Skip to main content

Florin Călinescu, live la Prima TV. La Insider Politic

 
Florin Călinescu. Foto: hepta
Florin Călinescu. Foto: hepta

Florin Călinescu este invitat într-o ediţie specială live a emisiunii „Insider Politic”, care este moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Publicitate

Emisiunea se vede duminică, 17 octombrie, de la ora 11:00, la Prima TV.

Călinescu şi Zachmann vor dezbate subiectele momentului: „de la criza sanitară în care ne aflăm până la lupta de pe scena politică şi formarea unui nou Guvern”, spun cei de la Prima TV.

Emisiunea lui Călinescu începe săptămâna viitoare

„Florin Călinescu Show”, emisiunea lui Florin Călinescu, va începe de săptămâna viitoare. Producţia a fost programată în prime-time, de marţi până joi, în intervalul orar 20:00-22:00.

Emisiunea lui Călinescu este una de tip pamflet în care va aborda teme din diferite domenii: politică, sport, social sau monden.

Florin Călinescu, din septembrie la Prima TV

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial la lansarea de grilă a postului TV, pe 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.

De asemenea, Călinescu va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV.

Recent, Călinescu a comentat şi două meciuri din Liga 1 alături de Bogdan Cosmescu: FCSB-Academica Clinceni şi Sepsi-Rapid. 

 

CITEŞTE ŞI: Înaintea lui Pătraru. Florin Călinescu, de trei ori pe săptămână la Prima TV! Când începe emisiunea lui?

CITEŞTE ŞI: VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu, după trecerea la Prima TV: „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac”

CITEŞTE ŞI: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Geo oricine are dreptul la păreri politice
  • Soby Soby
    Reporterii Mădălin Boboc și Melania Al-Majali, dar și editorul Dan Apostol mai lucrează la Antena 3?
  • Adi Adi
    Cum adică, nu stiati? Se duce în calitate de reprezentant al ,,grupului de la Cluj,, Dâncu,Rus.Adica patronii de la Prima TV. Ce, credeți ca el nu executa ordine?
  • geo geo
    In calitate de ce se duce, de lider al nu stiu carui partid verde ce era / este ?
  • ddd ddd
    maiestrul Călinescu cât era la Pro TV vorbea de echipă de spirit Pro de spirit în echipă văd că la prima vorbește și apare doar el și vorbește despre el și părerile lui Oare unde e echipa aia pe care o pregătea și o căutat pentru prima?
  • Mile Mile
    Foarte buna ca e pamflet nu e plictiseala

Trimite un comentariu

sus