dorina Rusu (membru CNA): „A crescut numărul de vaccinări după ce s-au difuzat aceste spoturi?”

Valeriu Gheorghiţă: „Da, este o întrebare foarte bună. Fiind în perioada sezonului de vară, într-o perioadă în care motivaţia legată de decizia de vaccinare vaccinare a scăzut din cauza implementării măsurilor de relaxare, dar şi din cauza faptului că pandemia a avut o evoluţie favorabilă din fericire. E un lucru pe care ni l-am dorit cu toţii.

Acest lucru i-a determinat pe oameni să amâne decizia de vaccinare. Chiar dacă nu am înregistrat o creştere seminificată, este greu de estimativ ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost difuzate.

Este posibil ca numărul celor care s-au vaccinat să fi fost mult mai mic fără aceste spoturi. Credem că în perioada următoare este important să venim cu mesaje care să sprijine campania de vaccinare. Răspunsul este, pe scurt, că numărul celor care se vaccinau era mai mic dacă nu existau aceste spoturi.”

Dorina Rusu (membru CNA): „Sunteţi pregătiţi pentru campania agresivă a celor care nu se vaccinează?”

Valeriu Gheorghiţă: „Am primit foarte multe petiţii, sesizări de la începutul lunii iunie de când s-a autorizat vaccinarea celor de peste 12 ani. Avem răspunsurile în baza datelor ştiinţifice.

În ceea ce priveşte partea de informare, în momentul acesta pregătim sesiuni online la nivelul fiecărui judeţ cu experţi medicali din DSP în fiecare unitate de învăţământ, în cadrul şedinţelor cu părinţii va intra şi un medic care va răspunde întrebărilor părinţilor legate de vaccin.”

Monica Gubernat (membru CNA): „Pregătiţi şi o campanie în şcoli/licee privind vaccinarea?”

Valeriu Gheroghiţă:Vor fi nişte materiale pe suport de hârtie, dar vor exista aceste întâlniri online în care experţii medicali să fie la aceste întâlniri cu părinţii şi să răspundă la întrebările legate de vaccinarea tinerilor, adolescenţilor.”

Citeşte şi: VIDEO. Ce conţine vaccinul? Esca, Bobonete, Mîndruţă şi Văru Săndel, provocaţi de Valeriu Gheorghiţă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    mai bine ar trebui explicat pe intelesul tuturor din ce este facut si cum a fost ,, inventat ,, vaccinul Multi speriati invoca rapiditatea aparitiei lui sau continutul Vedeti care le sint temerile si combateti-le punctual Explicati pina la epuizare! lasati filmuletele
  • Narcis Tolomica Narcis Tolomica
    Au ,,uitat'' sa puna-n videoclip ,,mascuta'' elevei din clasa care nu era in balon (aia care da din umeri). Sau o fi de-a cuiva ,,suspus'' si are ,,scutire''? Ca doar nu au ,,abolit'' autoritatile inca ,,masca pe figura'' la interior. Pe cei de la unicef am putea sa-i intelegem ca-s ,,globalisti'' si nu mai stiu care-s ,,regulile'' in fiecare tara da' ,,ai nostri guvernanti'' n-au nici o scuza avand in vedere ca tocmai ce s-au pus pe transmis ,,mesaje'' ca vom fi prima tara din lume in care va fi impusa si acceptata ,,oficial'' numai ,,masca chirurgicala'' in scoli. (unicefii or fi aflat nazbatia?)
  • Andrei Ionica Andrei Ionica
    ,,Materialul'' este pe principiul repetarii cu insistenta a sabloanelor cu scopul ca acestea sa devina ,,adevaruri''. Faceti-o d-lor obligatorie si ati terminat ,,circul''! Ca doar pana si cel mai nescolit *** functional s-a prins ca ,,totu-i cusut cu ata alba''. Sigur ca ,,nehotaratii'' inca n-au primit raspuns (si n-o sa primeasca) la nedumeririle lor stiindu-se ca ,,vaccinurile'' sunt ,,experimentale'' (conform producatorilor), vaccinatii se infecteaza si transmit virusi ca si ceilalti. Tare e ca ,,unicef'' a trecut la jigniri pe fata facand o parte dintre parinti (care mai si pricep cate ceva din ce se intampla-n zilele noastre devenind si mai circumspecti) ,,mai putin responsabili (adica pe sleau iresponsabili).
  • Andrei Andrei
    Ăla cu Bode constipat a ajutat cel mai mult campania de vaccinare. :)))))))

Trimite un comentariu

sus