Skip to main content

Filmul Tati part-time, cu Eva Măruţă, va intra pe Netflix

 
Filmul Tati part-time, cu Eva Măruţă, va intra pe Netflix

Filmul Tati Part-Time, cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în roluri principale, va intra de luna viitoare pe platforma de streaming Netflix. Filmul de comedie, produs de Matei Dima - BRomania, va fi disponibil pe Netflix de la 1 mai

Publicitate

Despre producţie: Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deşi nu se pricepe deloc cu copiii. Viaţa lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. 

Din distribuţie mai fac parte nume precum Alexandru Ion, din Taximetriştii, Doina Teodoru (fostă câştigătoare „iUmor” şi actriţă în „Camera 609”), Ştefan Floroaica (Lia), George Ivaşcu („Clanul”, Pro TV), comediantul Nelu Cortea, Raluca Aprodu („Ruxx”, Poveste de dragoste”), Mihaela Teleoacă („Profu'”) şi Ela Crăciun (prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 CNN).

Filmul de comedie lansat la începutul lunii ianuarie a fost un succes în cinematografe. În prima săptămână de la lansare Tati Part-Time a atras peste 140.000 de telespectatori, punând filmul pe primul loc în topul încasărilor. 

Citeşte şi: „Personajul meu habar n-are cum să aibă grijă de un copil.” Alex Bogdan, despre rolul din „Tati Part-Time”, unde joacă alături de fata lui Măruţă (INTERVIU)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus