Skip to main content

TVR face noi recrutări: Laurenţiu Ciocăzanu, fost redactor-şef la Adevărul, printre cei care au trecut concursul de angajare

 
TVR face noi recrutări: Laurenţiu Ciocăzanu, fost redactor-şef la Adevărul, printre cei care au trecut concursul de angajare

Cine a mai câştigat concursuri de angajare la TVR. Postul public trece printr-un amplu proces de recrutare, după ce în utimii doi ani, pe fondul pandemiei, angajările au fost blocate. 

Publicitate

Nume cunoscute din presa din România au câştigat în ultima săptămână concursurile de angajare organizate de postul public de televiziune. 

Unul dintre ei este Laurenţiu Ciocăzanu. Fost redactor-şef şi director editorial la Adevărul, Ciocăzanu a câştigat un concurs pentru jurnalist cu studii medii, potrivit anunţului TVR.

Ciocăzanu a părăsit Adevărul în 2010, în plină criză financiară. El a avut şi o scurtă experienţă ca proprietar de restaurant în Spania, local unde era şi ospătar, poveste surprinsă de cotidianul El Pais. Ulterior a venit în ţară şi a fost implicat în site-ul Reporter Virtual. Din 2018, lansase un site de ştiri alături de Grigore Cartianu, ziaristii.comDin informaţiile Paginademedia.ro, şi Grigore Cartianu a participat la un concurs pentru un post de jurnalist la departamentul sport al TVR, însă nu a fost admis. 

Un alt nume de pe lista câştigătorilor de la concursul TVR este Ştefan Onică, jurnalist cu experienţă la Capital şi Adevărul, care ulterior a trecut şi în zona de online (marketing şi publicitate). Ştefan Onică, alături de Adriana Halpert, au fost cei care au adus brandul Forbes în România, sub umbrela Adevărul Holding. 

Iată lista celor care au câştigat concursuri la TVR:

  • Laurenţiu Ciocăzanu - a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist TV cu studii medii
     
  • Ştefan Onică - a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist TV cu studii medii
     
  • Dragoş Mihail Stoica - Jurnalist TV senior la departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive. Stoica este jurnalist cu experienţă pe zona de sport, la GSP,  Antena 1 şi DigiSport. 
     
  • Mihai Predescu - producător TV, în Departamentul Casa de Producţie.
     
  • Ana Boariu - producător TV la TVR 2. Este regizor şi producător de teatru şi film documentar cu o bogată experienţă. A lucrat inclusiv în televiziune. În anul 2000, a fost coordonator de producţie la Pro TV în timpul vizitei Papei Ioan Paul II în România. Dar a fost şi corespondent special Digi24, la Liturghia de sanctificare a Papei Ioan Paul II. A colaborat şi cu televiziunea Arte, pentru mai multe proiecte. 
     
  • Ana Maria Mazilu (Anca) a câştigat concursul pentru jurnalist TV cu studii superioare. Ea este de mai mulţi ani colaboratoare TVR. Ea prezintă matinalul TVR, Cu capu-n zori.  
     
  • Gabriela Avram, jurnalist TV Senior.
     
  • Robe Maria Luminiţa - Marketing
     
  • Ratescu Nicoleta Mihaela - Marketing
     
  • Flavia Andreea Drăgan - manager de proiect la Serviciul de Conţinut Digital. A colaborat cu Newsweek România. 
     
  • Cătălin Heson, care lucrează de mai mulţi ani la TVR, a câştigat un concurs pentru funcţia de Jurnalist Senior. 

Amintim că, săptămânile trecut, au mai câştigat concursuri de angajare Cătălin Prisăcariu, ex Newsweek, care va avea funcţia de producător TV la departamentul ştiri şi Bogdan Muzgoci, fost jurnalist Realitatea TV, care a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist, după cum Paginademedia.ro a relaltat AICI

Mădălina Chiţu, de la Digi24, a câştigat şi ea concursul pentru funcţia de jurnalist, iar Ilinca Nazarie, care a lucrat la AlephNews şi Mediafax, va fi jurnalist senior. 

Televiziunea Publică trece printr-un amplu proces de angajări. A organizat concursuri atât pentru jurnalşti şi producători, cât şi pentru cameramani (la Bucureşti şi în staţiile locale), dar şi oameni la marketing, manageri de proiect, economişti sau ingineri. Concursurile de angajare au luat startul la începutul lunii martie şi sunt în plină desfăşurare. 

Citeşte şi:

Oameni noi la ştirile TVR. Cătălin Prisăcariu, ex Newsweek, şi Bogdan Muzgoci, fost Realitatea, printre nume

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Ana Maria Modalca (Bazga) a fost șeful producțiilor la Pro tv și la Prima și a format multe echipe pentru emisiuni de succes. Visuri la Cheie, MasterChef (varianta Hadean, Foa, Patrizia), Ferma, ca sa dau câteva exemple.
  • Insider Insider
    La TVR tocmai s-a anuntat de vreo ora ca a castigat concursul de producator TVR1 ilustra Ana Maria Modalca. Nimeni in drum si-n meserie, evident. Consiliera vizionarului PDG Dan Turturica, numita in noiembrie, statea pe sinecura asta care costa poporul vreo 3.000 de euro lunar, bani publici. Fata n-avea trecut, nici serviciu de vreo doi ani, dar are viitor stralucit la stat degeaba.
    Anuntul, aici: http://www.tvr.ro/rezultat-concurs_35650.html#view
  • gregoar ecrivan gregoar ecrivan
    concursul are o singura cerinta.sa fi fost propagandistul pnl....adica,sa fi fost gadea de dreapta... e pur si simplu jenant,sa creada cineva ca,susnumitul domn,colegul lui kartianu, ar putea lua un concurs de presa "pe bune"
  • Dan Lorin Porumbiță Dan Lorin Porumbiță
    De ce nu se organizează și concursuri cinstite in vederea ocupării corecte a posturilor de conducere? Asteapta oare dl. Turturică, dezamăgitorul domn Turturica, să primească numirile în plic? Vrea sa vadă dacă cel ce i-au făcut cadou funcția pe care nu o merita o mai agreează pe eterna Carla Tompea? Dacă duo Fulea mai rămâne? Dacă Prisăcariu e agreat de mai-mari spre a fi uns șef la Stiri? Dacă Oltenia liberală o mai agreează pe Ramona Saseanu?
  • Livia Pila Livia Pila
    Irina Radu, dupa ce a suportat pe pielea proprie tirania (ca doar a avut un job la Tirana) așteaptă și ea o sinecura. Sa vedem citi își vor aminti eternul ei joc de a fi fost și omul puterii, și al opoziției. Ca doar asa, asemenea Carlei Tompea, a mincat o pâine mare, alba și cu unt sub toți pedegeii. Pe urmă a devenit ea însăși PDG. Pana i-a pus Doinita Gradea o piedica și, gata, a căzut!
  • margo margo
    @hicky jurnalist m sau jurnalist s sau producator sunt doar incadrari pe salariu, poti avea functie de producator tv, dar sa nu fii producator pe un jurnal sau pe o emisiune, dar ai incadrare salariala de producator. la fel, poti sa ai facultate, dar sa intri pe functie de jurnalist m, daca nu e alta functie disponibila.
  • Insider Insider
    Lumea se uita prea mult la porcariile de la Bucuresti unde au intrat Muzgoci (omul lui Gusa), Prisacariu si Ciocazanu. Nota 10+ pt Dr Chiotea ca a scapat TVR-ul de duhoarea lui Cartianu!!! Dar priviti spre statiile teritoriale, unde nulitati ilustre sunt in functii platite la Iasi, Craiova (trupa PSD), Cluj, Timisoara si Tg Mures cu 3000 de euro pe luna din banul public. Gumeni, Musuroi si Dindirica sunt capuse pe bani publici, asteapta dupa colt Couti! In timpul asta Doina Gradea si Irina Radu isi rad in barbi pe lefuri de cate 160 de milioane.
  • Adi Adi
    Credea cineva ca s-a schimbat TVR după 30 de ani? Faptul ca la sport este unul precum Chiotea, spune tot despre aceasta instituție. Au angajat un reporter la sport fără să aibă nevoie se reporter. Bine, la sport 90% stau degeaba. Cei mai mulți lucrează pentru alte televiziuni.
  • Geo Geo
    Despre conducatorii din TVR carora le-au expirat contractele, nu se stie/scrie nimic? Multumesc!
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Dacă și Ciocazanu avea ce sa caute la TVR.... E o rușine angajarea lui. O sfidare a regulilor bunului simt. O dovada ca TVR nu mai are nici o șansă de salvare
    Rușine, Dan Cristian Turturica!
  • Cristina Cristina
    TOATE concursurile au fost ***! Asa cum au fost mereu. Au întrat angajați vechi sau alții aduși pe filiera de partid, relațiile duamnei Bazga, actualmente consilier PDG, noua șefi e etc. TOT ÎNAINTE TOVARASI! ONOARE MUNCII!
  • geo geo
    Pe bune, chiar este adevarat ca Gregoire l'Ecrivain, și ăsta fost mare sef - plin sau adjunct la diverse publicatii - a dorit sa ”intre” la TVR..si unde anume, la sectia condusa de Chioțea, pe bune...ce sa faca acolo, unde se stie, sunt si așa destul de mulți angajați...
  • Un om Un om
    Singurul concurs pe bune a fost organizat se pare la Sport TVR de celebrul Dr Chiotea, asa vorbeste toata presa. Drept dovada e ca au luat un jurnalist sportiv ireprosabil pe care il stiu toti cei din bransa. E greu sa fii palmas fara pile si sa ajungi la TVR si Dorin Chiotea care este probabil cel mai tare reporter de live de teren nu doar pe Matinal si Sport a stiut ce e nevoie si a fost corect. Stiu ca pe Doctor nu il inghit multi in TVR dar se vorbeste ca se zbate pentru conditii de lucru si e respectat de oamenii de la Sport.
  • chirita chirita
    Nu, studii medii inseamna fix asta - au numai bacalaureatul si nici un fel de studii superioare
  • Catalin Beson Catalin Beson
    O bataie de joc aceste concursuri organizate cu dedicatie. DNA-ul ar trebui sa se sesizeze.

Trimite un comentariu

sus