Skip to main content

„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi!” Dan Negru, primul mesaj după plecarea de la Antena 1

 
„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi!” Dan Negru, primul mesaj după plecarea de la Antena 1

Realizatorul Dan Negru, cea mai longevivă vedetă a grupului Intact, a avut o primă reacţie după despărţirea sa de Antena 1 şi după ce Kanal D a anunţat oficial venirea acestuia în cadrul postului de televiziune. 

Publicitate

„Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc! Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi”, a scris acesta într-un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

Totodată, Negru a ales să nu vorbească despre motivele plecării din Antenă şi dacă a existat sau nu motive de neînţelegere cu managementul. 

„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”, a comentat Negru

Mesajul integral al lui Dan Negru, pe pagina sa de Facebook:

„Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni !
Mulţumesc pentru toţi anii din urmă !
Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc!
Porecla "regele audienţelor" le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi.
Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei.
Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă !
Există un om căruia ii mulţumesc deplin pentru drumurile mele trecute şi viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene.
Cand începeam un proiect nou ne îndemna "să ţintim luna "
"Şi dacă rataţi luna, sigur nimeriţi o stea!"
Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimaţie din Radio-Televiziunea Română.
Nu-l mai recunosc pe puştiul din fotografie.
Dar încă ţintesc luna...”
 
Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Vezi lista cu toate formatele de divertiment făcute de Dan Negru la Antena 1, aici.

Plecarea lui Dan Negru la Kanal D vine într-un moment în care foarte mulţi oameni "foşti Pro TV" domină segmentele din managementul Antenei 1. Observatorul este condus de fostul director al Pro TV (Anca Budinschi), vânzările sunt coordonate de fostul şef din Pro TV pe această zonă, la fel marketingul, iar director de producţie este Cosmin Ion. Ruxandra Ion coordonează Happy Channel şi zona de telenovele (Adela).

Vezi lista şefilor din Antena 1 care au lucrat în Pro TV, aici

În prezent, cele mai vizionate emisiuni ale Antenei sunt realizate de echipe care au lucrat în Pro TV (Asia Express şi Chefi la cuţite, producţii făcute de Mona Segall).

Citeşte şi: EXCLUSIV Paginademedia. Transferul Anului! Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru, 20 de ani de Revelioane la Antena 1. „Nu online-ul a omorât TV-ul”. Cât vor mai merge măştile şi care e „reţeta” lui Negru?

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru: am refuzat orice ofertă pentru reclame! Pe TV, mi s-a oferit echivalentul unui apartament în Colentina! Pe online, sumele sunt mici, sute de euro

Citeşte şi: VIDEO. PaginademediaLIVE. De unde vine răcnetul lui Negru? Cum a ajuns să prezinte Revelioanele Antenei?

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    regele ?!? maria ta nu ai fost chiar rege ci doar un valet
  • Howard Howard
    Să mai zică Mile că Antenuta e cea mai bună, când de fapt e un Pro -clonă nereușită. Că practic sunt aceeași oameni:)) cam patetic.
  • margo margo
    frumos mesaj. totusi incurajarea aia cu:

    "Cand începeam un proiect nou ne îndemna "să ţintim luna "
    "Şi dacă rataţi luna, sigur nimeriţi o stea!""

    e cam deplasata... luna e cel mai apropiat corp ceresc de pamant, daca o ratezi, slabe sanse sa ajungi la vreo stea...
  • MucCelMic MucCelMic
    Gata, stiu de unde are Mile ticul ala cu "ha haa". Cautati inregistrari cu Negru sa vedeti ce ras fortat are.
  • Radu B Radu B
    desigur...ai lins clanta la sorin - nimic...ai mai incercat in stanga si-n dreapta pe la intact - nada...asa ca, vorba aia: "iesi acasaaa!!!" :)
  • Adi Adi
    A încercat de mai multe ori Antena să fure rating-ul Protv cu oameni de la Pro. Din câte stiți voi, a reușit? Sau a căzut pe 3 ?

Trimite un comentariu

sus