Skip to main content

DERAPAJ. Moderatoare Realitatea reclamată la CNA, CNCD şi Parchet. Ce remarci a făcut la adresa romilor

 
Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

Afirmaţiile pe care le-a făcut moderatoarea Alexandra Păcuraru la Realitatea au fost sancţionate de platforma Aresel, care luptă pentru drepturile comunităţii rome.

Publicitate

Astfel, Alexandra Păcuraru, care este fiica patronului postului, a sugerat ca romii din Bolintin să fie mutaţi în India. 

Alexandra Păcuraru, în emisiunea „Legile puterii” de la Realitatea plus

„Poate se va găsi un om de bine şi pe toţi ăştia care nu respectă legea să-i urcăm şi să îi ducem… uite, în India. Tot există atâtea locuri nepopulate acolo şi tot se aseamănă între ei”

În consecinţă, reprezentanţii Aresel, care luptă pentru drepturile comunităţii rome, au anunţat că au depus plângeri la CNA, CNCD şi Parchet împotriva moderatoarei, scrie Libertatea.

Şi Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a transmis că „protestează faţă de mesajul fascizant al moderatoarei de la Realitatea plus, cu adresă directă la un grup etnic”, mai menţionează sursa citată. 

„Când libertatea de opinie este confundată cu ratingul şi câştigul, asistăm la derapaje cu efecte sociale greu previzibile”, se menţionează într-o postare pe pagina de Facebook a institutului. 

Moderatoarea a făcut aceste afirmaţii în contextul protestelor de la Bolintin, după ce, pe 9 ianuarie, aici a fost ucis un şofer. De altfel, Realitatea Plus a fost amendată acum doi ani, tot în urma unor acuzaţii făcute de Alexandra Păcuraru şi o altă moderatoare, Anca Alexandrescu, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Toti cei ce postati tampenii despre Doamna Alexandra Pacuraru santeti niste ***, rau voitori, nesimtiti si invidiosi, sa va fie rusine.
 • cu sau fara studii duduia este peste multi ,, profesionisti ,, E placuta si spontana. Jean constantin sau ilarion ciobanu nu au avut studii ei pornind de la brigazile artistice ale santierelor bumbesti livezeni si au fost cine au fost . In acest caz nu trebuie sa ne strofocam caci chiar daca ne e frica sa spunem tot ca ea gindim
 • Alexandra Pacuraru e o inculta penibila care n-are nicio legatura cu jurnalismul sau cu tv-ul. E pe ecran strict datorita faptului ca *** Maricel (fost ospatar) e patron si ii este tata, mama ei fiind ex-vitriniera. Alexandra are bani cu *** si i se tolereaza orice la Realitatea TV. Vine complet nepregatita la emisiuni si, chiar daca ar mai citi cate ceva, nu are background-ul profesional pentru a putea sustine un talk show. Femeia e ridicola!
 • Dragoș, până și moderatorii, care, de fapt, sunt PREZENTATORI, au dreptul la o opinie (fie ea NON "politichii corectly") și la libera exprimare a acesteia.
  Citește Constituția!
 • Șerban, moderator inseamna a modera o emisiune, nu a-ti spune propriile pareri. Doar invitatii au voie sa aiba pareri, iar daca acestia o iau pe aratura, moderatorul (moderatoarea) trebuie sa intervina, ca d-aia se numeste asa, sa MODEREZE.
 • Cica sunt multe locuri nepopulate in India... E printre tarile cu cea mai mare densitate a populatiei, de 5 ori mai mare decat a Romaniei.
 • @ABC+
  eu pt comentariile lui Soby si Mile intru aici....
  daca poti sa ne spui care sunt persoanele care ies de pe site cand citesc comentariile lui Soby (nume prenume cnp poate si incarci un video pe youtube cu persoanele respective in care spun asta) te cred asa... eu cand citesc comentariile lui abc+ imi vine sa vars, si ca mine sunt zeci de mii de persoane (hahaha zeci de mii... ar vrea pagina de media zeci de mii)
 • Va fi intereant și HILAR (PENTRU MINE) să văd cum Aresel va încerca să demonteze o ISTORIE stabilită de istorici, prin izvoarele istorice descoperite!
  P.S.
  Cât despre Alexandra Păcuraru, ea nu va avea de suferit așa tare. Până la urmă, e o afacere de familie...
 • @ABC+ De astăzi nu mai scriu nimic, promit.

  Vin la Pagina de media doar să urmăresc știrile și atât. Gata, promit că nu mai comentez nimic legat de Digi 24. În viitor, cred că se va întâmpla dorințele mele...
 • @ABC+ Se pare că Pândaru este doar bolnav și va reveni în curând.

  Nu mai comentez nimic. Gata, a fost de ultima oară.
 • Soby, ai halucinații? Pândaru nu a plecat de la Digi, nu mai fii obsedat.

  Pagina de media, când aveți de gând să blocați astfel de comentarii fără sens? Deja devine penibil cu comentariile lui la toate articolele. Când îi citesc aberațiile îmi vine să ies de pe site, și nu sunt singurul.
 • Bravo ei. Nu mai ai voie nici să-ți exprimi opinia în prezent.
 • "mesajul fascizant"

  ce e aia?

  legat de pacuraru, ce pretentii sa ai de la ea? nici macar nu e jurnalista, e fata lu tac-su. din punct de vedere penal, e foarte simplu. se va alege cu o amenda penala.

  si oricum, habar nu are ca in india nu sunt deloc zone nepopulate... ba din contra, e foarte mare aglomeratia.
 • Amendă uriașă scrie pe Digi 24. Fac multe derapaje și abuzuri, cu manipulare, dezinformare și discriminare.

  Nici Digi 24 nu mai este ce a fost! Rușine Prelipceanu! Rușine Ioniță! L-ați dat afară pe Pândaru și Negruțiu și ați angajat tineri no name-uri fără studii.

  Se pare că Pândaru și Negruțiu vor pleca la Etno TV...

Trimite un comentariu

sus