Skip to main content

EXCLUSIV! Ştim cine vine la Cronică! Primul interviu cu noua prezentatoare de la Cronica Cârcotaşilor, actriţa Gabriela Marin

 
Gabriela Marin este noua colegă de prezentare a lui Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu' (în stânga) şi Şerban Huidu / colaj Paginademedia.ro, cu fotografii PrimaTV
Gabriela Marin este noua colegă de prezentare a lui Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu' (în stânga) şi Şerban Huidu / colaj Paginademedia.ro, cu fotografii PrimaTV

Formulă nouă de prezentare pentru sezonul cu numărul 48 de la Cronica Cârcotaşilor. Emisiunea revine de astăzi (13 septembrie) la Prima TV. Paginademedia ştie cine este noua Cârcotaşă: actriţa Gabriela Marin, care face parte din echipa emisiunii de 13 ani. Vă prezentăm primele ei declaraţii  primul interviu oferit în calitatea aceasta şi fotografii din arhiva personală, de la debutul ei la TV până azi.

Publicitate

Din acest sezon  sezonul 48, Cronica Cârcotaşilor este prezentată de Şerban Huidu, Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu' şi Gabriela Marin.

Emisiunea are 23 de ani şi este unul dintre cele mai longevive formate de televiziune. Încă de la debut se difuzează la Prima TV.

Şi sezonul acesta, Cronica Cârcotaşilor va fi transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

De două sezoane încoace, Şerban Huidu a renunţat la Bebeluşe  a vorbit pe larg despre această decizie în cel mai recent interviu, oferit în studioul de la #PaginaDeMedia.

În primul interviu acordat presei în calitate de prezentatoare Cronica Cârcotaşilor, Gabriela Marin a vorbit despre:

  • debutul la Cronica Cârcotaşilor,
  • cum a aflat că va intra la prezentare, alături de Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu',
  • faptul că a mai prezentat şi cu alte ocazii câteva ediţii ale emisiunii,
  • ce proiecte mai are, pe lângă emisiunea de la Prima TV.

VIDEO. Gabriela Marin a mai intrat la prezentare şi sezonul trecut de la Cronica Cârcotaşilor

Paginademedia.ro: Când şi cum ai intrat în echipa Cronica Cârcotaşilor?

Gabriela Marin: Acum exact 13 ani, în toamna anului 2010, în urma unui casting organizat de cârcotaşi pentru „bursa Toni Tecuceanu” în memoria regretatului actor şi coleg al lor.

Paginademedia.ro: Ţi-ai dorit vreodată, în tot acest timp, să fii aleasă pentru prezentare?

Gabriela Marin: Am mai fost în acest rol, de prezentatoare a Cronicii, de-a lungul timpului, în diferite situaţii, cu diverse ocazii.

Întotdeauna m-am simţit bine şi în această postură.

Suntem o echipă aşa bine închegată încât am senzaţia că am mereu o „plasă de siguranţă” alături de colegii mei.

Şi chiar ne distrăm la filmări. Aşa că, da, a fost şi mereu va fi o plăcere să prezint cu ei.

Gabriela Marin: Şerban mi-a confirmat, apoi mi-a trimis un buchet imens de flori"

Paginademedia.ro: Cum ţi s-a propus să intri la prezentare şi ce îţi aminteşti despre ce ai simţit în acel moment?

Gabriela Marin: Au existat nişte discuţii la finalul sezonului trecut, dar cred că m-am convins cu adevărat atunci când m-au sunat colegii de la promo să mă întrebe: „Ghici cine vine la Cronică?”. I-am întrebat şi eu, destul de nevinovată, „Cine?”. Şi mi-au zis că eu voi prezenta noul sezon.

Şerban mi-a confirmat, apoi, printr-un buchet imens de flori. A fost un moment foarte frumos. Încă mă obişnuiesc cu ideea, e o responsabilitate, dar şi o bucurie, totodată.

GALERIE FOTO: Gabriela Marin, fotografii de colecţie din albumul Cronica Cârcotaşilor

Paginademedia.ro: Cu cine ai împărtăşit vestea prima dată?

Gabriela Marin: Cu Radu, soţul meu. Era cu mine în acel moment şi de atunci încearcă şi el să se obişnuiască cu ideea.

Paginademedia.ro: Vei continua să faci şi scenetele pentru rubrici? Te rog să ne dai mai multe detalii despre rolul tău de acum înainte.

Gabriela Marin: Cu siguranţă păstrez postul de actriţă în scenete. N-aş renunţa la personajele mele pentru nimic în lume. Însă voi prezenta şi emisiunea în platou, alături de Şerban şi de Dezbrăcatu.

Paginademedia.ro: Când şi unde ai absolvit actoria şi care au fost până la Cronică proiectele artistice în care ai fost implicată?

Gabriela Marin: Am absolvit Facultatea de Teatru în anul 2009, la clasa doamnei Lucia Mureşan, la Universitatea „Spiru Haret” din Capitală. Imediat după facultate, am intrat în echipa Cronicii, însă pe lângă televiziune am făcut şi teatru, alături de colegii mei de la Trupa de Teatru Cristi Toma şi nu numai.

Am jucat în multe musicaluri în Bucureşti şi în ţară, acesta fiind un gen de spectacol de care am fost întotdeauna atrasă.

Am avut turnee prin tot Orientul Mijlociu (Oman, Dubai, Qatar, Abu Dhabi) cu spectacole pentru copii.

De asemenea, pe plan local, am colaborat cu Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Teatrul Elisabeta şi Teatrul Coquette.

Garbiela Marin: O mai puteţi întâlni şi la teatru şi asculta pe audiobook-uri

Paginademedia.ro: În afară de Cronică mai ai şi altceva în zona artistică în acest moment: spectacole, alte colaborări

Gabriela Marin: Da, toamna aceasta scoatem o premieră, aşa că vă aştept cu drag la teatru, pe 11 octombrie, la ARCUB. Spectacolul se numeste „Priveşte înapoi cu mânie” (de John Osborne) şi este regizat de Cristi Toma.

Este un spectacol care împleteşte foarte bine drama şi comedia şi eu am un rol consistent, pe contre-emploi, pe care de-abia aştept să-l interpretez. E o provocare. Vă aştept!

Şi debutez ca Voice Over de audiobook. Urmează să lansez, în colaborare cu editura Bookzone, două audiobook-uri foarte draguşe: „Menajera” şi „Secretul menajerei” (de Freida McFadden). Aşa că, dacă vreţi să mă şi ascultaţi în trafic, în drum spre casă, o să aveţi ocazia în curând.

Despre Gabriela Marin: Anul trecut s-a căsătorit şi a petrecut împreună cu toţi colegii de la Cronica Cârcotaşilor

  • Gabriela Marin este născută la 15 iulie 1987, în Bucureşti.
  • A absolvit în 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii „Spiru Haret” din Bucureşti, specializarea Artele Spectaculului (Actorie), la clasa profesorilor Lucia Mureşan, George Grigore şi Mircea  Constantinescu.
  • În copilărie, de la 8 ani, a practicat dansul sportiv de performanţă şi de atunci a rămas pasionată de dans.
  • A debutat ca actriţă la TV în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, din a cărei echipă face parte din 2012.
  • În 2021 a prezentat prima emisiune TV, Hai cu fetele, tot la Prima TV, alături de o altă colegă de la Cronica Cârotaşilor, Ioana Petric, şi de Giulia Anghelescu. Din echipa emisiunii a făcut parte şi Bebeluşa Alexandra, care era reporter special.d

CITEŞTE ŞI:

Am aflat de când revine la TV Cronica Cârcotaşilor. Şerban Huidu: „Alături de mine şi de Dezbră vom avea o cârcotaşă sexy”

Şerban Huidu, despre proiectul său din „sertar”. „În momentul în care am să opresc Cronica Cârcotaşilor am să mă apuc serios de treaba asta”

INTERVIUL LUNII. Şerban Huidu: Antena 1 ne-a oferit milioane de euro să plecăm de la Prima TV. Cum şi de ce a refuzat

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus