Skip to main content

DERAPAJ. Două de la România TV. "Arestarea lui Clotilde Armand" şi CTP care pare "în direct"

 
DERAPAJ. Două de la România TV. "Arestarea lui Clotilde Armand" şi CTP care pare "în direct"

DERAPAJ(E). "În câteva minute, îl vom auzi pe Cristian Tudor Popescu, care vorbeşte de război", anunţă dramatic realizatoarea România TV Simona Gheorghe. Continuă, aproape ţipând: "despre războiul pe care spune că AUR şi-l doreşte în România".

Publicitate

Cristian Tudor Popescu la România TV?

Lăsăm televizorul să curgă, să aflăm. Urmează un moment cu George Simion şi apoi "îl auzim" pe Cristian Tudor Popescu. România TV pune o poză cu gazetarul pe ecran şi titrează "Cristian Tudor Popescu, scandal cu George Simion". Şi "butonul" cu DIRECT.

Nu este citată nicio sursă a framentului audio (luat, de fapt din intervenţiile gazetarului la Digi 24). Cristian Tudor Popescu este dat ca şi cum ar fi făcut acele declaraţii pentru România TV.

Clotilde, arestată???

Burtierele date de România TV despre primarul Clotilde Armand i-au adus nu mai departe de săptămâna trecută o somaţie de la CNA, iar în trecut, şi amenzi. Şi în această seară, postul a luat-o în vizor: "Ediţie eveniment - Arestarea Clotildei", a titrat România TV.

Titlurile au curs: "Probele care o înfundă pe Clotilde. Bomba serii" sau "Jurnalista acreditată la procuratură a obţinut tot"

Trecem în revistă, în Galeria Foto, câteva dintre burtierele România TV din această seară. O seară în care moderatoarea Simona Gheorghe ţipa Breaking News-uri peste Breaking News-uri, iar pe ecran apărea nume ca Miron Cozma, Luis Lazaru, Oana Lovin sau Ovidiu Zară.

Citeşte şi: Din ciclul „N-o să vă vină să credeţi"! După o lună de discuţii şi amânări, CNA a amendat România TV în cazul „Clotilde şi voturile furate”

Citeşte şiCNA. România TV, somată "la dublu": pentru lezarea comunităţii LGBT şi pentru ce a zis despre Clotilde Armand

GALERIE FOTO. O seară la România TV în burtiere

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @B.A.M Probabil că vor pleca la Etno TV, unde sunt foștii colegi precum Marius Huc, Ramona Solomon și Alex Ferariu.

    Sau poate sunt bolnavi, au probleme or sunt în concediu, dar mai vedem.
  • B.A.M B.A.M
    Știu că NU are legătură cu subiectul articolului, dar:
    Știe cineva ce se întâmpla la Realitatea Plus? Ieri a dispărut Marinela Mititelu' (cu invitatul ei), iar azi Anca Alexandrescu a dispărut și ea. În locul lor fiind emisiuni "de avarie", precum "Deschide lumea" sau "Controversat"...
  • kevin kevin
    Le merge, sunt mână în mână cu CNA ul, probabil Chelemen râde în hohote atunci când vede câte o rară amendă de 5000 de RON. La câte mizerii au dat pe post nici macar nu au avut emisia întreruptă.Cum să nu bage mizerii zilnic?
  • paul S paul S
    Bai Petrisoare, vezi poate se sesizează g4media și activewatch ca faci liste negre cu presa, bla, bla, bla. Nu știam ca ești asa extremist. Rusinica!
  • margo margo
    am vazut o postare a lui basescu care scria ca nu a fost in direct la romania tv si ca mesajul lui despre scutul antiracheta ar fi de fapt o declaratie de acum un an... o emisiune cu ceva unul corpos, cica. nu stiu despre ce e vorba, ca nu ma uit la *** aia de la romania teve.
  • rafa rafa
    Burtiera marca E. Chelemen, groparul presei din Romania.
  • Dinu Dinu
    Si cand am zis ca postul trebuie inchis... pacat ca parintii mei se uita la postul asta si cred tot ce se spune acolo
  • Soby Soby
    @B.A.M De exemplu, Mynele TV, GiGa TV și The Money Channel au fost închise din cauza că și-au întrerupt emisia mai mult de 90 de zile sau 96 de ore. (Mynele TV s-a închis în 2015, GiGa TV s-a închis în 2013 pentru prima oară și pentru a doua oară în 2014 și The Money Channel s-a închis în 2015).

    Mix TV retransmite Prima TV de mai mulți ani, au doar știri locale din câte știu eu. Tot în Brașov, mai există și RTT care retransmite București TV și înainte a retransmis B1 TV, mai au câteva emisiuni locale care mai multe sunt reluări și știri locale.
  • jk jk
    Soby,am zis pe continut,adica CNA sa le ia licenta pentru ce au difuzat.Nu din cauza neplatii unor amenzi ori nedepunerea unor acte sau de chestii financiare de genul nu mai putem emite spunem pas
  • B.A.M B.A.M
    @Soby, poți da exemple de televiziuni a căror emisie "a fost suspendată 90 de zile"?
    Că la celelalte "liniuțe" ai venit cu exemple clare și elocvente! Mai puțin la prima...
    NU spun că ar fi fals, dar E NEVOIE DE EXEMPLE!!!
    P.S.
    Unele posturi locale "parazitează" emisia celor mari pentru a supraviețui! Cel mai bun exemplu e cu MIX TV Brașov care parazitează emisia Prima TV. Că tot invocai posturile locale...
  • Soby Soby
    @jk Diferite motive:
    -Cele care și-au întrerupt emisia timp de 90 de zile și nu și-au reluat emisia după 90 de zile. Sunt mai multe televiziune care au făcut asta și CNA a retras licențele deoarece nu și-au putut începe emisia după 90 de zile.
    -Insolvență sau faliment. Vezi cazul Realitatea TV în 2019, când licența nu a putut fi prelungită din cauza că a intrat în faliment.
    -Amenzi neplătite. Vezi cazul eStrada TV în 2019, când licența postului a fost retrasă din cauza că nu au mai plătit amenzile din 2015.
    -La cerere. Au fost închise și aveau licențe retrase la cerere următoarele posturi: De exemplu, stații locale PRO TV în 2018 și stații locale Digi 24 în 2019.

    În zilele noastre, posturile locale sunt pe ducă.
  • jk jk
    Soby,hai ca chestia asta e mai inofensiva asa,e traditionala in weekend uri.Cat despre inchis,nu merge chiar asa.Amenzile sunt modice si platite,si sincer,cam cate televiziuni au fost inchise din cauza continuntului in ultimii ani?!
  • Badea Ion Badea Ion
    Un post TV care debitează numai minciuni , știri ( "bombe ") contrafăcute , alarmiste .
    Trebuie să fii slab de minte ca să -l urmărești
  • Stefan Stefan
    Atata timp cat Romania TV isi plateste impozitele si amenzile, nu va fi inchisa, ci cel mult se va alege cu emisia suspendata 10 minute. Daca nu vom avea amenzi drastice (un procent de cel putin 20% din incasari), nu se vor potoli. Legea audiovizualului trebuie inasprita.
  • DODO DODO
    disperatii de la rtv isi vad inainte de treba Amenzile sint suportabile daca sint multi gura casca Se vor gasi destui sa le soarba cuvintele ca oricum ei nu inteleg ce-i cu ei si ce se petrece in jurul lor Dar parca de la un timp sint de-a dreptul penibili Prosti sint aia care pierd timpul sa se uite la rtv nu rtv care ii speculeaza

Trimite un comentariu

sus