Skip to main content

ŞTIREA SERII. Exclusiv Paginademedia. Vlad Enăchescu, anunţat în Pro TV ca nou şef al sportului

 
ŞTIREA SERII. Exclusiv Paginademedia. Vlad Enăchescu, anunţat în Pro TV ca nou şef al sportului

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Vlad Enăchescu, fostul şef al Telekom Sport, este noul şef al departamentului sport din Pro TV.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Vlad Enăchescu a fost anunţat, în interiorul Pro TV, drept noul Head of Sport. Conform aceloraşi surse, Vlad Enăchescu îşi începe noul mandat de la 1 decembrie.

Departamentul Sport a fost condus până acum de Eduard Coandă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Coandă urmează să plece la începutul anului viitor, când în expiră contractul cu Pro TV.

Reamintim că Paginademedia.ro a scris în exclusivitate despre negocierile dintre Vlad Enăchescu şi Pro TV, aici.

Vlad Enăchescu a decis să plece de la Telekom Sport, după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, operarea Telekom Sport a trecut la Clever Media (care deţine, printre altele, Look şi Prima TV).

Citeşte şi: PLECARE. Vlad Enăchescu părăseşte Telekom Sport după 11 ani! A fost director de la lansarea statiei

Citeşte şi: SURSE. Vlad Enăchescu, negocieri avansate cu Pro TV

Vlad Enăchescu, Carte de vizită:

Iulie 2010-2021: Director General Telekom Sport (iniţial, staţia se numea Dolce Sport)

2008-2010: Director General Telesport (parte a grupului Realitatea)

1995-2008: Departamentul Sport TVR, pe care l-a şi condus

Citeşte şi: Dolce Sport se lansează diseară cu Vlad Enăchescu şi cu un meci din Portugalia

Citeşte şi: Dolce Sport, lansat oficial. În echipă: Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu

Citeşte şi: FOTO. Brandul Dolce dispare. Telekom Sport îi ia locul. Primele imagini cu grafica postului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • 667 667
  Prin faptul ca ati sters toate comentariile ati demonstrat faptul ca cei care au scris despre acest individ au avut dreptate
 • Goigori Goigori
  Atunci închide ha

  Ce sa inchida postac ? Costuri mici, profit maxim.
 • Ion Ion
  Specialist in audiente inexistente pe bani foarte multi si mare maestru in combinacao. Omul e bun la vrajeala dar aici e cu audienta mare si o sa vedem cat poate. Fum, mult fum dar macar ne distram.
 • Mihai Mihai
  Buna ati putea ajuta o femeie caruia ea murit barbatul si a ramas singura cu baiatul luat in plasament Ca' ploua pe ei
 • Iuli Iuli
  @Expertul, numele “ProTV sport” mă duce la sportul de la știri

  Un nou nume ar fi: Sport TV, Pro Sport, Sport.ro, dar în niciun caz ProTV sport.

  La fel redenumirea Pro 2 înapoi în Acasă cu vechiul logo, iar Pro Gold ar putea deveni Pro Family?!
  Și de ce nu modificarea promo-urilor, sunt aceleași din 2017

  @Itiriti, mai multe posturi TV într-un grup media cu audiențe de top10: mai mulți bani din reclame/radiodifuzori, degeaba ai doar unul care performează dacă restul grupului nu aduce nimic wow.
 • Mile Mile
  Atunci închide ha
 • Itiriti Itiriti
  Si alea mentionate de tine tot sub Pro TV se afla. Ha ha ha ! La ce iti trebuie 1000 de posturi TV, cand cu unul singur spulberi concurenta ?
 • Mile Mile
  Care sport ca are rating mic , happy , stars performeaza , nu astea care lipsesc din topuri
 • Expertul Expertul
  Astept ca Vlad sa convinga managementul sa se revina la numele de sport.ro in loc de ProX. In urmatorii ani CME va achizitiona tot mai mult continut sportiv, iar numele ProX nu este potrivit pentru un canal sportiv. E greu sa se recunoasca in Pro ca s-a gresit cu rebrandingul din 2017, dar Didier Stoessel, CEO-ul actual CME, fiind un manager care stie meserie, ar trebui sa impuna aceasta schimbare. Daca nu se vrea revenirea la numele de sport.ro, imi permit sa sugerez numele ProTV sport.
 • Mile Mile
  Postaci plătiți dispăreți
 • ddd ddd
  Sunt curios dacă are cineva aceeași informație Cum că se dorește și reconstruirea din punct de vedere al resursei umane a întregului departament după exitul din ultimii ani sigur unii au plecat crezând în vise dar eu așa auzisem că se dorește și creșterea capacității din punct de vedere al redacției

  cu această ocazie aș vrea să aduc aminte celui mai mare fan Antena 1 că redacția sport Antena 1 este compusă din vreo 70% oameni ai pro tv ai lui Sârbu și este o redacție undeva la 30 și ceva de oameni aproape 40 cu rezultate pe jumătate cât obține Sport Pro TV undeva la o redacție de 16 18 de oameni
 • Stefan Stefan
  E Coanda, nu Creanga...
 • Procuror Procuror
  Vladutz ii pacaleste si pe astia, are o karma ceva de speriat. Un baiat cu rezultate zero la sume enorme cheltuite. Zero ca reporter, comentator mediocru, zero organizare in redactii care n-au performat niciodata.
 • Soby Soby
  Hai Vlăduț, relansează Pro X!
 • ddd ddd
  aș vrea să îl văd pe Vlad că reușește să reducă influența de tabloid și de Becali de la Sport Pro TV și să îl văd că reușește să îi convingă pe cei mari să investească în conținut premium de exemplu ar fi o lovitură Moto GP pe Pro x că va fi exclusiv că va fi cu cineva e un produs Premium ar fi o bună mișcare

  și Da aici în liga mare e despre cifre despre rezultate în bani și în audiență e bine și pe teorie și pe proiecte împachetate frumos dar când se trage linie banii și audiența te țin în liga mare

Trimite un comentariu

sus