Skip to main content

„Cursa iubirii” şi-a desemnat câştigătorii: Tania şi Eduard. Au luat 15.000 de Euro. Perechile finaliste au dat ultima bătălie la baraj

 
Actorii Eduard Adam şi Tania Raeţcaia formează un cuplu din 2015 şi s-au căsătorit în 2018, după ce au devenit părinţi / foto: arhiva personală
Actorii Eduard Adam şi Tania Raeţcaia formează un cuplu din 2015 şi s-au căsătorit în 2018, după ce au devenit părinţi / foto: arhiva personală

Trei cupluri s-au bătut în marea finală a reality-show-ului matrimonial „Cursa iubirii” de la Prima TV. Cristina şi Alexandru, Cosmin şi Adela şi cuplul format din actorii Eduard şi Tania au participat în finala care s-a disputat în direct la TV. După o sesiune de televoting care s-a prelungit şi în baraj, după eliminarea cuplului Cristina-Alexandru, câştigători au fost desemnaţi actorii Tania şi Eduard.

Publicitate

Eduard şi Tania au câştigat 15.000 de euro, dar cealaltă parte a marelui premiu, care constă într-o vacanţă, cei doi au cedat-o cuplului aflat pe locul secund după votarea din finală, cuplul format din Cosmin şi Adela.

Deşi competiţia a fost înregistrată în timpul verii şi au trecut aproape patru luni de la finalizarea înregistrărilor până la finală, ultima etapă a competiţiei a fost transmisă în direct, sâmbătă, 16 decembrie, la Prima TV.

Au fost două runde de votare în finala „Cursa iubirii”, deoarece după închiderea televotingului cele mai apreciate cupluri au fost la egalitate.

Finala a fost prezentată de actorul Gabriel Coveşeanu alias Cove şi Diana Bart.

GALERIE FOTO. Eduard şi Tania au câştigat 15.000 de euro

CITEŞTE ŞI:

VIDEO exclusiv! Povestea inedită a unui cuplu de la Cursa iubirii (Prima TV). El – actor la Naţional, ea – o fostă concurentă de la Chefi la cuţite

Eduard şi Tania au oferit un interviu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, chiar de pe platourile de filmare ale emisiunii. Cei doi formează un cuplu din 2015.

Au povestit cu lux de amănunte cum s-au cunoscut la Chişinău, când Eduard era în turneu acolo cu un spectacol de la TNB, „Dumnezeu se îmbracă de la second hand”. „Mi se părea că o ştiu de undeva. La o petrecere, după spectacol, am întrebat-o ce muzee ar fi de văzut în Chişinău. Aşa a început”, a mărturisit Eduard Adam, pentru Paginademedia.ro. „Eu aveam o relaţie atunci, iar iubitul meu devenise gelos”, îşi aminteşte ea.

VIDEO EXCLUSIV. Eduard şi Tania, primul interviu acordat după instalarea în „Cursa iubirii”

Eduard are 47 de ani, iar Tania 33. Ambii sunt actori. Sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună un băieţel, Matei (6 ani).

El este actor al Teatrului Naţional din Bucureşti, ea este de asemenea actriţă şi are şi o pasiune pentru gătit, care a îndemnat-o să participe la două show-uri culinare până acum, „Chefi la cuţite” (Antena 1) şi „Mâncare pe care” (ACASĂ).

VIDEO EXCLUSIV. Gabriel Coveaşeanu, alias Cove, spune ce a învăţat de la cuplurile şi de la psihologul din „Cursa iubirii”

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV! Din culise de la Cursa iubirii (Prima TV). Cove spune câte cupluri se despart şi care sunt cele mai mari probleme într-o relaţie

VIDEO. Cove, amintiri din Armata la Paraşutişti: „Eram obligaţi să sărim. Dacă nu o făceam, eram aruncaţi şi gata”. O poveste neştiută - INTERVIUL LUNII

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus