Skip to main content

Emisiune nouă la Happy Channel, cu Andreea Ibacka. Cine sunt ceilalţi prezentatori?

 
Emisiune nouă la Happy Channel, cu Andreea Ibacka. Cine sunt ceilalţi prezentatori?

Happy Channel aduce un nou format. Este vorba despre o emisiune de info-educativă, care va aborda subiecte noi şi cu specialişti din diverse domenii. Emisiunea abordează subieste despre parenting, educaţie financiară, beauty, teatru, film, iar zilnic vor fi invitaţi personaje din showbiz-ul românesc.

Publicitate

Formatul se numeşte Happy Café şi va fi prezentat de Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman şi Andreea Ibacka. Happy Café debutează din 16 ianuarie şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristina Ciobănaşu:

"Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi,  de luni până vineri, de la 17:30. Ca doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café."

 Vlad Gherman:

"Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare. Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy."

Andreea Ibacka:

"Eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus