Skip to main content

EXCLUSIV! Începe Cursa iubirii la Prima TV. Cove spune câte cupluri se despart şi care sunt cele mai mari probleme într-o relaţie

 
Gabriel Coveşeanu alias Cove prezintă noul reality-show de la Prima TV, Cursa iubirii / foto: arhiva personală
Gabriel Coveşeanu alias Cove prezintă noul reality-show de la Prima TV, Cursa iubirii / foto: arhiva personală

În această seară debutează la Prima TV reality-show-ul Cursa iubirii. Cu ocazia lansării noului format, actorul Gabriel Coveşeanu alias Cove a dezvăluit, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, care au fost cele mai tensionante şi interesante momente de la filmări şi din culisele producţiei. „Acest show este un experiment cu oameni puşi în situaţii deosebite. S-a strigat foarte des «Medic, medic!». A răspune şi la întrebarea „Câte cupluri se despart?”

Publicitate

Cursa iubirii se difuzează la Prima TV începând din 30 septembrie, timp de trei luni.

Weekend-ul acesta show-ul se transmite doar sâmbătă, de la ora 20.00, apoi, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 şi în fiecare duminică de la ora 22.00.

Show-ul este prezentat de Gabriel Coveşeanu alias Cove şi are şi un specialist invitat, psihoterapeutul Livia Popescu.

Cursa iubirii a pus în joc şi un premiu în bani: 15.000 de euro. Concurenţii: 12 cupluri.

„Intrigă, lacrimi, tensiune, situaţii în care iubirea învinge, dar şi în care nervii nu pot fi ţinuţi în frâu”, acestea sunt ingredientele show-ului, potrivit comunicatului transmis de Prima TV.

Fă cunoştinţă cu cele 12 cupluri din Cursa iubirii

Primele 6 cupluri - Prezentare

Celelalte 6 cupluri - Prezentare

EXCLUSIV: Un cuplu de actori în Cursa iubirii

VIDEO. Cove, despre Cursa iubiri, exclusiv pentru Paginademedia.ro

Prezintă Cursa iubirii... Dar el cum stă cu iubirea? Cove spune cum este după 10 ani de mariaj.

„Au fost momente în care am lăsat şi eu de la mine. Mai puţine, e adevărat”, a spus Cove, exclusiv pentru Paginademedia. Apoi a vorbit despre formatul pe care îl prezintă.

Ce şi-a propus formatul Cursa iubirii?

Gabriel Coveşeanu – Cove: „Veţi vedea ce nu aţi mai văzut la nici un alt show. Sunt oameni absolut normali. Conflictele sunt adevărate. Am vrut să testăm cât de puternică este relaţia de iubire. E un experiment cu oameni puţi în situaţii deosebite. S-a strigat foarte des «Medic, medic!»”.

Cove a spus şi care este cea mai des întâlnită problemă în cupluri:

„Comunicarea e cel mai adesea sursa problemelor. Noi vorbim, dar nu comunicăm”, a mai spus Cove, pentru Paginademedia.ro.

O poveste din culisele reality-show-ului Cursa iubirii:

Gabriel Coveşeanu – Cove: „Dacă ar fi să trag o conculzie generală, adevărul într-o relaţie ajută fantastic. Chiar dacă adevărul poate fi dureros uneori.

S-a întâmplat pe parcursul emisiunii să-i punem pe concurenţi să-şi spună unii altora lucruri pe care nu şi-au spus vreodată sau să recunoască adevăruri ascunse sau minciuni pe care le-au spus partenerilor.

Cum i-a spus una dintre concurente actualului partener: «Ştii că tu m-ai rugat să nu mai am nici un fel de contact cu fostul meu săţ, dar eu nu pot». A fost foarte interesant cum a primit partenerul acest adevăr”

A mai răspuns, de asemenea, la întrebarea: Câte cupluri se despart în urma acestui experiment?

„De despărţit nu se desparte nimeni. Toate probele i-au chinuit, dar i-au unit”, a dezvălui Cove.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus