Skip to main content

Primii invitaţi în emisiunea lui Florin Călinescu. Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, unul dintre ei

 
Primii invitaţi în emisiunea lui Florin Călinescu. Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, unul dintre ei

Emisiunea lui Florin Călinescu de pe Prima TV începe marţi, 19 octombrie, de la ora 20:00. Reprezentanţii postului au anunţat primii invitaţi.

Publicitate

Unul dintre invitaţii la „Florin Călinescu Show” este Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. Călinescu şi Ciolacu vor vorbi despre situaţia politică din România.

În platoul emisiunii va fi şi Ana Maria Brânză-Popescu, vicecampioană la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Călinescu va discuta cu sportiva despre modul cum se pregăteşte pentru competiţii, cum a fost experienţa de la Jocurile Olimpice, dar şi despre discursul critic la adresa celor care conduc sportul românesc, pe care sportiva l-a avut la întoarcea în România.

Reamintim că „Florin Călinescu Show” se vede trei ori pe săptămână la Prima TV, în zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 20:00-22:00.

Florin Călinescu, din septembrie la Prima TV

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial la lansarea de grilă a postului TV, pe 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.

De asemenea, Călinescu va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV.

Recent, Călinescu a comentat şi două meciuri din Liga 1 alături de Bogdan Cosmescu: FCSB-Academica Clinceni şi Sepsi-Rapid. 

CITEŞTE ŞI: Înaintea lui Pătraru. Florin Călinescu, de trei ori pe săptămână la Prima TV! Când începe emisiunea lui?

CITEŞTE ŞI: VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu, după trecerea la Prima TV: „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac”

CITEŞTE ŞI: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    florin e demult expirat, pacat ca insista sa mai apara pe sticla desi e ramolit, nesarat, depasit si complet deplasat. zici ca e o cocota batrana care sta in fereastra in cartierul felinarelor rosii desi toti o ocolesc.
  • domnu foto domnu foto
    nu pot sa cred ce probleme de sunet are Prima TV la toate productiile.Pai sunetul e mai prost si decat la televiziuni regionale de acum 20 ani
  • Leo Leo
    Vai si amar de capul meu ce debut de "show" cu probleme de sunet (grave in draci) de lumina, de cadre, de regie, comunicare...

    Sa nu mai zic de prim-mega invitat *** la adunat cu mizerii electori !!!

    Am zis eu de acum ceva vreme... zero barat shoul mult trambitat dar ce a fost aseara e sub zero....
  • Abimael Guzmán Abimael Guzmán
    Haaaa, gata a inceput campania electorala pentru PSD! Deci, barfele din piata cum ca Tomsa e omul de paie a grupului de la Cluj din PSD se confirma (nu mai era niciun dubiu dupa achizitionarea poetului revolutionar, recuperat de la TVR). Daca pana acum Prima era etichetata ca a lui Burci, in functie de interesele lui, acum avem deja stabilita o cale luminoasa (Sendero Luminoso).
  • ddd ddd
    am văzut o parte din podcastul lui micuțu și a făcut și o referire la accidentul lui petr kellner o ironie foarte urâtă Din punctul meu de vedere pe lângă ironiile la adresa management ului și la faptul că el își dorea să ajungă la Praga vezi Doamne să spună el acolo Ce lucruri nu sunt în regulă cu ăștia de aici și ce trebuie schimbat un fel de turnătorie mai sus

    se poate găsi acel moment cred că pe la începutul podcastului în primele 10 minute 15 hai
  • Gicu Gicu
    Maestrul e în plin proces cu Pro Tv. Baftă la plătit clauzele nerespectate Nea Florică. Vreo 500 de mii de euro.
  • ddd ddd
    mult succes nea Florică Da dacă și de la prima peste șase luni vei spune același lucru pe care le spui acum despre oamenii care te au plătit 5 ani și nu le spuneai atunci că Pro TV nu mai e la fel e urât

    și sigur sunt ceva zvonuri cum că nea Florică înainte să discute în mod direct cu prima și cu proprietarii Prima TV a avut alte discuții cu alți oameni din Cluj așa cum arată prima serie de invitați se și confirmă acele discuții fără să le confirme în mod direct
  • Adi Adi
    Cum naiba tu, ditamai Călinescu, care vrei să rupi, să ieși în evidență, să revoluționezi, să ai primul tău invitat la noua emisiune, la noul post, un personaj insipid, incolor, inodor precum Ciolacu???
    Ori, Primatv e postul PSD-ului, că doar toată lumea știe că în spate este Dâncu ceea ce nu ar fi rău la cât de proaste sunt programele și audientele, ori e clar, Călinescu e ramolit.
  • geo geo
    Am auzit ca se dau bani in emisiunea asta.
    Un altfel de ”Te uiti si castigi!”
  • Costel Costel
    Oribil start.
  • Marian Marian
    Nu stiu daca acest individ mai merita urmarit . pro i-a facut toate poftele dupa ce a plecat a inceput sa arunce cu noroi ,nu se face asa ceva indiferent de televiziune , poate cand sa impartit cascavalul nu a prins o felie mai groasa sau a vrut si el un post in conducere , se tot lauda ca este om de televiziune impreuna cu Sarbu daca nu veneau americani ramanea un simplu actoras ,sper sa aiba audienta sefului sau fost Sarbu
  • Camelia Camelia
    Călinescu este o tânără speranta a mass mediei din Romania. Nu prea reuseste sa termine niciuna dintre multele fraze pe care le incepe, dar are tot timpul sa învețe si sa fie luat mereu de nou.
  • RzV RzV
    Dubios inceput. Poate vor sa atraga fanii PSD de pe la RTV sau Antena3 catre ei.
    Depinde cum vor adorda subiectele, din postura de prieteni mergand fiind de aceiasi parere la subiecte sau vor fi in contradictoriu, Calinescu fiind cu alta latura politica.
  • Alex Petre Alex Petre
    Prost inceput cu Ciolacu, cine l-o fi sfatuit
  • Leo Leo
    Baaa ***??? Nici nu se putea un inceput mai dezastruos pt CaliPesedistul vopsit in "verde"!

    Ce mizerie....Bravo Florine...faliment..

Trimite un comentariu

sus