Skip to main content

Florin Călinescu, din nou comentator de meciuri la Prima TV. Un meci cu Rapid în prim-plan

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Florin Călinescu va comenta, pentru al doilea weekend consecutiv, un meci din Liga 1, la Prima TV.

Publicitate

Călinescu se va auzi alături de Bogdan Cosmescu la meciul dintre Sepsi OSK şi Rapid Bucureşti, care se juca sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19:30.

Recent, Călinescu a comentat alături de Cosmescu şi duelul dintre FCSB şi Academica Clinceni.

Potrivit gsp.ro, Călinescu a avut câteva replici amuzante de-a lungul partidei. Redăm câteva dintre ele:

  • „Bogdane, tu faci meseria asta de mult. Îţi dau o maşină de spălat folosită puţin dacă poţi să spui toţi antrenorii de la Steaua / FCSB de când a luat Gigi echipa”.
  • „Ia să văd eu cum stă Liverpool-ul meu cu piciorul pe acceleraţie. Bă, eşti copil? Minutul 90+4, 3-3. S-a cam terminat şi meciul ăsta, avem doar unul în faţa lui City”.
  • „Eu nu ştiu la ce coafor se duc jucătorii ăştia. Cu pensete cred că-şi aranjează cioculeţul, tâmplele”.
  • „Gata, s-a dus o brazdă. Uite, se vede arheologia. Acolo dacă nu e un sit dacic, să mă scuipi
  • „A înjurat, fii atent! Chivulete a zis o măscăreală, de asta şi-a acoperit gura”.

Florin Călinescu, în echipa Prima TV din septembrie

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial la lansarea de grilă a postului TV, pe 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.

De asemenea, Călinescu va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV. 

 

CITEŞTE ŞI: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial

CITEŞTE ŞI: VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu, după trecerea la Prima TV: „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac”

CITEŞTE ŞI: După Dragoş Pătraru, şi Florin Călinescu va comenta un meci: FCSB-Clinceni. Prima apariţie după ce a semnat cu Prima TV

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    e prea greoi pt asa ceva De ce insistati cu el ? stiam ca actorii fac exercitii de dictie si nu inteleg de ce asta mormaie de nu pricep nimic din ce zice
  • didi didi
    mda, era de asteptat sa fie un fiasco total prezenta lui calinescu la orice, comentarii sportive, emisiuni de umor, de politica, de bucatarie sau astrologie. cand utilizezi cauciucuri resapate doar nu ai pretentia sa se comporte ca unele noi.
  • Mile Mile
    Pensionari nu prea prind la publicitari
  • Bogdanovici Bogdanovici
    Mult nu înseamnă bogat postac

    Exact. Mult la Asiatici si Bucatari nu înseamnă bogat postac
  • Bogdanovici Bogdanovici
    Înseamnă că fierbintenii aduna pe cei fără venituri , pensionari psd , de aia nu sunt aleși , bravo Adela public modern

    Cum accesatii factoratii miresicii adelinarii umoristii aduna pe cei fără venituri , pensionari psd , de aia nu sunt aleși , bravo Visuri Casatoriti Pe bune public modern
  • Mile Mile
    Mult nu înseamnă bogat postac
  • Mile Mile
    Înseamnă că fierbintenii aduna pe cei fără venituri , pensionari psd , de aia nu sunt aleși , bravo Adela public modern
  • Ionutescu Ionutescu
    Antena anunță oficial naționala de fotbal , nai zic ca UEFA a ales datorita nivelului de venituri ridicat , public educat , ha

    In visele tale postac. Ha ha ! De Asiaticii Zero ce mai zici ? Batut duminica de filme antice, luni sub Vlad... Sub Visuri.
  • Soby Soby
    Antena 3 va avea o nouă emisiune: Gătiți la costum!
    Sursă: https://promoa3.antena3.ro/gatit-la-costum-teaser/
    Paginademedia, redactați un articol despre noua emisiune de la Antena 3!
  • Xenox Xenox
    Da, da, sigur nu a ales pe criterii financiare :)). S-a uitat la ce public educat are Antena 1, mai ales ala care se uita la Acces Direct! Acolo se uita toata Academia Romana, dupa care fac sedinta si discuta ideile expuse de filosofii invitati in emisiune. Dar chiar, nu se mai intorc domnii Stegaru? Nu de alta, dar imi placeau seratele cu domniile lor...
  • jk jk
    Offtopic-in legatura cu meciurile naționalei pe Antena 1-vad că s-a prelungit întelegerea și în 2027 și 28,știam că cea comuna Antena1-Prima era 2022-2026 si erau 40 meciuri 20-20,dar acum e 40 Antena-20 Prima,deci probabil cele 20 de meciuri din 2027 si 2028 vor fi exclusiv si la Antena sau s-a "lățit" înțelegerea cu Prima și poate va acoperi și ceilalți 2 ani,nu știm,poate știe cineva mai bine decât ce s-a difuzat și spus de Antena 1
  • geo geo
    Calinescu a avut cateva replici derapante - si nepotrivite - nu amuzante...apropo, cei de la Prima se laudau ca vor transmite cel mai important meci al etapei. Până acum nu au transmis cel mai important meci al etapei. Si nu o vor face nici acum. Pentru ca, de obicei, cele mai bune meciuri din Liga 1 se joacă duminică seara !
  • RzV RzV
    O mare greseala sa mai fie pus inca odata sa comenteze. Am incercat saptamana trecuta de curiozitate sa il ascult dar am fost nevoit sa schimb rapd. Nu simteam ca mai urmaresc un meci de fotbal si un comentariu cu incercari de glume seci asupra a ceea ce se intampla. Pentru cineva care nu e pasionat de fotbal si vrea sa vada din uitatul la fotbal ceva de divertisment il poate urmari, pentru cineva care chiar vrea sa vada meciul si sa inteleaga ceva de la comentator sigur va cauta alt post.
  • Adi Adi
    Poate publicati si rating-ul pe care l-a avut Prima cu Călinescu comentator. Stiu, e atat de mic că nici nu se vede. Totuși ar fi interesant.
  • Mile Mile
    Antena anunță oficial naționala de fotbal , nai zic ca UEFA a ales datorita nivelului de venituri ridicat , public educat , ha

Trimite un comentariu

sus