Skip to main content

Adelina Pestriţu a anunţat că va juca într-un film: "Sunt fericită că o să joc alături şi de prieteni, şi de oameni pe care îi admir foarte mult

 
Sursa foto: Adelina Pestriţu, Facebook
Sursa foto: Adelina Pestriţu, Facebook

Adelina Pestriţu, fosta prezentatoare a emisiunii WowBiz de la Kanal D, a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV şi a anunţat că va juca într-un film. Pentru acest proiect, Adelina Pestriţu a spus că va lua cursuri de actorie şi că va juca alături de oameni pe care îi admiră.

Publicitate

De mai multă vreme, Adelina Pestriţu activează în mediul online şi a câştigat în 2019 titlul de Best Pop Culture Influencer la gala E! Peope Choice Awards, clasându-se peste nume precum Bromania sau Selly.

Ce a mai spus Adelina Pestriţu în emisiunea La Măruţă?

"Urmează un proiect foarte important. Un proiect profesional. O să joc într-un film, eu nu sunt actriţă, nu ştiu actorie, dar o să învăţ. Promit că o să imi fac temele. Sunt super onorată că am primit această oportunitate. E o mare provocare mare pentru mine.O să vă invit la film când o să fie cazul."

Despre rol:

"Rolul, să spunem că seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens. O să iau şi nişte cursuri de actorie, pentru că după cum spuneam nu prea mă ştiu cu ce se mănâncă. E prima experienţă de acest gen. O să fie o comedie şi în curând o să vă pot da mult mai multe detalii.

Sunt în perioada de pregătire şi sunt super fericită că o să joc alături şi de prieteni, şi de oameni pe care îi admir foarte mult."

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, mai tare decât Selly şi Bromania. A câştigat titlul de „Cel mai bun influencer din România”. Cine sunt ceilalţi finalişti?

Citeşte şi: VIDEO. Adelina Pestriţu, despre premiul Cel mai tare influencer: „Publicul simte când eşti fake şi vrei să pari ceea ce nu eşti”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus