Skip to main content

Un fost redactor-şef Libertatea revine la ziar pe poziţie de senior. În ultimiii ani a fost în echipa de comunicare a lui Nicuşor Dan

 
Un fost redactor-şef Libertatea revine la ziar pe poziţie de senior. În ultimiii ani a fost în echipa de comunicare a lui Nicuşor Dan

Daniel Gorgonaru se alătură echipei editoriale a Libertatea, unde va ocupa poziţia de Senior Editor, anunţă publicaţia. Gorgonaru va avea atribuţii în coordonarea editorilor şi a reporterilor, urmând să raporteze direct redactorului-şef.

Publicitate

Daniel Gorgonaru a mai lucrat la Libertatea, în perioada 2007-2014, unde a deţinut poziţia de editor (2007-2012), respectiv redactor-şef (2012-2014). El a ocupat din 2021 şi până recent funcţii de conducere în echipa de comunicare a lui Nicuşor Dan, primarul Capitalei. 

Daniel Gorgonaru:

„Libertatea s-a transformat mult în ultimii ani. A trecut printr-o schimbare radicală şi a devenit lider pe piaţa platformelor media quality. Este o provocare pentru mine să mă alătur echipei şi, împreună , să menţinem Libertatea la acest nivel.

În plan profesional, şi eu am urmat un traseu asemănător. După zece ani de presă tabloidă, m-am redefinit ca jurnalist în presa quality, asumându-mi pe rând rolurile de reporter, blogger, editor coordonator şi redactor şef.”

Daniel Gorgonaru are peste 25 de ani de experienţă în media, ocupând de-a lungul timpului poziţii importante în conducerea unor publicaţii de top.

În perioada 2015-2019, Daniel Gorgonaru a fost editor coordonator al publicaţiei “Weekend Adevărul”, iar între 2019-2021 a ocupat poziţia de redactor-şef la Adevărul.

Amintim că echipa ziarului Libertatea, deţinut de compania elveţiană Ringier, a fost afectată de numeroase plecări în ultimele două luni. Începând de la coordonatorul editorial Cătălin Tolontan, care a fost demis de la conducerea publicaţiei, a Iuliei Roşu şi a Cameliei Stan, ambele având funcţia de redactor-şef adjunct, şi continuând cu demisia redactorului-şef Dan Duca.

După plecările de la vârf au urmat demisii şi în rândul  restului echipei. Trei nume au plecat recent la site-ul Recorder, după cum a relatat Paginademedia.ro. Este vorba despre Ciprian Ranghel, Diana Meseşan şi Alexandra Şerban.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus