Skip to main content

Cine prezintă Meteo la Observator Antena 1, în locul Ramonei Păuleanu? O fostă prezentatoare Acasa TV revine la Antena 1

 
Sursa foto: Ana Maria Gheorghe, Instagram
Sursa foto: Ana Maria Gheorghe, Instagram

Ana Maria Gheorghe este noua prezentatoare a rubricii Meteo, de la Observator Antena 1, după plecarea Ramonei Păuleanu.

Publicitate

Ana Maria a mai prezentat Meteo la Antena 1 în urmă cu câţiva ani. Aceasta a intrat pe post pe 6 iulie şi va aduce informaţiile despre vreme, de luni până vineri, la Observator, după cum a anunţat chiar ea într-o postare pe  Instagram.

„6 iulie 2023. Ce zi frumoasă! M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea! De azi, în fiecare zi, de luni până vineri vin cu veştile despre vreme la Observator. Mulţi m-au întrebat de ce m-am întors.

O să fiu sinceră cu voi ca de obicei: Nu-mi lipseşte nimic, sunt foarte bine în viaţa mea, dar cine a lucrat în TV ştie că "microbul" nu te părăseşte niciodată. Sunt bucuroasă şi emoţionată. Sper să va placă ce fac, aştept impresiile voastre! Vreme şi vremuri bune va doresc.", a anunţat prezentatoarea. 

Reamintim că Ramona Păuleanu a încheiat colaborarea cu Antena 1 după numai trei luni.  Păuleanu s-a alăturat Antenei 1 în luna martie, pentru rubrica Meteo, după cum a relatat Paginademedia.ro în exclusivitate la momentul respectiv, după doi ani de concediu de maternitate. Anterior, ea fusese la Pro TV. 

Ana Maria Gheorghe a prezentat Vremea la Acasa TV şi a fost coprezentatoarea mai multor emisiuni precum De 3 x femeie şi Bune şi nebune (Pro TV).

Carte de vizită:

  • 2005- coprezentatoare a emisiunii “Bune şi nebune”, la Pro TV
  • 2005- 2006- rol în sitcom-ul La servici (Pro TV)
  • 2006- 2007 – coprezentatoare a emisiunii De 3 x femeie, la Acasă TV
  • 2007 – a jucat in telenovela Inimă de ţigan, la Acasă TV
  • 2011 – prezentatoare a rubricii meteo la Acasă TV
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus