Skip to main content

Bogdan Stratulă pleacă de la conducerea Virgin Radio

 
Bogdan Stratulă pleacă de la conducerea Virgin Radio

Plecare de la vârful postului Virgin Radio, după un an de contract. Este vorba de Bogdan Strătulă, cel care a fost director de programe în ultimul an.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contractul lui Bogdan Strătulă cu Virgin Radio a fost pe un an şi a expirat la începutul lunii iulie. Conform aceloraşi surse, atribuţiile care îi revin directorului de programe au trecut la Cristi Stanciu.

Contactat de Paginademedia.ro, Strătulă a confirmat informaţia:

"A fost un an foarte bun, însă posibilităţile de construcţie sunt extrem de limitate", a declarat Strătulă pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

El a venit la Virgin Radio în mai, anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Virgin Radio este în acelaşi grup cu posturile Europa FM şi Vibe FM şi este deţinut de grupul Czech Media Invest.

Czech Media Invest a cumpărat operaţiunile de radio de la Lagardere în urmă cu patru ani.

Citeşte şi: Europa FM şi Virgin Radio, nou proprietar. Cine a cumpărat posturile Lagardere

Bogdan Strătulă se va ocupa în continuare de Urban Sunsets, radio online pe care l-a lansat în urmă cu câţiva ani.

Strătulă şi-a început cariera în radio în 1990, ca realizator de programe la Radio UNIFAN, Radio Nova, Radio Vacanţa. Ulterior a venit la PROFM. Acolo a prezentat matinalul „Rondul de dimineaţă” alături de Răzvan Exarhu.

Din 1993 a preluat funcţia de realizator/producător la ProFM, contribuind la ascensiunea postului pe locul 2 în topul radiourilor din Bucureşti. În 1995 a preluat funcţia de director programe şi director executiv la acelaşi post, cu responsabilitate deplină pentru crearea noului format “Star Station Pro FM”.

În 2003 a ales calea antreprenoriatului, prin fondarea propriei companii de distribuţie de produse multimedia  A mai avut rolul de General Manager la MediaPro Music, a mai fost Channel Maneger la Antena 1 şi directorul postului Radio ZU (a preluat funcţia în ianuarie 2009).

Citeşte şi: Bogdan Strătulă, noul director de programe al Virgin Radio

Citeşte şiUrban Sunsets, radioul online al lui Bogdan Stratulă, lansează un newsletter. Cât costă? Mâine, primul număr

Citeşte şiRadio 21 devine, de luni, Virgin Radio Romania

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus