Skip to main content

COMUNICAT. Cum să te îmbraci în această toamnă la birou? Stiluri pentru femei la modă şi multe altele!

 
COMUNICAT. Cum să te îmbraci în această toamnă la birou? Stiluri pentru femei la modă şi multe altele!

COMUNICAT. Toamna, în ciuda vremii reci, nefavorabile şi mohorâte, te poţi îmbrăca la modă, confortabil şi într-un mod profesional. Cu atât mai mult cu cât tendinţele pentru toamnă- iarnă se potrivesc foarte bine chiar şi cu regulile stricte ale codului vestimentar pentru birou.

Publicitate

Prin urmare, ce merită să cumperi pentru această toamnă pentru a face o impresie bună la birou?

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cum să te îmbraci pentru birou în această toamnă?

Codul vestimentar este acolo pentru a şti cum să te îmbraci pentru birou. Unele companii cer ţinute clar definite, precum sacouri şi cămăşi, altele permit mai multă libertate.

Un lucru este cert: ţinuta pentru birou trebuie să fie îngrijită, armonioasă şi consistentă. În multe cazuri, adaugă încredere în sine şi întăresc sentimentul de profesionalism. Cu toate acestea, nu înseamnă că hainele standard de lucru ar trebui să fie plictisitoare.

Chiar dacă ţinuta constă dintr-o fustă şi o cămaşă, este loc pentru tendinţe în ea.

Tendinţele din această toamnă sunt un amestec de eleganţă şi uşurinţă sportivă, care se potrivesc în codul vestimentar de birou.

Culorile la modă precum roşu, fucsia, verde, negru, violet sau bej se vor potrivi perfect cu ţinuta de birou. În aceeaşi ţinută, îţi poţi permite să te joci cu formele, de exemplu subliniind talia cu ajutorul unor rochii sau geci damă  sau, dimpotrivă, optând pentru forme mai largi, supradimensionate.

Ce pantaloni să porţi la birou? Propuneri pentru toamna aceasta

Cei mai la modă pantaloni de toamnă sunt largi - desigur. De aceea, multe femei aleg în special pantalonii culotte şi bootcut, mai ales în varianta denim. Dacă îmbrăcămintea casual cu blugi este acceptabilă la locul tău de muncă, pantalonii largi sunt o idee grozavă pentru a introduce tendinţele în ţinuta ta de birou.

De asemenea, este recomandat să alegi pantalonii palazzo, adică un model cu picioare largi şi talie înaltă, se vor potrivi perfect cu pantofi damă cu toc. Aceştia sunt asortaţi cu cămăşi prinse într-o curea sau jachete scurte şi bluze care se termină la înălţimea taliei.

Ţinute de toamnă cu o rochie - cele mai la modă croiuri şi stiluri pentru birou

În toamna lui 2021, tendinţele de pe podium pot fi aduse în ţinutele de birou. Rochii elegante, tricotate, care combinate cu pantofii eleganţi şi un sacou, vor căpăta eleganţă şi în acelaşi timp vor asigura confort maxim la birou.

Încrederea în sine va fi adăugată de rochii tip sacou foarte la modă în negru, nuanţe de maro, kaki sau bej - merită să alegi o rochie  în aceste culori. Pentru fanele modelelor clasice şi tradiţionale, există rochii tip tartan, dar în culori la modă, intense sau, dimpotrivă, într-un bej delicat.

Culorile, combinaţiile şi modelele îndrăzneţe pot funcţiona bine într-o ţinută de birou în această toamnă, dar atunci când introduci o culoare într-o ţinută office, este bine să te concentrezi pe una singură, dar într-o formă eficientă. Un accent de culoare va fi o completare suficientă pentru a însufleţi un stil clasic la locul de muncă şi pentru a te ajuta să te evidenţiezi din mulţime.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus