Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Şeful Ştirilor TVR pleacă din instituţie de la 1 septembrie

 
EXCLUSIV Paginademedia. Şeful Ştirilor TVR pleacă din instituţie de la 1 septembrie

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Cătălin Prisăcariu, şeful ştirilor TVR, urmează să părăsească Televiziunea Română de la 1 septembrie.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, informaţia a fost pusă în discuţie în Consiliul de Administraţie al TVR, care a avut loc astăzi la Cluj.

Conform aceloraşi surse, plecarea lui Prisăcariu din TVR - instituţie în care a fost angajat prin concurs - nu are legătură cu incidentul in ultimele zile.

Contactat de Paginademedia.ro, Prisăcariu a declarat că a anunţat conducerea TVR de plecare încă de la începutul lunii.

Cătălin Prisăcariu, pentru Paginademedia.ro:

"Am anunţat conducerea SRTV la începutul lunii august că, din motive personale, voi renunţa la post în termen de câteva săptămâni dar nu pot preciza data exactă negociată pentru plecare."

La începutul săptămânii, o ziaristă l-a acuzat pe Prisăcariu de "agresiuni verbale nejustificate". Magdalena Moreh a spus că Prisăcariu "a lansat o cascadă de injurii şi calomnii". La rândul lui, Prisăcariu a declarat că că şedinţa a fost intensă pentru că jurnalista "a dat măsura unei incompetenţe grave şi a unui tupeu pe măsură" şi că "este expertă în lipsit de la serviciu fără justificare"

Cătălin Prisăcariu a fost angajat de TVR în martie 2022, ca producător TV la departamentul ştiri. Ulterior, a fost numit pe poziţia de şef la Direcţia Ştiri din TVR. 

Citeşte şi: O ziaristă TVR îl acuză pe şeful ştirilor de "agresiuni verbale nejustificate". Şeful ştirilor: "A dat măsura unei incompetenţe grave"

Citeşte şi: Şefi noi la TVR. Cătălin Prisăcariu, noul şef al ştirilor TVR. Ana Maria Modâlcă, fost producător general la Pro TV, este şefa TVR 1

Citeşte şi: Oameni noi la ştirile TVR. Cătălin Prisăcariu, ex Newsweek, şi Bogdan Muzgoci, fost Realitatea, printre nume

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luminita Luminita
    un alt om fara valoare adus de Turturica. In afara ca a reusit sa-si angajeze toti prietenii, pilele, obligatiile nu a facut nimic notabil. Pardon, a mers la campionatele europene de natatie dar nu a vrut sa trimita o echipa acolo. singurul lui avantaj este ca are sustinere politica sau a altcuiva. in rest un alt mare nimic care a papat bani publici. Prisacariu este o alta valoare girata de Turturica. Dupa ce o sa fie dat afara o sa fie coleg cu Doina Gradea la HR???
  • Cozonac Cozonac
    Si cum a fost demis Prisacariu, au si aparut lingatorii de clante sa il felicite pe Turturica pentru caracter. Bineinteles, curatatul presului la usa directorului se face cu demnitate, maroniu stie cel mai bine. Apoi si sindicatu lu bosulica torica a inregistrat primul "succes" dupa nenumarate esecuri de demitere a oamenilor incomozi si a tentativelor esuate de a isi plasa oameni loiali in functii cheie. Toata familia e fericita in tvr: matusa face cafeaua la 10, la 12 pleaca acasa; varu plimba o hartie prin uzina si obosit isi ia un concediu medical; cumnatu trage tare sa ajunga sef si taticu fumeaza linistit juma de tura pe banca de la intrare. Toti isi vor lua salariile la timp, sporurile de durere suprema la basca, bonurile de masa, primele de sarbatori si alte venituri din diverse combinatii. Totul e ca inainte de furtuna, toti sunt preocupati de drepturi si beneficii si de al doilea servici. Nici macar o frunza nu se clinteste in curtea TVR. E liniste. Pana la urmatoarea tahicardie prefacuta.
  • Godinac Godinac
    Este clar ca Prisacariu, chiar daca ar fi fost un baietas model, nu merita functia de director al Stirilor. Nu avea anvergura, experienta, fler si nu era un model pt nimeni. Dar macar omul a incercat ceva, de pilda sa faca niste sedinte de sumar ca lumea - in TVR acestea sunt, practic, inexistente. Drama e ca toti aia de dinaintea lui care au fost cocotati pe aceasta pozitie, basca ajutoarele lor, erau/ sunt mult mai praf decat el!!! Ei au adus Stirile TVR la irelevanta, ei s-au vandut politicienilor, ei au fost presuri in fata fostilor PDG care s-au bagat in mizerii, ei au acceptat sinecuristi si pilosi fara cracnire, ei au fost complici la toate concursurile cu cantec. Prisacariu a preluat un cal mort pe care a incercat sa il resusciteze cu mai mull sau mai putin nerv. Interesant este ce va urma. In interior exista 2-3 oameni onesti, iar Turturica, daca vrea sa faca bine,poate alege dintre ei.
  • B.A.M B.A.M
    Ce sfârșit de carieră vedeți voi? Omu' și-a anunțat plecarea de la începutul lui august, "din motive personale". (Ce o mai însemna și asta, el știe...)
    După un an, doi, se poate întoarce în industrie (și poate la TVR, în funcție de cum merg lucrurile)
    P.S.
    NU CONTEST adjectivele negative atribuite lui! Contest doar acest prohod cântat prea repede...
    Omu' nu s-a pensionat prin demisia aceasta.
  • Radu Radu
    Deci un individ adus din presa scrisa, fara vreo legatura anterioara cu televiziunea, a fost numit producator TV iar apoi sef la stiri! Grozav. Oare ce minte luminata a gandit miscarea asta?!
  • Ioana Ioana
    ian, nu l-a lucrat nimeni pe Prisăcariu. S-a lucrat singur, ca sa zic așa! Nu a avut nevoie de ajutor din partea nimănui. A țipat, urlat, a înjurat, a umilit pe toată lumea(mai puțin pe ăia aduși de el în TVR) și și-a dovedit din prima clipă suficiența! Lipsit de educație, un inadaptat, un misogin și un bădăran fără pereche cocoțat într-o funcție care nu era de nasul lui. Un "binemeritat" sfârșit de carieră pentru acest individ sinistru!
  • ian ian
    Gasca de autosuficienti de partid l-a inlaturat pe Prisecariu. L-au lucrat din primul minut in care a ajuns in tvr, pentru ca valoarea trebuie indepartata! Ca sa se complaca/ balaceasca in mediocritate si lene... gasca rosie rules. Urmeaza Turturica.
  • Shabib El Sheik Shabib El Sheik
    Ura pleaca un diletant. Doamna cu tahicardia ramane sa hraneasca paunul la externe si sa incaseze salariul degeaba. TVR va continua sa consume bani si resurse cu larga concurenta a conducerii, a directorilor si a sindicatelor.
  • A2 A2
    Să sperăm că nu vor dispărea și comentariile de aici. Ca la alt articol. Chiar nu înțeleg noua politică a siteului. Poți posta și citi comentarii până la ora 16.00 să zicem, decente și la obiect, după care ia comentariile de unde nu mai sunt!
  • Coleg Coleg
    Hai si cu Modalca care spune ca a fost Producator General la PRO TV si ea ducea cafele pe acolo. O alta colerica care nu stie ce inseamna programe si care aduce din exterior numai nulitati, prietene cu ea. E buna cel mult de organizator de productie, nu de sefa. Gresite alegeri, domnule Turturica.
  • Livia Pila Livia Pila
    Urat sfârșit de carieră pentru Prisecariu. Urat și jalnic. Va avea pe veci o tinichea de coadă. De agresor și de om fără cei șapte ani de acasă.
  • Soby Soby
    Tot mai parfurm era Prisăcariu de când era la Academia Cațavencu, Kamikaze și B1 TV...

    Acum, a ajuns un om rău.

Trimite un comentariu

sus