Skip to main content

VIDEO. Gâlceava influencerilor. Scandalul pe reclamele la „păcănele”, varianta din online. Cu Dorian Popa şi Silviu Faiăr. O influenceriţă a renunţat la reclame la pariuri după ce a fost criticată de fani

 
VIDEO. Gâlceava influencerilor. Scandalul pe reclamele la „păcănele”, varianta din online. Cu Dorian Popa şi Silviu Faiăr. O influenceriţă a renunţat la reclame la pariuri după ce a fost criticată de fani

Dorian Popa, un influencer care are ca public şi copii, este luat în vizor de mai mulţi oameni din online din cauza reclamelor la „păcănele” pe care le-a făcut în trecut. Zilele acestea, Dorian Popa a şi făcut un clip video (care între timp a dispărut de pe YouTube), în care răspunde pe acest subiect unui dintre cei mai aprigi critici ai lui, influencerul supranumit Silviu Faiăr.

Publicitate

Totodată, o altă influenceriţă a decis să renunţe la promovarea companiilor de pariuri sau păcănele, după ce a fost criticată de fani.

„Nu sunt aici să vă spun că sunt supărat pe Silviu, sunt aici poate să vă spun că mi se pare că nu a fost imparţial, sunt aici pentru a face un soi de mea culpa pentru că poate mulţi dintre voi nu ştiu şi, cel mai rău, mulţi dintre urmăritorii lui Silviu nu ştiu este faptul că eu mi-am asumat greşeala păcănelelor, greşeala promovării promovării acestor cazinouri cu ceva înainte ca Silviu să prindă această breşă pe care numea Dumnezeu ştie cât de bine încearcă să o speculeze”, a spus Dorian Popa într-un răspuns video postat pe pagina sa de YouTube.

Clipul a dispărut între timp, la doar câteva zile de la postare, însă fragmente din el pot fi găsite încă în comentariile altor influenceri.  

Dorian Popa:

„Am fost la podcastul lui Sorin Constantinescu (om de afaceri devenit şi el cunoscut în online - n.r.), unde am discutat direct pe faţă, fără ipocrizie, faptul că eram conştient că am greşit atunci când am promovat păcănelele, faptul că în continuare sunt conştient că a fost o greşeală şi că de cel puţin un an jumate încoace, chiar doi ani, de când am încercat să nu se mai întâmple acest lucru şi nici nu s-a mai întâmplat.

Mi-am asumat asta, nu m-am ascuns, pur şi simplu nu am vrut să bravez sau să fac un laitmotiv de zeci de vlogguri.”

 

Dorian Popa nu este singurul care a renunţat la reclamele la aşa-numitele păcănele. O influenceriţă de pe TikTok, care îşi spune AndreeaBld, a anunţat la rândul ei că renunţă la reclamele la jocuri de noroc, după ce a fost criticată de fani. 

„Multe persoane m-au acuzat că, vezi Doamne, „foamea”, de-aia am făcut eu reclama aia. De azi înainte nu o să mai vedeţi o reclamă cu mine la păcănele sau la pariuri sportive. Efectiv am întrerupt contractul şi punct.”, a anunţat ea pe TikTok, o platformă în care mare parte din public sunt minori. 

Silviu Faiăr, cel care pare că a pornit o campanie contra celor care promovează jocurile de noroc, i-a încurajat pe fanii săi să posteze la comentarii la postările celor care fac reclame la păcănele emoticoane cu o farfurie goală. „Indicaţi-le faptul că le este foame. Că fac reclame la păcănele de foame. (...) Dacă a funcţionat la un păcănist, poate funcţiona şi la alţi păcănişti. Când mai vedeţi un păcănist fomist, lăsaţi-le o farfurie goală în comentarii”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus