Skip to main content

VIDEO. Un actor principal din Clanul oferă detalii în exclusivitate de pe platourile producţiei. „Filmăm 5 zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi”

 
Marian Olteanu, unul dintre actorii din rolurile principale din serialul Clanul de la Pro TV, se simte foarte bine pe platouri, alături de colegi / foto: arhiva personală
Marian Olteanu, unul dintre actorii din rolurile principale din serialul Clanul de la Pro TV, se simte foarte bine pe platouri, alături de colegi / foto: arhiva personală

VIDEO. Actorul Marian Olteanu, care îl interpretează pe David Pribeag în serialul Clanul de la Pro TV– „un mafiot infiltrat în poliţie”, a povestit, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, care este programul de pe platouri: „Filmăm 5 zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Un sezon se filmează în şase luni”.

Publicitate

Marian Olteanu poate fi întâlnit nu doar la TV, în serialul Clanul, ci şi la teatru, mai exact la Teatru Mic, unde este angajat din 2017.

Marian Olteanu a spus, la un interviu realizat pentru rubrica FaceOff de pe Paginademedia.ro, cât este de recunoscător că are şansa de a lucra alături de actori precum George Mihăiţă, Carmen Tănase, Şerban Pavlu şi George Ivaşcu.

„Oamenii ăştia sunt ca o şcoală vie pentru mine. Ce relaxare am putut să deprind sezoanele astea, pe care le-am filmat alături de oamenii ăştia, este inimaginabilă. Relaţia cu ei la aceste filmări simt că m-a ajutat să evoluez ca actor. Şi ei m-au ajutat să fac asta fiindcă au fost foarte darnici”, a spus Marian Olteanu, pentru Paginademedia.ro.

VIDEO. Marian Olteanu: „Mă opreşte lumea pe stradă”

Marian Olteanu a făcut parte şi din distribuţia altor seriale TV, precum Vlad (tot la Pro TV), Sacrificiul (Antena 1) sau RUXX (HBO), dar rolul din Clanul l-a propulsat mult în preferinţele telespectatorilor.

„Da, mă opreşte lumea pe stradă să vorbim şi nu tot timpul sunt într-o dispoziţie bună, dar nu pentru că mi s-a urcat faima la cap, ci pentru că mai avem şi zile din acestea. Faima nu mi s-a urcat la cap, pentru că am ruşinea aia de moldovean în mine. Sunt moldovean şi noi venim în Bucureşti cu o ruşine de moldoveni”, a povestit Marian Olteanu.

Marian Olteanu: Relaţia cu ei de la filmări m-a ajutat să evoluez"

fotografii: arhiva personală

CITEŞTE ŞI

VIDEO. Începe serialul Clanul, sezonul 3. Sneak Peak din primul episod. „Răzbunarea mamei care nu mai are nimic de pierdut este necruţătoare”

VIDEO. Un nou proiect Paginademedia. Actorul Marian Olteanu, din Clanul, despre viitorul serialului. „E posibil să fie şi sezonul 4”

George Mihăiţă (Tătuţu), primele declaraţii despre noul sezon al serialului Clanul. Ce se întâmplă cu personajul său?

În culisele sezonului 3 din Clanul. Marian Olteanu: La 44 de grade jucăm cu hainele de iarnă

Marian Olteanu, din Clanul: Singur Acasă, filmul care a "setat" direcţia către actorie. "Mă uitam cu mama de Crăciun - Uite, ăsta seamănă cu tine!"

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • duros duros
    cit efort pentru nimic

Trimite un comentariu

sus