Skip to main content

PROIECT SPECIAL. Un brad pe zi. Azi, bradul A day in winter şi tema lui

 
PROIECT SPECIAL. Un brad pe zi. Azi, bradul A day in winter şi tema lui

VIDEO. Proiect Special. Din ciclul "Un brad pe zi", venim şi astăzi cu idei pentru împodobit pomul de Crăciun. Astăzi, tema "A day in winter" - O zi de iarnă, cu globuleţele aferente. Dar şi cu decoraţiunile "pe culoare", pentru petrecerea de Sărbători.

Publicitate

Ce are special bradul A day in Winter, de la Târgul de Crăciun Auchan?

Culori: albul rămâne, desigur, culoarea majoră, dar şampania strălucitoare este, de asemenea, foarte prezentă, ceea ce va da o latură caldă temei. Această atmosferă caldă va fi întărită de prezenţa lemnului brut.

Modele şi efecte: lemn brut, scoarţă de mesteacăn. Aspecte de alb mat, portelan alb. Blana artificiala va fi alba si gri. Efectele de lână vor fi clare, iar flanela va fi în modele foarte sobre. Avem elemente inghetate, fulgi de nea si stalactite.

Culorile naturale, lemnul cald, vernil, argintiu, sampania, imbina puritatea albului

Suntem invitati la o plimbare în natura înzăpezita, inainte de a ne intoarce la caldura unei case primitoare si confortabile.

Suntem purtati in tinuturile indepartate de la poli, unde intalnim personaje intrupate de animale polare: Ursul polar, desigur, pinguinul, bufniţa albă, dar si troli, zane.

În ceea ce priveşte desenele, aici vom înfăţişa natura geroasă, buline, stele în culori argintii şi şampanie strălucitoare.

Un proiect Paginademedia.ro pentru Auchan.

Citeşte şi: Jucării, jucării, şi iar jucării! De Moş! Reportaj Video. Care sunt trendurile? Ce găsiţi la Târgul de Crăciun Auchan în acest an?

Citeşte şiCum împodobim pomul? Un brad pe zi. Azi, Bradul Atelierul lui Moş Crăciun - Santa's Workshop

VIDEO. Bradul A day in winter - O zi de iarnă

GALERIE FOTO. Bradul A day in winter - O zi de iarnă

Citeşte şi: Ce brazi! Ce globuleţe! Un reportaj VIDEO special cu idei de brazi şi decoraţiuni de la Târgul de Crăciun

Citeşte şi: GALERIE FOTO ...dulce. (P) Bomboane şi ciocolată. Şi iar bomboane şi ciocolată. Plus cozonaci. Tărgul de Crăciun, în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus