Skip to main content

Emisiunea Ce spun românii, cu Cabral, se întoarce la TV în această seară. Actori din Las Fierbinţi şi Clanul, în prima ediţie

 
Emisiunea Ce spun românii, cu Cabral, se întoarce la TV în această seară. Actori din Las Fierbinţi şi Clanul, în prima ediţie

Show-ul Ce spun românii revine în această seară, la Pro TV. Emisiunea prezentată de Cabral a luat o pauză la sfârşitul lunii noiembrie, iar în loc a intrat Patem balma, tot o emisiune concurs, cu actorul Cosmin Şeleşi. Batem palma este un show făcut după formatul internaţional Deal or no deal.

Publicitate

Ce spun românii a început la Pro TV în 2015, iar anul trecut a luat o pauză după 7 ani. Emisiunea cu Cabral începe diseară, de la 18.00, de luni până vineri, după ştirile de la ora 17.00.

În prima ediţie a emisiunii Ce spun românii vor fi actori din serialele Las Fierbinţi şi Clanul, notează protv.ro.

Echipa Clanul este formată din Denis Hanganu, George Ivaşcu, Sergiu Costache, Silviu Mircescu şi Millo Simulov, în timp ce în tabăra Las Fierbinţi îi are ca protagonişti pe Mihai Mărgineanu, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Liliana Mocanu şi Adelina Toma. 

Cabral Ibacka:

"Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeaşi oră, cu acelaşi Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii şi mai simpatice, cu întrebări şi mai nebune.

Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne aşteptam la aşa manifestare de dragoste, la atâtea complimente şi solicitări de a reveni pe sticlă."

"Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toţi ai mei. Am nevoie să mă plictisesc. Să ştiu ce înseană să-mi trag sufletul", nota Cabral pe blogul personal.

Nu că mă opresc, nu că nu mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit", spunea Cabral atunci când a decis să ia o pauză.

Citeşte şi:Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

Citeşte şi:Cabral şi Ce spun românii, înapoi pe Pro TV. De când?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus