Skip to main content

Am avut dreptate! Serialul „Clanul” va avea şi sezonul 4. Au început filmările! Când va fi difuzat ultimul episod de anul acesta, pe TV?

 
Denis Hanganu şi Marian Olteanu sunt actorii care interpretează rolurile principale din serialul „Clanul” / foto Pro TV
Denis Hanganu şi Marian Olteanu sunt actorii care interpretează rolurile principale din serialul „Clanul” / foto Pro TV

Mai este foarte puţin până la finalul sezonului 3 al serialului „Clanul”, dar povestea continuă. Aşa cum a anunţat şi Paginademedia.ro, în exclusivitate, încă din luna mai, va exista şi sezonul cu numărul 4. Pro TV a transmis un comunicat de presă în care precizează că au început filmările pentru noile episoade. E oficial. Vine şi sezonul 4. E ultimul! Va fi un sezon care va explora ultimele secrete şi care va oferi răspunsuri la toate întrebările rămase enigmatice”, a declarat actorul Denis Hanganu, care interpretează unul dintre rolurile principale.

Publicitate

Serialul „Clanul” a debutat pe Pro TV în toamna lui 2022. Dacă se păstrează acest ritm, de difuzare a câte două sezoane pe an, ultimul sezon, cel cu numărul 4, va putea fi urmărit abia din primăvară.

Primele trei sezoane au fost prevăzute cu câte 13 episoade. Aşadar, conform surselor Paginademedia.ro, ultimul episod din sezonul 3 va putea fi văzut la TV luni, 4 decembrie, iar pe platforma de streaming soră, pe VOYO, cu o săptămână mai devreme, adică luni, 27 noiembrie.

Luni, 14 noiembrie, Pro TV a difuzat episodul cu numărul 10.

Povestea celor doi fraţi din „Clanul” – Tudor (interpretat de Denis Hanganu) şi David (interpretat de Marian Olteanu) continuă. Cei doi actori au oferit câteva informaţii despre firul epic. Amănunte, mai jos. 

Până va intra în difuzare ultimul sezon, serialul păstrează programul. Poate fi urmărit în fiecare luni pe Pro TV, de la ora 20.30, şi cu o săptămână mai devreme pe VOYO.

VIDEO. Denis Hanganu: „Este serialul momentului în România”

„Gata, e oficial. Vine sezonul 4. E ultimul. Da, aţi auzit bine. Cu bucurie şi multă emoţie vreau să fiu primul care vă dă această veste bună: începem filmările pentru sezonul 4. Este serialul momentului în România, votat şi premiat drept «Cel mai bun serial TV românesc».

Mulţumim pe calea asta, suntem recunoscători pentru că am avut oportunitatea de a împărtăşi această poveste captivantă cu publicul nostru loial şi suntem hotărâţi să livrăm un sezon 4 memorabil.

Cu siguranţă, protagonistul Tudor Achim va fi nevoit să treacă prin cele mai grele provocari pentru a-şi termina misiunea, aşa că vă invit să fiţi alături de povestea lui care a captivat, până acum, inimile românilor. Va fi un sezon care va explora ultimele secrete şi care va oferi răspunsuri la toate întrebările rămase enigmatice.

Vă pot garanta că echipa care a făcut posibilă realizarea acestui serial minunat va depune eforturi maxime pentru a oferi un final demn de această călătorie extraordinară.

Mulţumim fanilor pentru sprijinul lor continuu şi abia aşteptăm să împărtăşim această ultimă fază a poveştii noastre cu publicul din toată ţara”, a spus Denis Hanganu, potrivit comunicatului de presă transmis de Pro TV.

VIDEO. Marian Olteanu: „4 va fi cel mai tare sezon”

O declaraţie oficială a făcut şi actorul Marian Olteanu, cu privire la personajul său şi parcursul în serialul Clanul:

„Subsemnatul David Pribeagu, fiul lui Tătuţu` aka Bebe Măcelaru`, cetăţean român, născut în Bucureşti, domiciliat într-un garaj, cunosc prevederile art. 326 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, după luarea la cunoştinţă a conţinutului Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea Securităţii, declar prin prezenta, pe propria răspundere, că nu am fost lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în schimb menţionez că va urma ultimul sezon al serialului «Clanul», atât de iubit de mine şi de public şi trebuie să spun că va fi cel mai tare sezon în care vom dezvălui adevărul fiecărui personaj şi preconizez răsturnări de situaţie total neaşteptate, în care fraţii îşi vor arată adevărata lor influenţă în clan”.

CITEŞTE ŞI:

Personaj nou în „Groapa”, jucat de actorul care îi dă replica lui Victor Rebengiuc în spectacolul-eveniment „Tatăl”

AUDIENŢE CLANUL sezonul 3. "Clanul" Chefilor la cuţite, peste serialul Clanul de pe Pro TV

Actori din „Clanul” şi un scenarist al serialului „Groapa”, proiect nou pentru cinema. Are un rol special şi Irina Margareta Nistor

George Mihăiţă (Tătuţu), primele declaraţii despre noul sezon al serialului Clanul. Ce se întâmplă cu personajul său?

FOTO EXCLUSIV. Actriţa Rodica Mandache, un nou rol important în serialul Clanul

VIDEO. Un actor principal din Clanul oferă detalii în exclusivitate de pe platourile producţiei. „Filmăm 5 zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi”

VIDEO. Un nou proiect Paginademedia. Actorul Marian Olteanu, din Clanul, despre viitorul serialului. „E posibil să fie şi sezonul 4”

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus