Skip to main content

Un luptător K1, rol special în Secretele preşedintelui

 
Luptătorul român de kickboxing şi K1 Benny Adegbuyi, rol episodic vineri în Secretele preşedintelui. Sursa foto: Prima TV
Luptătorul român de kickboxing şi K1 Benny Adegbuyi, rol episodic vineri în Secretele preşedintelui. Sursa foto: Prima TV

Benny Adegbuyi este noul invitat special în sitcomul Secretele preşedintelui de la Prima TV.

Publicitate

Luptătorul român de kickboxing şi K1 are o apariţie episodică în serialul Secretele preşedintelui difuzat vineri, 6 mai, de la ora 22.00, la Prima TV.

Cum intră în scenă Benny Adegbuyi?


Pupăză vrea să arate că este şi el dur şi îl aduce la palat pe campionul K1 Benny Adegbuyi. Însă, în timpul antrenamentului se întâmplă lucruri neprevăzute. În acelaşi timp, Chiorete şi Mârlanu vor să pară şi ei viteji şi pun la cale un plan dibace.

Până acum, au mai avut apariţii speciale şi alte personalităţi publice, precum prezentatorul TV Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), Influenceriţa Cristina Belciu şi cântăreţul Cezar Ouatu.

Secretele Preşedintelui este un sitcom în care joacă foştii „Trăsniţi”: Grig Chiroiu (Pupăză), Toni Ionescu (Mârlanu') şi Bogdan Dumitrescu (Chiorete), la Prima TV. Producţia a început pe 1 octombrie 2021, după cum a relatat Paginademedia.ro, iar acum rulează un nou sezon care a debutat pe 4 martie 2022.

Citeşte şi: Dezbrăcatu’ - de la Cârcotaşi, invitat în Secretele Preşedintelui


Citeşte şiDe la Belciu la… Belluci. Influencerita Cristina Belciu, rol special în sitcomul Secretele Preşedintelui


Citeşte şi: VIDEO. Cezar Ouatu joacă în serialul de la Prima TV. Are rolul unui cântăreţ

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    K-1 nu e un sport ci un brand de arte martiale. Sa spui ca X "face K-1" e ca si cum ai spune ca echipa Y "joaca Cupa Uefa" sau "joaca Liga Campionilor". Deci, sa spui ca Benny e "luptator de K-1 si kickboxing" e ca si cum ai zice ca un fotbalist joaca fotbal si fotbal cu mingea.
  • Duriant Duriant
    La așa serial, așa invitați!
  • Mile Mile
    Chiar mi se pare bună ideea de a avea invitați , la cât de putine se fac în România, pare interesant , bravo

Trimite un comentariu

sus