Skip to main content

Ce face Chef Cătălin Scărlătescu după plecarea de la Antena 1. A lansat o carte de bucate online, cu Gache Costin. „E o călătorie a gusturilor”

 
Gache Costin, alături de Chef Cătălin Scărlătescu, la şedinţa foto de promovare a cărţii realizate împreună / foto: arhiva personală
Gache Costin, alături de Chef Cătălin Scărlătescu, la şedinţa foto de promovare a cărţii realizate împreună / foto: arhiva personală

Chef Cătălin Scărlătescu şi Gache Costin, mixolog şi antreprenor, au lansat o carte de bucate digitală, intitulată „Grătar de călător”.

Publicitate

Cartea online conţine reţete culinare şi de coktailuri asortate create special de Gache pentru preparatele lui chef Scărlătescu.

„Grătar de călător” este realizată în parteneriat cu FoodFix.Tech (o platformă ce permite creatorilor de conţinut culinar să îşi publice reţetele). De asemenea, cartea de bucate conţine videoclipuri explicative, sfaturi şi trucuri.

Primul capitol din „Grătar de călător”, care este destinat ingredientelor, poate fi accesat gratuit, iar cei care sunt interesaţi de arta culinară, trebuie să îşi creeze un cont.

„Dacă îţi faci un cont pe platformă, ai primul capitol din partea noastră. Din capitolul doi încolo, te aştept în Grecia, Spania şi în America Latină. Apropo, preţul special este până luni şi ediţie limitată. Adică se termină repede”, a scris chef Scărlătescu pe pagina sa de Facebook.

GALERIE FOTO: „Grătar de Călător” este mai mult decât o carte de bucate, este o călătorie a gusturilor şi aromelor pe care le-am descoperit în drumurile mele.

Chef Cătălin Scărlătescu:

„Este o onoare pentru mine să împărtăşesc această aventură culinară alături de Gache Costin şi cu sprijinul tehnologic al FoodFix.Tech. „Grătar de Călător” este mai mult decât o carte de bucate, este o călătorie a gusturilor şi aromelor pe care le-am descoperit în drumurile mele.

Cu „Grătar de Călător”, aducem pasiunea noastră pentru gătit direct în casele oamenilor, oferind o metodă accesibilă pentru a recrea aceste delicii culinare.”

„Azi e despre colegul @chef_catalin_scarlatescu şi am venit să îl susţinem în această nouă aventură. De azi e autor, dar nu oricum, ci autor digital! Împreună cu @gachecostin de la Interbelic au lansat o poveste interesantă. Mergeţi pe paginile lor să vă lămuriţi cu totul. @chef.sorinbontea.official urmezi tu cu ceva carte de reţete”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Gache Costin adaugă:

„Fiecare cocktail din această carte este conceput să completeze armonios preparatele, creând o experienţă gustativă memorabilă.

Ne-am inspirat din sutele de mii de bauturi pe care le-am servit in Interbelic Victoria, la Linea si la Festivalul Nostalgia si din ingredientele folosite de Catalin. Rezultatul este pur şi simplu extraordinar.”

Mihai Gavan, CEO-ul FoodFix:

„Misiunea noastră este să combinăm divertismentul video cu utilitatea practică a gătitului. Dorim să oferim o experienţă unde poţi să pregăteşti o masă delicioasă şi să te bucuri de băuturi asortate extraordinare, totul în timp ce râzi şi te distrezi alături de doi adevăraţi nebuni ai gastronomiei.”

Amintim că Amintim că în urmă cu două luni, cei trei chefi consacraţi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Antena 1, au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, invocând starea de oboseală.

Citeşte şi: Prima reacţie pe Facebook a lui Chef Florin Dumitrescu după anunţul Antenei 1 că va schimba juriul Chefi la Cuţite. Sute de mesaje de susţinere pentru Chefi

Citeşte şi: Istoria pe TV a chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. Cum au debutat?

 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus