Skip to main content

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon Batem palma, cu Cosmin Seleşi

 
Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon Batem palma, cu Cosmin Seleşi

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii concurs Batem palma, prezentată de Cosmin Seleşi la Pro TV, notează Libertatea.ro.

Publicitate

Primul sezon Batem palma a fost difuzat din decembrie până în februarie, când Cabral a revenit cu emisiunea Ce spun românii.

Ce spune Cosmin Seleşi despre noul sezon?

V-am spus încă de la difuzarea ultimei ediţii din primul sezon că abia aştept să revenim la treabă. Colegii mei nu au stat deloc locului şi au făcut o supertreabă.

Am apucat deja să îi văd puţin pe concurenţi şi am încredere că urmează nişte zile de filmări de neuitat, atât pentru mine, cât şi pentru ei.

Nu vreau să fac promisiuni mari, dar eu sunt sigur că o să vă placă tot mai mult să fiţi cu ochii pe noi. Până la revedere, vă spun doar atât: fiţi pregătiţi să bateţi palma cu intuiţia şi distracţia.

Cum se joacă Batem palma?

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Ca o paranteză, Cosmin Seleşi a prezentat la Antena 1, în urmă cu zece ani, emisiunea Familia DA, făcută după acelaşi format internaţional după care a fost făcut apoi Ce spun românii, pe Pro TV.  Alături de Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi a fost gazda formatului Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Citeşte şi: Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

Citeşte şi: Începe emisiunea-concurs Batem palma la Pro TV, cu Cosmin Seleşi. Azi. În locul lui Cabral

Citeşte şi: Noua emisiune prezentată de Cosmin Seleşi intră în locul lui Cabral de săptămâna viitoare

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus