Skip to main content

După Dragoş Pătraru, şi Florin Călinescu va comenta un meci: FCSB-Clinceni. Prima apariţie după ce a semnat cu Prima TV

 
După Dragoş Pătraru, şi Florin Călinescu va comenta un meci: FCSB-Clinceni. Prima apariţie după ce a semnat cu Prima TV

Florin Călinescu intră în pâine la Prima TV. Până la debutul noii sale emisiuni, în luna octombrie, actorul va comenta un meci de Liga 1.

Publicitate

Pe lângă meciul de fotbal, oficialii postului TV mai anunţă că vedeta TV va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV. 

În ceea ce priveşte comentariul sportiv, Călinescu şi Bogdan Cosmescu vor face echipă la partida dintre FCSB şi Clinceni, din acest weekend.

Concret, partida va fi sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00

Meciul va fi precedat de un studio fotbalistic, de la ora 20:00. Florin Călinescu şi Nicolae Dică vor face avancronica meciului. 

Totul face parte din iniţiativa „vedete la meciuri”, anunţată de Prima TV pentru acest sezon de Liga 1. Primul care a comentat un meci, alături de Bogdan Cosmescu, a fost Dragoş Pătraru. Realizatorul Starea Naţiei a fost la microfon când s-a disputat partida dintre FCSB şi Craiova lui Adi Mutu. 

Prima TV a anunţat un nou concept pentru partidele de Liga I pe care le va difuza: în fiecare săptămână, o vedetă a staţiei va veni la comentare.

Pe lângă Prima TV, duelul FCSB-Clinceni va fi dat şi pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport Plus (post din acelaşi grup cu Prima TV). 


Florin Călinescu, anunţat oficial de Prima TV


Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial, aseară, la lansarea de grilă a postului TV.  

A spus că va avea o emisiune, din 19 octombrie, însă fără a mai da şi alte detalii despre ea. 

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el. 

Actorul şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. 

După un timp a venit cu noi detalii despre drumul său în televiziune. Spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba. 


VIDEO. Memorabil: Florin Călinescu, după trecerea la Prima TVCiteşte şi: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial


Citeşte şi: Florin Călinescu, după plecarea de la Pro TV: „Nu-mi fac televiziune. Sunt consultant pentru mai multe posturi”


Citeşte şi: „Spiritul Pro nu mai există!” - Florin Călinescu despre Pro TV, la postul "părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu


Citeşte şi: Florin Călinescu se desparte de Pro TV. Nu va mai fi nici la Românii au talent


Citeşte şi: Pro TV, reacţie după plecarea lui Florin Călinescu: „Este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  i-am ascultat ! JALNIC !!! o mormaiala presarata cu glume de neinteles iar tot comentariul te obliga sa stai atent crispat ca sa pricepi ce se spune A lipsit cu desavirsire ,, nervul ,, de comentator Asta dovedeste ca nu-i suficient sa ai un nume ca sa te pricepi la toate
 • DODO DODO
  n-are ,,nerv ,, pentru asa ceva De felul lui e domol Una e sa-i placa si alta sa poata
 • Criticul muzical Criticul muzical
  Ăsta vorbește din vârful buzelor, nu poate duce un meci de fotbal. Totuși pentru somnul de după amiază este taman la fix. La fel de sforăitor era Țopescu pe final de carieră, sau Sorin Hobana. Era o plăcere să ascult meciurile comentate de ei. Nu rezistam până la pauză și adormeam. La fel era și la Formula 1, tot un moșoteu comenta și era tare bine. Mă trezeam odihnit.
 • Adi Adi
  Asa se întâmplă când nu ai simțul ridicolului. Sau când te crezi zmeu și ajungi să te faci de râs ca Patraru săptămâna trecuta. Când te dai mare si rotund, dar nu ai nicio legătură cu subiectul, te lovește trenul.
 • Mile Mile
  Bravo ca a plecat ha

Trimite un comentariu

sus