Skip to main content

Cârcotaşii revin cu episoade noi. Emisiunea de satiră începe diseară la Prima TV

 
Cârcotaşii revin cu episoade noi. Emisiunea de satiră începe diseară la Prima TV

Cronica cârcotaşilor, una dintre cele mai longevive emisiuni de la Prima TV, va avea un nou sezon. Gazedele emisiunii Şerban Huidu, Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu şi Gabriela Marin se pregătesc să revină cu noi episoade despre vedetele care se bâlbâie sau fac gafe pe post.

Publicitate

Sezonul cu numărul 48 are premiera în această seară la Prima TV. Noul episod este programat de la ora 20.00.

FOTO. Imagini cu cei trei cârcotaşi

Şerban Huidu:

„Pe 14 aprilie împlinim 24 de ani. Adică, ăsta e sezonul cu numărul 48. Continuăm să reprezentăm cu mândrie cârcotaşii din toată lumea care ne trimit gafe, bâlbe şi idei pe www.carcotasii.ro.

Fără ei noi nu reprezentăm nimic. Şi, pe această cale, le mulţumim şi le spunem că aşa vom rămâne cu toţii cârcotaşi până la capăt”.

Gabriela Marin:

„Împreună cu Dezbră’ şi Şerban, ne unim forţele pentru a eradica pentru totdeauna forţa malefică a bâlbei şi a exprimării greşite de la TV, care pare că a pus stăpânire pe toate canalele de televiziune din România cât am fost în vacanţă.

O vom face cu umor, în maniera noastră caracteristică, prezentându-vă cele mai noi subiecte şi “chifteluţe” care au sosit la redacţie de la voi. Denise Pilafai revine cu noi interviuri, Dezbrăcatu a făcut deja cele mai comice reportaje la evenimentele “high life” la care participă, iar în prima ediţie veţi asista în premieră la scandalul din sufrageria soţilor Şoşoacă”.

Actriţa Gabriela Marin s-a alăturat în sezonul trecut. Ea face parte din echipa emisiunii de peste 10 ani.

Bogdan Nicolai se întoarce şi el cu rubrica Săptămâna pierdută. Rubrica prezentată de Bogdan este inspirată de proiectul său din online, Săptămâna pierdută, un one man show care merge tot pe satiră. El a intrat în echipa emisiunii în 2022, în sezonul 46.

Bogdan Nicolai este absolvent de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti si a fost scenaristul show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV România şi cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România (6 ani). A prezentat emisiunea “Los Bandidos” la Smart FM, împreună cu Vlad Craioveanu, „Clubul de seară” de la Europa FM şi pastila de satiră “Care-i faza?” la Aleph News.

Promo. Imagini din noul sezon.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! Ştim cine vine la Cronică! Primul interviu cu noua prezentatoare de la Cronica Cârcotaşilor, actriţa Gabriela Marin

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus