Skip to main content

Favorit TV îşi ia director de programe de la Etno TV

 
Favorit TV îşi ia director de programe de la Etno TV

Plecare de la televiziunea Etno TV. Georgel Nucă, director de programe şi realizator de emisiuni al postului, şi-a dat demisia de la postul de televiziune generalist, după cum a anunţat site-ul starpopular.ro.

Publicitate

El este în discuţii pentru a pleca pe aceeaşi funcţie, de director de programe, la televiziunea Favorit deţinută de fraţii Micula.

Georgel Nucă a fost desemnat director de programe la Etno odată cu venirea lui Mircea Medaru la cârma televiziunii, care ar fi trebuit să transforme postul de folclor într-unul generalist, spune sursa citată.

Planul a eşuat, iar de atunci zeci de angajaţi, inclusiv de la conducere, au fost demişi sau au plecat. Georgel Nucă rămăsese printre cei mai vechi prezentatori ai staţiei iar postul de director de programe va fi preluat, conform surselor Star Popular, de cineva din departamentul tehnic.

De şase ani în echipa Etno, Georgel Nucă era singurul care a rămas din „garda veche” a postului de televiziune, care în ultimii ani a trecut printr-o schimbare.

Postul de muzică populară Etno, fondat de Silviu Prigoană, a devenit, la sfârşitul lui 2021, televiziune generalistă. Tot atunci a intrat în acţionariatul postului, alături de Honorius Prigoană, şi firma lui Felix Rache, (vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău), fost jurnalist la Antena 3 şi la cotidianul Caţavencii

La mai puţin de şase luni au început şi problemele. Conducerea postului a început să facă restructurări, după cum anunţa Paginademeda.ro la momentul respectiv. 

Mare parte din echipă a părăsit televiziunea Etno TV. Este vorba despre nume precum Marius Huc, director de programe, Dida Constantin, redactor-şef, dar şi jurnaliştii Georgiana Murgilă, Anamaria Nedelcoff şi Ana de Hillerin. A urmat apoi şi Dana Chera (fostă Grecu), care avea emisiune la Etno TV. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus