Skip to main content

Nume nou în serialul de comedie Bravo, tată!, de la Antena 1

 
Andreea Perju o va interpreta pe Angelica în serialul Bravo, tată! de la Antena 1 / foto: arhiva personală
Andreea Perju o va interpreta pe Angelica în serialul Bravo, tată! de la Antena 1 / foto: arhiva personală

Postul de televiziune Antena 1 anunţă un nou nume care va face parte din noul serial, intitulat Bravo, tată!. Producţia, care va avea premiera în data de 22 octombrie, o are în distribuţia şi pe Andreea Perju, care a jucat în serialul Profu' difuzat la Pro TV (2019), dar şi în alte producţii de la Antena 1, serialul Fetele marinarului (2008) şi show-ul În puii mei, realizat de Mihai Bendeac.

Publicitate

Ce personaj interpretează?

Andreea Perju o va pune în scenă pe Angelica, directoare de grădiniţă şi fosta soţie a lui Flavius (Cosmin Natanticu).

Andreea Perju:

Angelica este directoare de grădiniţă, mamă de fată şi fosta soţie a lui Flavius (n.r. Cosmin Natanticu). Aceasta simte o mare satisfacţie când îl chinuie pe fostul soţ şi profită de orice moment să îşi bage „coada” în relaţia lui cu Cristina (n.r. Ana Odagiu), actuala soţie.

Angelica este hotărâtă, sigură pe ea, n-o sperie nimic şi reuşeşte să obţină orice îşi pune în cap, chiar dacă, uneori, recurge la mici ameninţări sau şantaj, fie el şi emotional.

Eram în Copenhaga când am fost sunată şi anunţată că îi voi da viaţă Angelicăi (...). Trecuseră ani de când nu mă mai alăturasem unui proiect de lungă durată. În prima zi de filmare m-am simţit un pic inhibată de câţi oameni roiau în jurul nostru dar încet, încet mi-am readus aminte de cât de frumoasă este atmosfera într-un astfel de proiect...”

GALERIE FOTO. Andreea Perju interpretează o femeie care „reuşeşte să obţină orice”

Andreea Perju a mai jucat în producţiile În puii mei (Antena 1) şi Fetele marinarului.

Reamintim că serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor (Adela, O nouă viaţă), Liviu Vârciu (Fructul oprit, Inimă de ţigan), Cosmin Natanticu (Profu', Triplusec) şi Ştefan Pavel (Mangaliţa). Producţia va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. 

Citeşte şi: Diana Cavallioti, într-un nou serial TV. Despre ce producţie este vorba?

Citeşte şi: Ana Odagiu se alătură serialului de comedie Bravo, tată!, de la Antena 1. Ce personaj interpretează?

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus