Skip to main content

Articolul lunii august la „Bursele Liviu Iancu”: O jurnalistă a mers în trenul CFR cu două locomotive defecte

 
Andreea Dogar. Foto: Great News
Andreea Dogar. Foto: Great News

Articolul unei jurnaliste care a povestit ce s-a întâmplat într-o zi în care a călătorit cu CFR-ul a fost materialul lunii la „Bursele Liviu Iancu”.

Publicitate

Jurnalista Andreea Dogar, redactor la Great News, a primit bursa de 2.500 de lei pentru articolul „Ziua în care am mers în trenul CFR cu două locomotive defecte. În vagonul-seră, lângă o sacoşă cu peşte împuţit”.

Pe scurt despre articol:

Andreea Dogar a vrut să plece din Constanţa şi să vină la Bucureşti. Doar că a întâmpinat multe întârzieri, două locomotive defecte, aerul condiţionat din tren nu a funcţionat şi a stat într-un vagon lângă o sacoşă cu peşte împuţit.

Ea a luat Trenul IR 1993 care a întârziat trei ore şi s-a oprit în patru locuri. De asemenea, a staţionat o oră şi jumătate în localitatea Perişoru. A plecat în jurul orei 14:40 din Constanţa şi a ajuns la 20:00 în Gara de Nord.

„M-am gândit la tot ce se întâmplase în tren, de când pornisem din Constanţa: 4 opriri, două locomotive defecte, 3 ore de întârziere, un vagon cald ca o seră, o sacoşă cu peşte împuţit, un magazin de ţară golit de călătorii însetaţi, o petrecere cu manele şi una cu hip-hop şi multe înjurături”, conchide jurnalista.

Acordarea burselor se face pentru: Reportaje, Investigaţii/Anchete şi Opinii/Pamflet. Câştigătorii sunt desemnaţi de juriul format din toţi jurnaliştii Profit.ro.

CITEŞTE ŞI: Materialul lunii la „Bursele Liviu Iancu”: O anchetă din presa locală despre dezinfectanţii „cu 0% substanţă activă”

CITEŞTE ŞI: Cum arată două zile în armată? O jurnalistă din Sibiu, materialul lunii iunie la „Bursele Liviu Iancu”

CITEŞTE ŞI: In memoriam Liviu Iancu. Burse pentru jurnalişti, acordate de Profit.ro

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus