Skip to main content

PARTENERIAT. Textul spectacolului Annie jr, tradus din limba engleză de English Kids Academy. Parteneriat cu Opera Comică pentru mai multe spectacole: School of Rock şi Matilda

 
PARTENERIAT. Textul spectacolului Annie jr, tradus din limba engleză de English Kids Academy. Parteneriat cu Opera Comică pentru mai multe spectacole: School of Rock şi Matilda

PARTENERIAT. Anul acesta şcolar începe la English Kids Academy (EKA) cu piesa "Annie Jr." şi cu un parteneriat cu Opera Comica pentru Copii. EKA marchează două decenii de excelenţă în educaţia în limba engleză pentru copii în România.

Publicitate

English Kids Academy a tradus textul spectacolului Annie Jr, dar şi al unui alt spectacol jucat la Opera Comică, School of Rock. Totodată, EKA semnează traducerea unui alt musical de Broadway care va avea premiera anul viitor. Este vorba de Matilda.

Despre English Kids Academy

EKA este divizia de engleză pentru copii a International House Bucureşti, centru de limbi străine înfiinţat în 2002 şi afiliat reţelei globale International House World Organisation, cu sediul central la Londra şi 160 de şcoli în peste 52 de ţări.

Visul comun al fondatorilor, Mihai şi Alina Ganj, EKA este simbolul inovaţiei permanente, compasiunii şi excelenţei în educaţie. La EKA, spun fondatorii, "ne propunem să dezvoltăm abilităţile de limba engleză ale elevilor noştri, pregătindu-i să susţină cu succes examenul Cambridge Advanced (CAE) până la vârsta de 17-18 ani."

Suntem unici în România prin aplicarea Programului RULER, conceput de Yale Center for Emotional Intelligence, part of Yale University (SUA). Programul promovează învăţarea socio-emoţională în comunitatea şcolară (profesori, copii, părinţi/familii) creată în jurul EKA, dezvoltând abilităţile emoţionale ale tuturor membrilor comunităţii.

Credem că parteneriatele educative îmbunătăţesc rezultatele din clasă şi îmbogăţesc experienţa educaţională a elevilor. Colaborarea cu Opera Comica pentru Copii există deja de peste 8 ani şi ne ajuta prin faptul că arta teatrală şi muzicală îmbunătăţeşte vocabularul elevilor, introducându-i în lumea cuvintelor noi şi stimulându-le curiozitatea şi dorinţa de a învăţa. Arta teatrală si muzicala este un instrument valoros pentru dezvoltarea limbajului şi abilităţilor de comunicare la copii.

Invităm toţi iubitorii de teatru şi muzică la spectacolului "Annie Jr.", la Opera Comica pentru Copii.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus