Skip to main content

COMUNICAT. 7 avantaje ale achiziţionării unui aspirator robot

 
COMUNICAT. 7 avantaje ale achiziţionării unui aspirator robot

COMUNICAT. Curăţarea temeinică a casei poate fi o sarcină laborioasă şi epuizantă. Chiar dacă ai la îndemână instrumentele potrivite, această muncă îţi consumă mult timp, mai ales când o faci zilnic.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În ultima perioadă, aspiratoarele robot au avut un salt uriaş devenind noul trend în materie de electrocasnice mici pentru îngrijirea locuinţei.

O adevărată inovaţie, dat fiind faptul că te poţi ocupa de alte activităţi în timp ce dispozitivul efectuează o aspirare eficientă.

Dacă vrei să-ţi simplifici treburile casnice şi să cumperi un aspirator robot, iată câteva avantaje ale aparatului care te vor convinge că este o decizie potrivită:

1. Funcţionează în mod independent

Dacă vrei să te relaxezi pe canapea, să citeşti o carte sau să găteşti în timp ce aspiratorul robot curăţă podeaua, atunci aparatul este întocmai ceea ce ai nevoie!

Acest produs inteligent face treaba în locul tău folosind o combinaţie de camere şi senzori pentru scanarea şi curăţarea optimă a casei.

Dotat cu acumulatori reîncărcabili cu autonomie destul de mare, aspiratorul se duce singur la baza de încărcare şi apoi părăseşte zona ca să continue curăţarea.

2. Oferă o performanţă ridicată

Chiar dacă lucrează fără control uman, performanţa unui aspirator robot este incredibilă. Aparatul garantează rezultate excelente la aspirare, lucru datorat tehnologiei de ultimă generaţie şi sistemului de filtrare foarte eficient. Mai mult, poate fi conectat la smartphone sau tabletă şi programat să aspire chiar şi atunci când nu eşti acasă.

Aspiratorul robot curăţă suprafeţe multiple, fie că este vorba de pardoseli din lemn ori ceramică sau chiar şi covoare. De asemenea poate intra să cureţe sub mobilă şi este capabil să detecteze obstacole precum trepte, colţuri ori picioare de mobilier.

În plus, există modele care sunt concepute să aspire şi să spele podeaua, îndeplinind ambele funcţii prin schimbarea configuraţiei.

3. Este economic şi rentabil

Un alt beneficiu major al aspiratorului robot este faptul că îţi economiseşte timp. Viaţa tuturor oamenilor a devenit foarte aglomerată în acest secol al vitezei, iar multi-task-ul face parte din existenţa actuală.

Posibilitatea de a folosi un aspirator care face singur curăţenie te scuteşte de timpul petrecut pentru activităţile casnice. Este mult mai ieftin decât o menajeră, de pildă, are un consum redus de energie electrică şi necesită puţină întreţinere.

4. Îndepărtează eficient părul de animale

Dacă ai un animal de companie în casă, aspiratorul robot va fi un aliat de nădejde pentru curăţarea firelor de păr. Este o adevărată provocare să păstrezi covoarele sau mocheta curate atunci când zilnic se plimbă peste ele un câine sau o pisică. Din fericire, robotul are capacitatea de a elimina eficient murdăria oferindu-ţi un mediu mult mai sănătos.

5. Nu face prea mult zgomot

Spre deosebire de aparatele convenţionale, aspiratorul robot este mai silenţios. Astfel, nu va deranja pe nimeni din casă atunci când funcţionează şi nici nu va speria copiii sau animalele de companie.

6. Are dimensiuni reduse

În timp ce un aspirator obişnuit necesită un spaţiu mai mare de depozitare, cel de tip robot poate fi ţinut fără probleme în dulap, sub pat ori sub birou. Majoritatea modelelor au un design elegant şi pot fi lăsate chiar şi la vedere, acolo unde este locul de încărcare al aspiratorului.

7. Prezintă numeroase funcţii inteligente

Pe lângă funcţia principală de aspirare, robotul poate să cureţe podelele şi cu apă sau substanţe speciale. Aparatul are capacitatea de a detecta suprafaţa, ca să aplice setări diferite pentru perii, precum şi zonele cu murdărie excesivă unde poate insista mai mult.

Acesta identifică şi ocoleşte obstacolele, se întoarce la bază pentru reîncărcare, construcţia sa robustă absoarbe şocurile, are funcţie de pauză/reluare a activităţii şi permite programarea curăţeniei.

Totodată, un aspect important al aspiratorului robot este faptul că modelul cu funcţie de mop dispune de rezervoare separate pentru apa curată şi cea murdară, în timp ce o altă variantă de produs poate avea mecanism de dispersie a parfumului.

Aspiratorul robot câştigă în popularitate pentru că face treaba mult mai uşoară pentru utilizator şi lasă curăţenie în urma sa. Practic, nu-i prea poţi găsi niciun reproş acestui dispozitiv revoluţionar care te ajută să economiseşti timp, bani şi efort!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus