Skip to main content

Gabriela Cristea continuă cu show-ul despre Mireasa, dar schimbă puţin formatul. Gata cu „Urzeala soacrelor”

 
Gabriela Cristea. Foto: Antena 1
Gabriela Cristea. Foto: Antena 1

Gabriela Cristea continuă cu emisiunea despre show-ul Mireasa la Antena Stars, dar schimbă puţin formatul. Se va numi „Mireasa - Capriciile iubirii” şi va debuta de săptămâna viitoare. 

Publicitate

Ideea nu este nouă şi a mai fost făcută, tot cu Gabriela Cristea, în primăvară. Atunci se numea „Mireasa - Urzeala Soacrelor”. Acum, diferenţa constă în faptul că nu le va mai avea invitate pe mamele concurenţilor, ci va îi va avea în platou pe prietenii, rudele şi chiar pe concurenţii Mireasa.

Emisiunea cu Gabriela Cristea va începe luni, 13 septembrie, de la ora 19:30 şi se va difuza cinci zile pe săptămână, de luni până vineri.

Concret, este un „after show” al Mireasa, producţia care se vede pe Antena 1 de la 14:00 la 16:00.

Gabriela Cristea îi va avea invitaţi pe concurenţii Mireasa, pe rudele acestora şi prietenii lor. De asemenea, fanii emisiunii pot discuta direct cu anumiţi concurenţi, în cadrul rubricii „Capriciile online”.

Reamintim că Gabriela Cristea participă în această toamnă şi la un alt reality show - „Mămici de pitici, cu lipici”.

Gabriela Cristea:

„Începând de luni, 13 septembrie, voi invita concurenţii din Casă în platoul Mireasa - Capriciile iubirii, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 19.30, pentru o discuţie sinceră cu toţi cei implicaţi în cele mai importante subiecte ale zilei. În premieră, vom avea alături de noi toate părţile implicate, chiar şi atunci când acestea sunt în afara casei pentru că ne dorim foarte mult să strângem toate detaliile necesare înainte ca aceşti tineri să îşi facă juraminte pentru tot restul vieţii.

De data aceasta, fanii emisiunii şi membrii grupurilor care susţin concurenţii Mireasa au acum ocazia să îşi facă auzite opiniile, să dezbată subiectele pe care le consideră nelămurite şi chiar controversate şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în funcţie de subiectele care ţin capul de afiş al zilei”, spune prezentatoarea. 


CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea şi o fostă concurentă Survivor, într-un reality show cu mămici de pe Antena Stars


CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea, din nou gazda unui show matrimonial: „Mireasa: Urzeala Soacrelor”, pe Antena Stars


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ilie Ilie
    Emisiunii gen mireasa sau putoarea dragostei nu au ce cauta la TV!!!!

Trimite un comentariu

sus