Skip to main content

DOSAR (P) Andreea Marin, la A7 TV: „Eu am ajuns să mă simt bine în pielea mea, cu adevărat, după 40 de ani”. Maia Morgenstern şi Leon Dănăilă, printre invitaţii emisiunilor A7

 
Andreea Marin la A7TV
Andreea Marin la A7TV

DOSAR (P). A7 TV, de la online la cablu. VIDEO. Mărturisirile impresionante din viaţa personală a vedetei TV Andreea Marin, la postul de televiziune A7 TV.

Publicitate

Cunoscuta prezentatoare TV a vorbit în exclusivitate despre cele mai grele momente din viaţa ei, dar şi despre cum a reuşit să-şi recapete fericirea.

Andreea Marin:

„Eu am ajuns să mă simt bine în pielea mea, cu adevărat, după 40 de ani, atunci când am realizat cât de important este acest echilibru, atunci când am înţeles că este important să trăiesc şi pentru mine, nu doar pentru cei dragi”.

Personalităţi importante ale zonei media, ale culturii sau ale lumii medicale au fost invitaţi în emisiunile postului de televiziune A7 TV, în ultima perioadă.

Printre cei care au mai răspuns invitaţiei de a participa în show-urile A7TV, se află nume cu rezonanţă precum Academicianul Leon Dănăilă, artiştii Dan Puric, Maia Morgenstern, Diana Dumitrescu, Carmen Tănase, Cuzin Toma, cunoscuta stilistă Adina Buzatu sau Anca Ţurcaşiu.

Andreea Marin a povestit despre cum a fost nevoită să devină o femeie puternică, odată cu pierderea mamei sale:

„Mama mi-a fost alături doar până la vârsta de 9 ani şi s-a stins în braţele mele până la spital, în urma unui accident pe care l-am avut cu toţii. N-a fost un moment uşor şi durerea lui nu s-a terminat într-o clipă, ci a durat ani de zile ca să mă pot reconstrui.

E ceva ce lipseşte în interiorul meu şi nu e o rană care se va vindeca de tot vreodată.

Această întâmplare nefericită m-a făcut mai puternică”.

Vedeta TV a vorbit şi despre fiica sa, Violeta, acum în vârstă de 13 ani:

Violeta mi-a mărturisit de curând că îşi doreşte să meargă la Drept. Sunt uimită.

Tot ce-mi doresc este să fie fericită. Nu-mi doresc să am un copil excepţional, perfect.”

VIDEO. Andrea Marin, în interviul de la A7 TV

Maia Morgenstern, la A7 TV: Îmi doream foarte tare să devin taxatoare în tramvai

Actriţa Maia Morgenstern a povestit întâmplări din culisele filmului „Patimile lui Hristos” şi a dezvăluit, totodată, neaşteptata meserie pe care dorea să o aibă până să devină o mare artistă:

„Îmi doream foarte tare să devin taxatoare în tramvai, pentru că era persoana cu cea mai mare autoritate din lume”, a spus Maia Morgenstern

VIDEO. Maia Morgenstern, la A7TV

Leon Dănăilă, la A7 TV: Tata nu ştia carte, mama avea 4 clase

Invitat la A7TV, academicianul Leon Dănăilă a împărtăşit din cazurile impresionante cu care s-a confruntat în decursul a peste 55 de ani de carieră în neurochirurgie, precum şi povestea sa de viaţă emoţionantă:

„Sunt dintr-o familie foarte modestă. Tata nu ştia carte, mama avea 4 clase.

În timpul secetei din ’46-’47 am cerşit pe malul Prutului”.

VIDEO. Leon Dănăilă, în interviul de la A7 TV

A7, de la online la cablu

A7TV a intrat, de scurt timp, în lista de must-carry a tuturor distribuitorilor de cablu din România.

Astfel, postul TV va avea posibilitatea de a continua promovarea unui conţinut curat, bazat pe valori morale, cultură şi educaţie, acum şi in casele românilor.

Postul poate fi recepţionat pe toţi distribuitorii de cablu, inclusiv RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom.

Talk-show-urile, emisiunile care oferă răspunsuri la nevoile reale ale cetăţenilor, precum şi divertismentul de calitate cu mesaje pozitive vor putea fi vizionate acum atât pe TV cât şi pe site-ul a7tv.ro sau pe canalul de youtube.

Printre cei mai recenţi invitaţi se numără experţi în domeniul economic precum preşedintele Centrului Român al Energiei, Corneliu Bodea, legislativ (avocaţii Gheorghe Piperea şi Cristian Ene), antreprenori precum Ştefan Mandachi şi Adrian Mănuţiu şi vloggeri cunoscuţi precum Marisa Paloma sau cunoscuţii moldoveni Ionuţ, Tiberiu şi Cornel Ghiţă.

A7TV îşi va continua misiunea de a difuza programe de calitate şi de interes pentru public pentru a atrage un public din ce în ce mai numeros, doritor de informaţie relevantă şi invitaţi de marcă.

Postul A7TV poate fi recepţionat în reţeaua RCS-RDS la poziţia 135, în Telekom 124, Orange 664 şi Vodafone 814.

Citeşte şi: DOSAR (P). Ce dotări tehnice are A7 TV: echipamente 4k de ultimă generaţie şi sute de metri pătraţi de studiouri


Citeşte şi: Dosar. A7TV, de la online pe cablu. "Vrem să câştigăm publicul ignorat!" Totul despre postul TV care se pregăteşte de must-carry


Citeşte şi: DOSAR. De la pastor la realizator TV. De la show-uri de muzică religioasă cu Mihai Gâdea, la A7TV. Spectaculoasa poveste a lui Cornel Dărvăşan, redactor-şef A7 TV


Citeşte şi: Lista Must Carry 2021. Surpriza anului: Prima TV iese din must-carry. Nou intraţi: postul lui Sârbu, Metropola lui Pandele şi A7. Ce posturi TV se preiau obligatoriu de cablişti


VEZI grila completă A7TV, cu toate emisiunile şi prezentatorii, AICI

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kefa Kefa
    Au emisiuni cu interviuri decente și interesante. Au și o afinitate sensibilă față de tematici creștine neoprotestante, dar în fond e dreptul lor și dacă dăm la o parte asta pentru cei neinteresați de re-re-re-interpretări ale Bibliei, este o televiziune mai mult decât accesibilă, chiar plăcută și cu mult bun gust și bun simț.
  • DODO DODO
    A7TV nu-i obligatoriu la cablisti ? telekomul nu-l da
  • omar omar
    aceleasi șuete obosite , acelasi format oboait de la TVR si aceeasi gargara inutila platita regeste. oare de ce? A.M e istorie, un proiect incremenit in timp, fara nimic nou de 20 de ani...emisiunilebastea cu doua fotolii, o masa si barfe ar trebui interzise. sunt o insulta pt telespectatori in sec 21.
  • didi didi
    interesant, mai putin andreea marin. totusi, cine face interviurile? numele invitate sunt niste mari personalitati, nu poti pune pe oricine ca moderator...

Trimite un comentariu

sus